Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

בבעלותי יונדאי טוסון.

לפני כעשרה חודשים הרכב עבר תאונה קלילה והיה צורך להחליף את הטמבון הקידמי לחדש.

באותה ההזדמנות, צבעתי/חידשתי את צבע הטמבון האחורי ואת כל מעטפת הפלסטיקה מסביב לרכב ע"מ להימנע מהבדלי גוונים בין הטמבונים.

כאמור, חלפו להם עשרה חודשים ולאחרונה הבחנתי במספר סדקים קטנטנים שהופיעו במספר מקומות בטמבונים שנצבעו.

אני מעוניין לשמר את מצב הטמבונים ולמנוע הדרדרות ודהייה של הצבע. לכן אבקש המלצה לתכשיר שמטרתו שימור והברקת הטמבונים.

פרט שאולי חשוב: הטמבונים בצבע שחור.

תודה!

פורסם
ערב טוב לכולם,

בבעלותי יונדאי טוסון.

לפני כעשרה חודשים הרכב עבר תאונה קלילה והיה צורך להחליף את הטמבון הקידמי לחדש.

באותה ההזדמנות, צבעתי/חידשתי את צבע הטמבון האחורי ואת כל מעטפת הפלסטיקה מסביב לרכב ע"מ להימנע מהבדלי גוונים בין הטמבונים.

כאמור, חלפו להם עשרה חודשים ולאחרונה הבחנתי במספר סדקים קטנטנים שהופיעו במספר מקומות בטמבונים שנצבעו.

אני מעוניין לשמר את מצב הטמבונים ולמנוע הדרדרות ודהייה של הצבע. לכן אבקש המלצה לתכשיר שמטרתו שימור והברקת הטמבונים.

פרט שאולי חשוב: הטמבונים בצבע שחור.

תודה!

אהלן כחול01 (בתרגום חופשי)

תעלה תמונה של הסדקים בהזדמנות.

מוצר מעולה שמתאים לך למשימה הוא opti bond לינק

מכיוון שמדובר רק בפלסטיקה אתה יכול לשקול גם מוצרים זולים יותר. הם בטוח לא יזיקו לפלסטיקה. במקרה הגרוע זמן העמידות שלהם יהיה מופחת מהזמן של המוצרים הטובים.

המוצר שהוספתי לך הוא מהטובים ביותר שיש. כנראה גם הכי יקר אבל הוא מחזיק זמן רב היות וניתן לדלל אותו וגם הוא מחזיק זמן רב יותר ממוצרים אחרים על הפלסטיקה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
הסדקים נוצרו עקב צביעה גרועה-זה רק יחמיר.

נסה את Optimum Tire Gel יחזיר את הברק אבל לא את הסדקים.

תפסיק להעתיק ממני :wink:

אני צוחק כמובן.

אתה חושב שמוצר כמו ה Carplan Flash Dash יעשה את העבודה? נראה לי שהוא גם יתאים.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
אמרתי לך כבר שאתה אח התאום שלי שאבד אי שם...

:-D

דע לך שרק בזכותך ובזכות שי הכרחתי מישהו לרכוש את ה-Flash Dash עבור הפג'ו פרטנר שלו שיש בה המון פלסטיקה והיא הייתה במצב גרוע למדי. הגעתי אליו להראות לו איך מיישמים את המוצר למרות שעבורי זאת הפעם הראשונה והתוצאות היו מרשימות!!!

הבן אדם שלח לי מאז 8 הודעות של כמה הם שחורים ויפים וכולו מבסוט.

דרך אגב חצי מהפלסטיקה שלו ניקיתי היטב עם IPA לפני כן, וזה טיפ טוב שאני רוצה לציין! זה לא שהתוצאה בהכרח תיהיה טובה יותר לאחר IPA אבל אני די בטוח שלאחר IPA צריך לשים הרבה פחות חומר כי זה "נדבק" יותר טוב.

אם הבנתי נכון המלצתכם הכדאית ביותר היא האופטימום?

:mm_yeah: חומר מדהים, יתאים לך גם לצמיגים.

פורסם
תודה!

אגב, מהו בדיוק ה FLASH DASH?

מוצר של חברת carplan הבריטית (לדעתי) נחשבת כחברה עממית (יותר טובה מהסחורה שקיימת באייס) אבל עדיין עממית.

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A4%D7%9C%D7%90%D7%A9-%D7%93%D7%A9-%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-Carplan

המוצר מיועד לפלסטיקה פנימית וחיצונית והוא יעשה את העבודה שאתה מחפש.

הopti bond נחשב כמוצר "פרמיום" לאותם מטרות והוא באמת הרבה יותר טוב ככל הנראה ויחזיק יותר זמן.

באופן אישי אני חושב שאין בעיה לרכוש את המוצר הזול במקרה הנ"ל.

לא מדובר בווקס לצבע. סה"כ פלסטיקה.

ליישם פעם בחודש, עבודה של 20 דקות זה ממש לא סיפור.

במקרה של האופטי בונד אני מניח שזה יהיה אחת לחודשיים/שלושה.

פורסם
:-D

דע לך שרק בזכותך ובזכות שי הכרחתי מישהו לרכוש את ה-Flash Dash עבור הפג'ו פרטנר שלו שיש בה המון פלסטיקה והיא הייתה במצב גרוע למדי. הגעתי אליו להראות לו איך מיישמים את המוצר למרות שעבורי זאת הפעם הראשונה והתוצאות היו מרשימות!!!

הבן אדם שלח לי מאז 8 הודעות של כמה הם שחורים ויפים וכולו מבסוט.

דרך אגב חצי מהפלסטיקה שלו ניקיתי היטב עם IPA לפני כן, וזה טיפ טוב שאני רוצה לציין! זה לא שהתוצאה בהכרח תיהיה טובה יותר לאחר IPA אבל אני די בטוח שלאחר IPA צריך לשים הרבה פחות חומר כי זה "נדבק" יותר טוב.

.

אני שמח בשביל חבר שלך-אכן הברקה איכותית של קארפלן.

אני חייב לציין שאת ניקוי הדשבורד לפני יישום קרם למדתי לבד ללא קריאה או אינטרנט (לא היה בעבר)

גם שרכשתי רכבים חדשים (ורכשתי כמה בחיי) תמיד הייתי מנקה את הדש' עם חומר ניקוי כללי

ורק לאחר מכן מורח חומר הגנה של קארפלן. (בעבר הרחוק היה "אוטו גלים") גם רכבים חדשים שוכבים בנמל די חודשים

וצוברים אבק,לכלוך ושומנים של נגיעות ידיים -ואת זה חייבים להסיר לפני כל יישום של חומר הגנה. התוצאה תמיד תהיה

עדיפה ותשתלב עם הדשבורד בצורה אופטימלית.

פורסם
מוצר של חברת carplan הבריטית (לדעתי) נחשבת כחברה עממית (יותר טובה מהסחורה שקיימת באייס) אבל עדיין עממית.

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A4%D7%9C%D7%90%D7%A9-%D7%93%D7%A9-%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-Carplan

המוצר מיועד לפלסטיקה פנימית וחיצונית והוא יעשה את העבודה שאתה מחפש.

הopti bond נחשב כמוצר "פרמיום" לאותם מטרות והוא באמת הרבה יותר טוב ככל הנראה ויחזיק יותר זמן.

באופן אישי אני חושב שאין בעיה לרכוש את המוצר הזול במקרה הנ"ל.

לא מדובר בווקס לצבע. סה"כ פלסטיקה.

ליישם פעם בחודש, עבודה של 20 דקות זה ממש לא סיפור.

במקרה של האופטי בונד אני מניח שזה יהיה אחת לחודשיים/שלושה.

כלומר הוא יעיל גם לניקוי הדש והפלסטיקה הפנימית ברכב (דיפוני דלתות וכ')?

פורסם
תודה רבה!

לילה טוב!

לפני שאתה בורח, תעדכן אותנו בהמשך. אנחנו תמיד שמחים לשמוע חוות דעת על מוצר כזה או אחר.

פורסם

אני צריך להבין משהו.. מרחתי אופטי בונד על הפלסטיקה החיצונית.. שטפתי את הרכב לאחר שבוע.. החומר לא אמור לרדת עם השטיפה?

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• תוכן חדש...