Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבא שלי הייתה קורולה 2004 (שזה אני חושב דגם זהה ל 2007) ובזמנו כשהוא התעניין לגבי הסבה, המתקין כאן בב"ש הציע לו לוותר כי המנוע הנ"ל לא מתאים (או פחות מתאים) להנעה בגז.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

הבעיה במנועי טויוטה זה תזמון שסתומים משתנה. זה בעייתי לגז שבוער לאט יותר מבנזין, ובסלד מסויים הוא עדיין בוער תוךכדי מעבר בשסתום פליטה. אין קשר לטמפרטות הבעירה של הגז.

בכלל כל המנועים עם תזמון שסתומים משתנה די בעייתים לגז.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

כמו שאמרתי במספר שירשורים. יש לי חבר שהוא יבואן ומתקין של מערכת גז. ישנם מנועים שבמידה ומסבים אותם לעבוד על גז זה דופק להם את הראש מנוע. זאת עובדה ידועה בשטח ואי אפשר להתכחש לה. לדוגמה טיוטה לנד קרוזר. החבר שלי יסרב להתקין מערכת בכזה רכב גם אם תציע לו מחיר כפול, הוא לא צריך כאבי ראש. אין שום טעם להתקין ללקוח ראש ואחר כך לתקן לו את הראש פעם אחרי פעם. זה לא יעיל, זה לא הוגן וזה ביזבוז אדיר של זמן וכסף. זה ידוע מניסיון שהראשים של הלנד קרוזים מתפגרים רק בגלל ההסבה. גם דגמי טיוטה אחרים לא ממש מתאימים. לפי דבריו של החבר, המכוניות האידיאליות להסבה לגז אלה הן הקוריאניות והאמרקיאיות. היום בא בחור עם מאזדה 323 המרובעות שעשה התקנה באיזה שהוא מקום. הוא התלהב שהמערכת וההתקנה עלו לו בזול. מה שהוא לא יודע שהראש מנוע שלו גם ימות בקרוב כי אין לו משמנת לשסתומים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תודה לכל העונים.

לכן גם שאלתי על קרינה שנת 97.(כמו אלו שהיו במשטרה. אבל פרטי) האם גם שם יש תזמון שסתומים משתנה?

חשבתי שאולי בגלל שהמנוע ישן יותר, אבל בנוי חזק, דווקא אולי יכול להתאים?

פורסם

התאמה או חוסר התאמה להסבה תלויה גם בסוג החומר ממנו עשוי השסתום וחצאית השסתום ואופי העבודה של מערכת תזמון השסתומים.

בטויוטות הלא מותאמות לגז שתי הפקטורים האלה מעידים על חוסר התאמה לגז.

זה יכול להיות מנוע נהדר שיעבור חצי מליון על בנזין,אבל על הגז הוא יקצר חיים מהר מאוד.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

• תוכן חדש...