Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,כבר כמה פעמים שניסיתי להילחם בכמה כתמים מעצבנים שלא מוכנים לעזוב לי את השטיח של הבגאז',אז תיארתי לעצמי שהחבר'ה בפורום בטוח ידעו באיזה נשק להשתמש,נסיתי עם APC של CG,לאחר התזה המתנה של מספר דקות ואז ניגוב עם פייבר,לא הלך,יום למחרת נסיתי עם תרסיס לשטיחים של אמריקן איגל,גם לא הלך כל כך,הכתם נעלם לאותו הרגע וחוזר שוב שהמשטח מתייבש,איך תוקפים אותו?

img0853lt.jpg

Uploaded with ImageShack.us

לגבי חידוש שטיחי הרכב שעשוים מגומי,מה אפשר למרוח עליהם כדי לחדש אותם?,נסיתי STP,לא עבד,יש איזה חומר חזק וקבוע שיתן להם חידוש ?

m7kj.jpg
פורסם

לא למרוח תרסיסים שומניים על שטיחים מגומי -מסוכן (שטיח של הנהג כמובן) ולא בטיחותי.

דרך יעילה לנקות שטיחים (לא רק גומי) קרצוף עם מברשת גסה וחומר לניקוי כללי -שטיפה במים חמים

וייבוש במרפסת ליום יומיים. כנ"ל לשטיחים מבד לבד.

לגבי הכתם שיש בשטיח בבגאז'? כנראה איזה כתם שמן או משהו חריף אחר. תמיד אפשר

לרכוש שטיח חדש אם זה ממש מפריע לך.

כאן יש להם פתרונות מעולים.

http://topcar-ltd.com/hebrew-----שטיחים_איכותיים.html

פורסם
לא למרוח תרסיסים שומניים על שטיחים מגומי -מסוכן (שטיח של הנהג כמובן) ולא בטיחותי.

דרך יעילה לנקות שטיחים (לא רק גומי) קרצוף עם מברשת גסה וחומר לניקוי כללי -שטיפה במים חמים

וייבוש במרפסת ליום יומיים. כנ"ל לשטיחים מבד לבד.

לגבי הכתם שיש בשטיח בבגאז'? כנראה איזה כתם שמן או משהו חריף אחר. תמיד אפשר

לרכוש שטיח חדש אם זה ממש מפריע לך.

כאן יש להם פתרונות מעולים.

http://topcar-ltd.com/hebrew-----שטיחים_איכותיים.html

אני יותר בכיוון של לחפש חומר שיוריד את זה מאשר להחליף את השטיח,מחר ננסה את המברשת היותר מאסיבית

m7kj.jpg
פורסם

עדכון-הכתם מראה סימני התייאשות ממני,אבל לא ירד עדיין לגמרי,אנסה שוב עם קליה וורוד של הבגדים,ועם המברשת אני מאמין שזה ירד

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...