Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עתיד לנסוע לחו"ל למספר חודשים, וברשותי רכב.

איך, לפי דעתכם, אפשר לנסות ולהקשות כמה שיותר על גניבת הרכב בזמן שאהיה בחו"ל? (חשבתי אולי לפרק את המצבר).

אשמח לעזרתכם.

פורסם

מה גיל הרכב?

הטוב ביותר לך ולרכב זה להשאיר אותו לבן משפחה/חבר שאתה סומך עליו שיקח אותו לנסיעה פעם בשבוע.

בעקרון גנבי רכב לא יגנבו רכב בלי אחד מהרכיבים: מחשב, מצבר, סליל הצתה, כבלי הצתה, מצתים, הבנת את הרעיון!

אלא שברכב שקורץ לעין ונמצא הרבה זמן באותו מקום אף אחד מהנ"ל לא ממש יעצור את הנבלה שממש ירצה לגנוב אותו.

פורסם

אם משהוא ירצה לגנוב לך את הרכב אז שום דבר לא יעצור אותו, אבל בגלל שיש לך טויוטה קורולה שנת 2004 לא הייתי דואג יותר מידי.

אבל כן הייתי דואג מנזקים שאנשים יכולים לגרום לך לרכב, אין מצב שתשאיר רכב כמה חודשים ושתחזור לא תראה כמה הפתעות נחמדות.

פורסם

תן את הרכב למישהו שאתה סומך עליו ושהביטוח תקף לגביו, ושכח מכל הצרות. הוא ידאג לרכב וישמור עליו עד שתגיע. גם אם המישהו הזה לא גר לידך או בעיר שלך.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...