Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

בעיקרון.. אני לא יודע אם לכעוס או לקבל את המקרה בהבנה, מאחר ואני אמור כבר להכיר את המקום בו אנו חיים ומתייחסים לרכוש של אחרים. הבוקר במקום להכנס לרכב ולנסוע ללימודים, עמדתי כמה דקות וניסיתי להבין מי ולמה עקרו לי את המראה (רק הזכוכית) של הנהג. "העבודה" נראת די "נקייה" מה שאומר שמישהו התאמץ בכוונה לתלוש אותה, ולא פגע בעת נסיעה. התמונות לפניכם.. סתם כי הרגשתי צורך לשתף..

חשוב לציין כי חניתי במקום מסודר ליד הבית ומעולם לא חסמתי מישהו או חניתי בחניה של אחר. פשוט רוע וזלזול.

IMG_20130602_093340.jpg

IMG_20130602_092550.jpg

פורסם

נראה כמו יונדאי גטס, נכון? סביר להניח ששנפלת על גנב מתחשב, שנשברה לו המראה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

לפחות הוא התחשב ולא גרם לנזק:shock:

נפלת על מישהו מיומן שידע מה הוא עשה,לא קשה לשבור כזו מראה אם אתה רוצה להוציא אותה, ואתה לא יודע מה אתה עושה.

אנשים חארות צריך לכרות להם את הידים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
ערב טוב לכולם

בעיקרון.. אני לא יודע אם לכעוס או לקבל את המקרה בהבנה, מאחר ואני אמור כבר להכיר את המקום בו אנו חיים ומתייחסים לרכוש של אחרים. הבוקר במקום להכנס לרכב ולנסוע ללימודים, עמדתי כמה דקות וניסיתי להבין מי ולמה עקרו לי את המראה (רק הזכוכית) של הנהג. "העבודה" נראת די "נקייה" מה שאומר שמישהו התאמץ בכוונה לתלוש אותה, ולא פגע בעת נסיעה. התמונות לפניכם.. סתם כי הרגשתי צורך לשתף..

חשוב לציין כי חניתי במקום מסודר ליד הבית ומעולם לא חסמתי מישהו או חניתי בחניה של אחר. פשוט רוע וזלזול.

מעצבן, אבל לפחות זאת רק המראה בלי הכיסוי

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

כן, זו יונדאי גטס. הקטע הוא, שברחוב יש עוד לפחות 5 גטס.. בלתי נתפס שאנשים פשוט בלי בושה עושים מה שבא להם ועוד בכזאת קלות. מישהו יודע מה יכולה להיות עלות של הזכוכית והאם בכלל ניתן להתקין אותה בנפרד ללא צורך לקנות מראה קומפלט?

פורסם
כן, זו יונדאי גטס. הקטע הוא, שברחוב יש עוד לפחות 5 גטס.. בלתי נתפס שאנשים פשוט בלי בושה עושים מה שבא להם ועוד בכזאת קלות. מישהו יודע מה יכולה להיות עלות של הזכוכית והאם בכלל ניתן להתקין אותה בנפרד ללא צורך לקנות מראה קומפלט?

מצטער בשבילך על מה שקרה

וכן אפשר להתקין את זכוכית המראה בנפרד

פשוט תחפש זגגי זכוכית לרכב (משהו כזה baruch-glass.co.il/מראות-וזכוכיות-למראות/‏ )

אני מאמין שלא תרגיש את זה בכיס

פורסם

כשהייתי בכתה ו', לאחד הילדים היה תחביב "מקורי". הוא נהג לתלוש את המראות הקטנות והעגולות ממראות הצד. כנראה שהכל באמת עניין של חינוך מהבית ותו לא.

פורסם

אצלי בטמפסט לקחו לא מזמן 2 כאלו.

הבאסה שלקחו את הזגוגית של המראה כולל התושבת פלסטיק שמאחוריה ובלי זה הפלסטיק של המראה לא שווה כלום.

לבסוף רכשתי רק זגוגית והדבקתי ככה בלי התושבת.

איזה אנשים בעולם יש לא יאמן.:?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לא קראתי את כל השרשור, אבל אם עדיין לא ענו לך, יש חנות בשם "הרקולס" ברחוב סלמה בתל אביב.

מוכרים רק את הזכוכית , יש אפילו תחליפי אם בא לך לשלם פחות. בזמנו על משהו דומה ב C3 שהייתה לי שילמתי כמה עשרות שקלים רק על הזכוכית.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

זה עוד סביר,לחבר שלי יש פורד פוקוס ובלילה פשוט פירקו לו את המאורר של המנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כל זגג פשוט, לפחות רובם, יודעים לטפל בבעיה ולהכין מראה חלופית.

הדבר היחידי אליו יש לשים לב במראה חלופית, היא שהזגג ימרח דבק על כל החלק האחורי של הראי, אחרי ברגע שהמראה תקבל מכה קטנה, המראה תתנפץ.

אולי היא לא נגנבה, אלא רק קיבלה "פליק" מרכב חולף ועפה?

פורסם

תראה שרשור שפתחתי לפני שבועיים בערך,

ירדתי בבוקר לפוקוס שלי , שתי המראות משני הצדדים אינן! האוטו נראה כאילו בלי אוזניים. פירקו אותן ביסודיות מופתית,

השאירו לי את הקונקטור חשוף, לא קרעו ולא שברו דבר.

האוטו עמד בכביש סופר ראשי שיש בו תנועה כל הזמן מתחת לבית.

זה לא שמישהו נשבר לו, זאת היתה ממש הזמנה של מראות, כי למי נשברות שתי מראות בו"ז?

בשיחה מול חברת הליס התברר כי יש עוד כמה וכמה מקרים כאלו שדווחו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לי היו 2 מקרים בחודשים האחרונים, גם בחניה ברחוב מרכזי יחסית.

פעם אחת הוציאו לי מהמקום את כל המראה הימנית + הפלסטיק (נראה כאילו איזה ילד התאמן על בעיטה מחוג קראטה)

פעם נוספת גילחו לי כל הגאנטים, ולא רק לי, לכל הרכבים מסוג סריון שהיו באותו רחוב (שכן שגם לו יש סריון אמר שגם לו גנבו ואז עשינו סיבוב ברחוב).

• תוכן חדש...