Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני כשבוע קורולה 05 רכב אמין וטוב לכל הדעות.. אחת הסיבות המרכזיות שרכשתי אותו היתה בגלל אין ספור חוות דעת וביקורות גם של גולשים/פורומים/כתבים בנוגע לצריכת הדלק ברכב הנ"ל שהיא מעבר לסבירה ומדובר על ממוצע של 1:12 לפחות.

מבדיקה שעשיתי הרכב צורך כמות לא הגיונית של 1-9! טנק של 45 ליטר עבר 400 ק"מ בלבד!

כשרכשתי את הרכב עשיתי לו בדיקה בקומפיוטסט ומערכת הדלק יצא תקינה לחלוטין וחוץ מנזילה במנוע וצמיגים אחוריים לא תקינים הבדיקה יצאה יותר מטובה. הצמיגים (האחוריים) הוחלפו בחדשים והנזילה במנוע תוקנה במוסך. הנסיעות שלי לרוב משולבות מאמין שלכיוון 60-40 עירוני בינעירוני והנהיגה שלי יותר מרגועה על הכביש. מישהו יכול לעזור לי להבין מה גורם לצריכת דלק המוגזמת הזאת?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. אף פעם אל תבטח במידע שאתה קורא באינטרנט.

2. שאלתי חבר שכבר 10 שנים מחליפים אצלו במשפחה קורולות כל 3 שנים מליסינג, והוא אומר שזאת צריכת הדלק של הרכב, ועוד הם מסוג האנשים שנוהגים כמו סבתות.

3. תחכה לעוד תגובות של בעלי הרכב.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

בעל קורולה אוטומטית 2007 צורה ישנה.

הרכב אוכל 13-1 מחוץ לעיר.

ו10-1 עירוני.

נבדק פעמים רבות.

מה שכן אני יכול להגיד לך ואין לי מושג למה באמת בתחנות דלק מסוימות שהייתי מתדלק הוא היה אוכל הרבה יותר ולא זה לא פסיכולוגי אני בודק לפי סך קילומטרים של פול טנק כל תדלוק מלא מה שקורה אחת לשבוע(עבודה מחוץ לעיר) בין עירוני בעיקר.

מה גם שאם אתה הטיפוס שנותן קיקים ברמזור או מרבה לפרק את הדוושה בהאצות מיותרות אז הרכב ישתה יותר דלק אז גם סגנון נהיגה תופס.

פורסם
בעל קורולה אוטומטית 2007 צורה ישנה.

הרכב אוכל 13-1 מחוץ לעיר.

ו10-1 עירוני.

נבדק פעמים רבות.

מה שכן אני יכול להגיד לך ואין לי מושג למה באמת בתחנות דלק מסוימות שהייתי מתדלק הוא היה אוכל הרבה יותר ולא זה לא פסיכולוגי אני בודק לפי סך קילומטרים של פול טנק כל תדלוק מלא מה שקורה אחת לשבוע(עבודה מחוץ לעיר) בין עירוני בעיקר.

מה גם שאם אתה הטיפוס שנותן קיקים ברמזור או מרבה לפרק את הדוושה בהאצות מיותרות אז הרכב ישתה יותר דלק אז גם סגנון נהיגה תופס.

מה שאתה מציין נשמע סביר צריכה משולבת של 1:11.5 זה מה שמאפיין את הקורולות וזה מה שאמור להיות גם אצלי! אני נוסע רגוע בלי קיקים ובלי שטויות.

לשאר המגיבים זה לא רציני להגיד רכב אוט' מנוע 1600 אין מה לעשות.. זה לא קשור יש רכבים עם אותו מנוע שהצריכות דלק שלהם שונות ב 30 אחוז אחד מהשני! קורולה בשנים האלה ובדגם הזה מנסיון של בעלי קורולות כמו זה שהגיב מעלי אמור לאכול 1:11.5- 1:12 בנסיעה משולבת במצב תקין ולא קצת פחות מ 1:9.

מחכה לעזרה ממישהו שיכול להצביע על בעיה אפשרית

פורסם

האטו עבר טיפל לאחרונה?

הוחלף פילטר אויר?

הוחלף פילטר דלק?

פלאגים?

החוטי הצתה שלמים?

לחץ אויר בצמיגים תקין?

אני ידיד אתה ידיד כולנו ידידים

פורסם
האטו עבר טיפל לאחרונה?

הוחלף פילטר אויר?

הוחלף פילטר דלק?

פלאגים?

החוטי הצתה שלמים?

לחץ אויר בצמיגים תקין?

הרכב עבר טיפול.. לחץ אוויר תקין (32)

פורסם

אולי אתה לוחץ או נוסע הרבה בעיר ופקקים: נסיעות קצרות. אם כן, זה מסביר. במקרה כזה צריכת הדלק שלך תקינה ביותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• ספונסר פורום
פורסם

אני מניח שאתה נוסע עם מזגן פועל כל הזמן?

אם כן,זו צריכה מעולה,סע בלי מזגן ותחסוך כ20 אחוז נוספים.

אורן

פורסם
1:9 צריכה מעולה לקורולה 1.6 ?

זה כמעט ממוצע שעושה לנו מליבו 3.5 (1:8.5)

בדיוק מה שרציתי להגיד, יש לי אפיקה עם מנוע 2.5 וזה כמעט אותו דבר.

פורסם
בדיוק מה שרציתי להגיד, יש לי אפיקה עם מנוע 2.5 וזה כמעט אותו דבר.

בעיר עם עליות ופקקים זו צריכה מעולה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אוקיי אז כמו שאמרתי משהו הרגיש לי לא בסדר ברכב (נקנה לפני שבוע) אתמול נדלקה לי מנורת המנוע בלוח השעונים! כמובן שאלך לבדוק את זה במוסך אבל עוד מישהו חושב שיש קשר אולי לחיישן פגום שגרם למנורה להידלק ולצריכת הדלק להשתגע?

נ.ב. אני לא מאמין שזה משהו יותר מידי חמור כי הרי הרכב עבר בדיקה בקומפיוטסט והמנוע קיבל ציון טוב.

ולמען הסר ספק 1-9 וגם 1-10 זאת לא צריכת דלק נורמלית לרכב הנ"ל בנסיעה רגילה ומשולבת לא משנה כמה פעמים תחזרו על זה.

• תוכן חדש...