Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההפרש בין 3000 ל-3500 הוא הרבה יותר קטן בגלל שההשפעה על הנטו יותר קטנה, מצד שני יש שווי שימוש גבוה יותר.

אם אתם חוסכים לדירה - הייתי שוקל רכישה של רכב משומש בן שלוש שנים. את לא נוסעת הרבה ונראה לי שבשורה התחתונה זה יצא הרבה יותר זול.

בקשי ממשאבי אנוש שלכם לעשות לך סימולציה מה יקרה לנטו אם תוותרי על רכב הליסינג.

יש לי הרגשה שתופתעי מהעלות הגבוהה של התענוג הזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
צר לי לאכזב אותך (למרות ההיגיון הבריא) - תא המטען של הפוקוס טורר לא גדול מהותית מזה של האצ'בק / סדאן. הוא פשוט נוח יותר להטענה. הפוקוס (על שלל גרסאות המרכב) אינה מצטיינת בתאי מטען גדולים במיוחד.

למיטב ידיעתי, בסטיישן נפח תא המטען גדול ביותר מ100 ליטרים, מאשר בסדאן. גם במראה זה היה נראה לי הרבה יותר גדול.

ובכל מקרה, התא של הפוקוס סטיישן יהיה יותר גדול משל המאזדה 3, לעומת סופר מיני. ועם יש אפשרות, אז כבר עדיף סטיישן.

באיזו תצורה הפוקוס שאתה מחזיק?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
למיטב ידיעתי, בסטיישן נפח תא המטען גדול ביותר מ100 ליטרים, מאשר בסדאן. גם במראה זה היה נראה לי הרבה יותר גדול.

ובכל מקרה, התא של הפוקוס סטיישן יהיה יותר גדול משל המאזדה 3, לעומת סופר מיני. ועם יש אפשרות, אז כבר עדיף סטיישן.

ניקו, עקרונית אתה צודק... עקרונית. המראה בהחלט מטעה :wink:

אין השוואה בין הפוקוס / 3 לבין סופר מיני - זה לא הוגן. לא אותה קטגורייה. השוואה חסרת טעם כמובן.

קח את האוקטביה / אוקטביה קומבי - להן יש תא מטען ע צ ו ם. תא המטען של הפוקוס סדאן / סטיישן קטן מהותית.

5 דלת' (האצ'בק. לא טורר - הלוואי והיה במלאי כזאת, ללא ספק היינו בוחרים בה. הטורר - לטעמי - הפוקוס הנאה ביותר :-D)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תא המטען גדול ב 100 ליטר בגלל שמחשיבים את הגובה עד לתקרה. בפועל אתה לא תשים דברים שיחסמו לך את השדה ראיה.

פורסם

הי

לגבי העלויות ההבדל בין הפוקוס למאזדה\I25 באופן יותר מדוייק - שווי המס של הפוקוס 127000*0.0258 = 3276

ושל הI25 0.0258*110000 = 2838 הכל בערך מה שאומר שהפער יהיה באיזור 600 ש"ח נטו בחודש

תכפילי בשנה 7200 ש"ח (בהתחייבות לשלוש שנות ליסינג 21600) מה שאומר הרבה כסף ואם אתם לא זקוקים לרכב גדול

בשנים הקרובות הכסכון הוא משמעותי.

לגבי כדאיות הליסינג יש מחשבונים מדויקיים מאוד לדוגמא זה.

ושם תשימי לב שיכול להיות שנקודת הכדאיות תרד אם תקחי רכב משפחתי לעומת רכב קטן.

בהצלחה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכל העונים וסליחה על התגובה המאוחרת, אך קראתי עקבתי שאלתי והתעניינתי.

כנראה שבסוף ניקח את הפורד פוקוס בגרסת הסטיישן.

ההבדל במחיר הוא לא גדול מול הרכבים הקטנים יותר (היא באותו מחיר של הפורד פוקוס הרגילה), מקרב האנשים ששאלתי היתה המלצה גורפת על הפורד לעומת היונדאי, ואני לא מוכנה לוותר על רכב גדול ונוח. בגאז' גדול זה משהו שאנחנו בהחלט משתמשים בו וכמובן - הכלב בגודל של סוס קטן גם שיקול.

זה נכון שמבחינה כלכלית עדיף לקנות רכב משומש כמו שהציעו כאן, אבל כרגע אני מעדיפה להשאר עם המותרות של רכב חברה שמוריד לי דאגות מהראש, והיתרון המשמעותי הוא שאני לא צריכה לשלם על דלק (יוצא לי בערך 1200 ש"ח לחודש), פריווילגיה שעם רכב קנוי אני לא מקבלת. עשיתי את החישוב והחסכון שייצא לי בכל חודש לא כ"כ גדול לעומת קניה עצמית, אלא אם כן אני קונה רכב שיישאר איתי 10 שנים ויותר, לא כשעושים את השיקול של להחליף כל 3 שנים עקב בלאי וכד'. אם הייתי יכולה לוותר על רכב לחלוטין ולהתנייד בתחבורה ציבורית אז כן, החסכון גדול וכדאי - מה שלצערי אני לא יכולה לעשות כי מבלה הרבה על הכביש.

• תוכן חדש...