Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה בבקשה,

אנחנו שני עסקים בקומה אחת כאשר בקבלה יש מדפסת.

המדפסת מחוברת למחשב שמחובר לאינטרנט.

אנחנו מחוברים לאינטרנט דרך WiFi שיש בקומה.

יש לנו גישה למחשב בקבלה ובכל פעם שאנחנו רוצים להדפיס משהו אנחנו צריכים להעתיק את הקובץ

לדיסק און קי ולבוא פיזית למחשב בקבלה ולהדפיס את הקובץ.

האם ישנה דרך לשלוח להדפסה במחשב בקבלה דרך האינטרנט או דרך שיתוף רשת ביתית או משהו בסגנון?

נראה לי מאד הגיוני שקיימת דרך כזאת.

ממש ממש נודה לעוזרים!

פורסם

אפשר, אבל ציין דגם של המדפסת (או לפחות אם יש לה חיבור רשת).

צורת חיבור כזו עדיפה בהרבה ואינה תלויית מחשב.

פורסם
כמובן שיש, העזר במדריך הזה:

http://support.microsoft.co.il/Printer-Sharing/

תודה רבה,

אני מנסה לפעול לפי המדריך, חבל שאי אפשר להדפיס אותו... :wink:

עריכה:

בשלב שהמחשב שלי מחפש מדפסת ברשת הוא לא מוצא את המדפסת.

אולי כי לא מוגדרת פה או בקבלה רשת ביתית?

פורסם

טוב, המדריך הזה מניח שאתם נמצאים על אותה רשת, אתה יכול לדעת את זה אם כתובת ה-IP החיצונית היא זהה בשני המחשבים, העזר באתר הזה ע"מ לדעת:

http://www.whatismyip.com/

אח"כ אתה צריך לוודא שאתם נמצאים על אותה קבוצת עבודה, העזר בחלק הרלוונטי במדריך הזה:

http://windows.microsoft.com/he-il/windows7/networking-home-computers-running-different-versions-of-windows

פורסם

אין צורך להגדיר רשת ביתית, היא כבר קיימת (אם לא היתה רשת לא היה לך אינטרנט).

צריך לוודא שאתם על אותה רשת.

צריך לוודא שאתם על אותה קבוצת עבודה (החלק הרלוונטי במדריך השני בהודעה השנייה שלי).

היה והכל בסדר, עוקבים אחרי המדריך הראשון בהודעה הראשונה.

אם אין הגדרות מיוחדות של הרשת (חלוקה לסגמנטים, הרשאות בנתב וכו') זה אמור לעבוד ANY TIME.

פורסם

אוקיי, אנחנו לא על אותה קבוצת עבודה.

במחשב עם המדפסת, מסתבר שהוא מחובר לקבוצת מחשבים עם שם העסק,

משמע בטח יש להם איזשהו שיתוף פנימי שאני לא רוצה להתעסק איתו.

האם זה אבוד אם כך?

פורסם

לא, אתה יכול לשנות במחשב שלך את קבוצת העבודה ככה שתתאים למחשב שמחובר למדפסת (המחשב שלך יבקש לעשות ריסטאט ע"מ להתחבר לקבוצה החדשה), זה לא אמור לפגוע ברשת של החברה המארחת.

פורסם

במחשב המארח אין שם לקבוצת עבודה אלא לקבוצת מחשבים.

אמנם יש את שתי האופציות אבל "קבוצת מחשבים" היא האופציה הפעילה...

פורסם

הבניתי, אז כן, זה די אבוד מבחינת הדפסה ברשת.

יחד עם זאת, כמו ששמר ציין בהתחלה, אם המדפסת תומכת בחיבור עצמאי לרשת, וגם מחוברת כך, ניתן לעקוף את הגדרות הרשת ולהתקשר ישירות עם המדפסת.

פורסם

יש לי בעיה דומה. יש לי מדפסת אופיסג'ט 6500 שעובדת על הWIFI הביתי, בעוד שני המחשבים עובדים על החיבור הקווי. אני לא מצליח לחבר בין המדפסת לבין המחשבים, אני מצליח להדפיס רק מהלפטופ שעובד על הWIFI. מישהו?

• תוכן חדש...