Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שיודע למכוניות פורד הישנות יש מפתח מיוחד שקשה לשכפל. אני לא אפרט יותר מדי אבל אומר שנאלצתי לנסוע היום עד לכרמיאל בכדי לשכפל את המפתח. אני מגיע לקיניון שלהם למי שמכיר ומחנה את הרכב בחיניון התת קרקעי שלהם. לא יכולתי לנעול את הרכב כי המפתח המקורי שלי היה שבור. בקיצור הפיאסטה חונה כמו כל המכוניות שם בלי למשוך תשומת לב מיוחדת. ניגשתי לחנות והאיש שיכפל לי את המפתח. הוא ביקש ממני ללכת לבדוק באם המפתח פותח ונועל את הרכב וכך עשיתי. המפתחות היו בסדר והלכתי לשלם לאיש על המפתחות. אני חוזר לרכב ורואה שגנבו לי את הפאקינג רדיו. אתם קולטים? פאקינג רדיו בשווי של 250 שקלים. מילא לגנוב את הרדיו ממרצדס אבל רדיו של פאקינג פיאסטה?

בקיצור, אני רוצה להודות לבן הבליעל הארור שגנב לי את הרדיו. לא על כך שגנב לי את הרדיו אלא על כך שהוא גנב לי רק את הרדיו ולא משהו אחר. כנראה שהוא לא היה העיפרון המחודד ביותר בקלמר.

מאחורי הנהג היו בקופסה מכוסה בבגדים, שמנים וכימיקלים שקניתי לטיפול ברכב של אחותי בשווי של 200 שקלים. היה גם סט קומפלט של שרשרת וגלגלי שיניים לאופנוע עבור אחי ששויים 700 שקלים. בבגא'ז היו עוד כל מיני ספריים לטיפול ברכב בשווי 300 שקלים וגם 3 גלונים של מים מזוקקים.

אני רוצה להודות לבן הבליעל שהיה מספיק מפגר לגנוב את הרדיו העלוב שעולה 250 שקל ולא את השמנים והשרשרת.

כבודה של הפיאסטה שלי נרמס, בתוליה נלקחו ממנה בכוח.

מי ייתן ותשתמש ברדיו הזה לממן טיפולים נגד סרטן.

תודה גם שלא גנבת את ה 20 שקלים במטבעות שהיו בתוך המאפרה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

סתם מעניין, איזה שנתון הרכב ?

ועוד משהו אם כבר מדברים על מפתחות וכו' של פורד,

אני זוכר שאת הפיאסטה 96 שהייתה לי,

אפשר היה לנעול עם מפתחות אחרים של פורד, רק לנעול לא לפתוח.

so far so good so what

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי ייתן ותשתמש ברדיו הזה לממן טיפולים נגד סרטן.

קרוב, הוא כנראה משתמש בזה לקנות סמים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גועל נפש של אנשים,ושוב מזל שזה רק הרדיו.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
סתם מעניין, איזה שנתון הרכב ?

ועוד משהו אם כבר מדברים על מפתחות וכו' של פורד,

אני זוכר שאת הפיאסטה 96 שהייתה לי,

אפשר היה לנעול עם מפתחות אחרים של פורד, רק לנעול לא לפתוח.

אכן, מדובר בשנת 96. אתה צודק בהחלט, כל מפתח של פורד בצורה הזו יכול לנעול כל פורד אחר, אמת ויציב. הבעייה היא שלא נעלתי את הדלת כי לא היה בטוח שאותו אדם יצליח לשכפל לי את המפתח ואז אני לא אוכל לפתוח את הדלת, לכן לא נעלתי. זה שנמצא בעיר שלי ניסה לשכפל את המפתח ולא הצליח. לכן הוא שלח אותי לבחור מכרמיאל. ורק כדרך אגב, בכל העיר שלי רק אדם אחד משכפל כאלה מפתחות. הוא לא הצליח, לכן הוא שלח אותי למישהו אחר.

מה שעצוב, אירוני הוא שהרכב שלי חנה ליד הבית במשך 5 ימים ואף אחד לא נגע בכלום (כי הם הסיקו שהדלת נעולה) ואילו בחיניון בכרמיאל דווקא נגנב הרדיו.

וואלה, אני בר מזל שגם לא גנבו לי את המצבר. זה היה בכלל ז*ן חבל על הזמן. לך תשיג מצבר בשביל לחזור איתו בחזרה הביתה.

אגב, אזהרה לכל החברה ממועדון החמש או למבקרים בשבת בכרמיאל באירוע של מועדון החמש. תיזהרו, אל תשאירו שום דבר שעלול לקרוץ לגנבים. לא להשאיר דברים יקרי ערך ואם חייבים אז בבגא'ז הרחק מהעין.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

מכיר את התחושה של אובדן הבתולים (בפריצה לרכב )

לפני שנים פרצו לרכב ולא לקחו כלום מלבד תיקייה עם 40 דיסקים

מקוריים וחלקם נדירים.

היה עדיף לי שיקחו את הרכב.

מה שהכי צרם לי הם סימני טביעת הנעליים על המושבים.

Gn'f'R

פורסם

אני מצטרף למה שאמרת. תודה לגנב שלקח רק את הרדיו המעאפן.

ניסו לגנוב לי את הרכב לפני כחודשיים, שברו חלון ושברו את הסוויץ' בנסיון להניע את הרכב.

אמנם לא הצליחו לגנוב את הרכב, אבל עשו לי נזק של 1500 שקל.

הקטע המצחיק? במשענת יד הייתה המצלמת DVR של הרכב...

הלוואי ורק היו גונבים לי את הרדיו...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• אחראי פורום
פורסם

אגב, אזהרה לכל החברה ממועדון החמש או למבקרים בשבת בכרמיאל באירוע של מועדון החמש. תיזהרו, אל תשאירו שום דבר שעלול לקרוץ לגנבים. לא להשאיר דברים יקרי ערך ואם חייבים אז בבגא'ז הרחק מהעין.

מה עשית מהעיר המסכנה הזו? בתור פרנואיד שפעם גר שם 30 ומשהו שנה, חניתי בכל מקום, כולל בקניון הזה,

רכבים שקצת יותר מושכים את העין ולא קרה שום דבר.

גם אני זוכר את הפעם ההיא שמצאתי חלון מנופץ, חור במקום מערכת ששילמתי עליה המון דיסקים אהובים ומקוריים שנעלמו.

טביעות האצבעות על ההגה והדשבורד היו הכי קשות (קרה בטבריה, בשכונה מאוד שקטה).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מסכים עם איתי, הייתי חונה שם יום יום ושום כלום.

לפחות לא נגרם נזק ונגמר רק ברדיו.:wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

פרצו לי כריזמה חדשה 99 אחרי חצי שנה על הכביש בזמנו, בשביל לגנוב את הכיסוי דשבורד שעלה 20 שקל. (ב"ש)

גם דאגו לנפץ את החלון בצד הכי קרוב למסגרת הדלת שמקבילה בדיוק לדלת השניה, עשו חור שהחליד עם הזמן גם לאחר תיקון צבע.

לבדואים שעשו את זה באמצע היום מול אנשים בשעה 16:00 אני מאחל את כל מה שאיחלת.

וגם לאלו שעשו זאת לך, אין דבר יותר מקומם מזה.

Opel Adam S 2017

פורסם

שיא הכיף זה לנחות משהות של שבועיים וחצי בתאילנד(ירח דבש)לחבק את אבא ולשמוע אותו לוחש לך באוזן "לא רציתי לבאס אותך בתאילנד אבל פרצו לך את הסיאט וגנבו לך את המערכת"

(אני בת ימי אז דאגתי להחנות אותה בחניון תת קרקעי בראשון לציון ולכסות אותה:evil: )

מה שמזכיר לי-אני כבר 7 שנים נשוי:shock:

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

טיפה הגזמת עם האיחולים.

כמו שאתה אמרת-כולה רדיו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני לא מבין את כל אותם אנשים, שמשאירים את הפאנל במקום ולא מחביאים/לוקחים אותו. לגנב זה לא משנה אם מדובר במערכת יקרה או לא - זה פשוט משהו שקורץ לו.

אחרי שגנבו לי פעם אחת רדיו+פאנל (הפאנל היה במגירה) ופעם אחת רק רדיו, שמחתי לגלות שבמכונית החדשה שלי, יש לי רדיו מובנה. נכון, יש כל כך המון יותר איכותיים ממנו, אבל רבאק, לבוא למכונית ופשוט ללחוץ על הכפתור power, במקום כל התהליך של הרכבת הפאנל וכו"...פ-י-נ-ו-ק :).

פורסם
מה עשית מהעיר המסכנה הזו? בתור פרנואיד שפעם גר שם 30 ומשהו שנה, חניתי בכל מקום, כולל בקניון הזה,

רכבים שקצת יותר מושכים את העין ולא קרה שום דבר.

גם אני זוכר את הפעם ההיא שמצאתי חלון מנופץ, חור במקום מערכת ששילמתי עליה המון דיסקים אהובים ומקוריים שנעלמו.

טביעות האצבעות על ההגה והדשבורד היו הכי קשות (קרה בטבריה, בשכונה מאוד שקטה).

בשירשור אחר רשמתי בפירוש שאין להבין שכרמיאל היא עיר מועדת לפורענות ואין זה מכוון ספציפית נגדה אלא אלה הם כללים הנכונים לכל מקום. אם משאירים חפץ יקר גלוי לעין ברכב סביר להניח שהוא ייפרץ בעוד מקומות.

מצד שני, כפי שזכור לי הייתי 4 או 5 פעמים בחיי בכרמיאל. והנה גנבו לי רדיו אומלל ועוד מפיאסטה 96. כלומר, מי שגנב את הרדיו צריך להיות ממש שפל\ נואש בשביל לקחת כזה רדיו.

טיפה הגזמת עם האיחולים.

כמו שאתה אמרת-כולה רדיו.

באירן היה כורתים לו את שני הידיים. זה שזה היה כולה רדיו לא מרשה לאף אחד לגנוב אותו. אני לא עשיר והמצב הכללי שלי כרגע ממש לא מזהיר. רק תחשוב לרגע איזו הרגשה זו שמישהו גונב לך מהמעט שבקושי יש לך. הייתה לי הרגשה מאוד חרא באותו יום וגם למחרת. זה לא רק הרדיו, זה מין הרגשה של אכזבה על כך שמישהו נכנס למקום ששייך לך ללא רשות וגנב לך משהו. זה שאני הצלחתי לראות את החצי הכוס המלאה זה לא אומר שצריך להפחית מחומרת המעשה.

• תוכן חדש...