Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסי ערפל מותר או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שרשם שאין אכיפה:

בילדותי נרשם לי דוח בנושא (קדמיים תקניים) הדוח בוטל בצעד משפטי סבוך. מעבר לזה +1 לBMWלבן על כל הסעיפים וכל מילה נוספת מיותרת.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

3. בניגוד לאמונה העממית פנסי ערפל קדמיים תקניים של היצרן אינם מסנוורים אף אחד. הם מכוונים נמוך יותר מפנסי

המעבר ("אור נמוך"). אם פנסי ערפל קדמיים מקוריים אכן היו מסנוורים הרי אף יצרן לא היה משתמש בהם לפונקציית תאורת

פנייה שהפכה פופולרית בשנתונים האחרונים. (סיאט איביזה לדוגמא).

זה נכון מאוד. אבל מה קורה כאשר יש איזה ג'יפ, או רכב גבוה אחר שיש לו פנסי ערפל שמותקנים אצל היצרן. מקוריים והכל. בשל הגובה שלהם, פנסי הערפל כן מסנוורים. אז אי אפשר באמת להסכים בחוק שכולם ידליקו פנסי ערפל. אני באמת לא מבין למה חשוב לאנשים ליישם את ה"פוזה" הזו (וזה בכלל לא פוזה, זה סתם מציק).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כבר לא

לכל מי שרשם שאין אכיפה:

בילדותי נרשם לי דוח בנושא (קדמיים תקניים) הדוח בוטל בצעד משפטי סבוך. מעבר לזה +1 לBMWלבן על כל הסעיפים וכל מילה נוספת מיותרת.

אני מתאר לעצמי שילדותך היתה מזמן...:-) היום כבר לא מתעסקים בדוחות האלה.

זה לא אומר שאי אפשר לתפוס ראש עם נהג אבל הסיכוי לכך קלוש מאד.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אם נתפסת על X תקבל גם על הערפל. אבל סתם ככה, לא יעצרו אותך. זה לא מעניין אף אחד.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
אם נתפסת על X תקבל גם על הערפל. אבל סתם ככה, לא יעצרו אותך. זה לא מעניין אף אחד.

אותי זה מעניין אני רוצה תיהיה לזה אכיפה כמו שאני רוצה שלאיתות יהיה אכיפה.

פורסם

אתה צריך להבין דבר אחד פשוט: מה שלא נכלל בתוך הגדרת עבירות הבריונות (עקיפה בלבן, אי ציות לתמרור עצור, עקיפה מסוכנת, אי ציות לרמזור אדום ועוד), לא נאכף. השוטרים לפעמים מכניסים דוחות שהם רואים לנכון.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
כבר לא

אני מתאר לעצמי שילדותך היתה מזמן...:-) היום כבר לא מתעסקים בדוחות האלה.

זה לא אומר שאי אפשר לתפוס ראש עם נהג אבל הסיכוי לכך קלוש מאד.

ילדותי לצורך העניין היתה ב2002.

אם אתה טוען שנעשה שינוי בהנחיות נא מראה מקום, אתה יודע מה כוחה של סטטיסטיקה של אדם אחד, עם כל הכבוד.

פורסם

תופעה לאחרונה, כל האוטובוסים שאני רואה נוסעים עם פנסי ערפל,

בנוסף לכך כל ניידת ויגו שניה שאני רואה או לנד קרוזר נוסעת עם פנסי ערפל, לא משנה לילה או יום,

בקיצור שמים ז*ן.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אכן כך גם אני שם לב לזה באחרונה ראיתי הרבה אוטובוסים נוסעים עם אורות ערפל וגם הג'יפים של המשטרה. האכיפה פה בארץ שווה לתח* של גמל.

פורסם
בנוסף לכך כל ניידת ויגו שניה שאני רואה או לנד קרוזר נוסעת עם פנסי ערפל, לא משנה לילה או יום,

כל פעם שאני נוסע בכביש 4 לכיוון צפון אני פוגש 2~3 ניידות היילקס של מתנ"א, תמיד עם פנסי ערפל דולקים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מה דעתכם על כביש חשוך ממש בלילה והדלקת פני ערפל? (איזור בית חולים הדסה למשל)

מצאתי את עצמי מדליק פנסי ערפל וגבוהיים כדאי לראות משהו בשעות לילה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אין בעיה עם פנסי ערפל מקוריים כמו שאמרו כאן,

זה באמת לא מסנוור, ואין לי בעיה עם זה, הבעיה היא שכאשר באמת נותנים על זה דוח,

זה מעצבן, כי הם בעצמם נוסעים עם פנסי ערפל..

בלילה שהראות מוגבלת אין בעיה להדליק פנסי ערפל, באור יום לא רואה טעם...

מה שתמיד מסנוור זה הקסנונים למינהם שדוחפים לפנסי ערפל שאני לא מבין למה ??

פנס ערפל צריך להיות כמה שיוצא צהוב, שם הוא שובר את הערפל.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
מה דעתכם על כביש חשוך ממש בלילה והדלקת פני ערפל? (איזור בית חולים הדסה למשל)

מצאתי את עצמי מדליק פנסי ערפל וגבוהיים כדאי לראות משהו בשעות לילה

אם אורות דרך (הגבוהים) לא עזרו לך לראות אז הפנסי ערפל יעזרו כמו כוסות רוח למת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

התקיים בעבר דיון על אופן הפיזור של אלומת פנסי הערפל:

לרוב, אורות הערפל הקדמיים מאירים יותר לצדדים. למה זה כן יכול לעזור לדעתי?

בפניות עיוורות ואיטיות, הפנסים מאירים לצידי הדרך (מה שהאורות הדרך או המעבר לא עושים) וכן מגבירים את הנראות שלך כלפי רכבים שמעבר לפנייה. לא בכדי יצרנים משתמשים בפנסי הערפל הקדמיים כמאותתים אוטומטיים.

• תוכן חדש...