Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש המלצה למערכת שמע קומפלט שכוללת- רדיו דיסק,סט קומפוננט,מגבר,סאב כולל תיבה.

אני מחפש מערכת שהיא חדשה כמובן ולא יד2. התקציב הוא עד 2500 שקל(3000- מרווח בטיחות של עלויות התקנה)

בעיקרון אני לא פריק של מוזיקה אבל אוהב לשמוע מוזיקה בעוצמות גבוהות עם צליל נקי ואיכותי-הסגנון שאני שומע זה האוס,טראנס,היפ-הופ,ראפ,מזרחית ואלקטרו.

אני דיי חדש דנדש בתחום קראתי פה ושם קצת על נתונים ומאפיינים של מערכות/מרכבי המערכת-סאב/מגבר/רמקולים וכו',

אך עדיין לא כזה מתמצא ומבין באיכות החומרים והחברות...

בעיקרון יש לי יונדאי גטס ומחפש להתפנק על מערכת מכובדת שתתן תמורה טובה למחיר הנ"ל בלי להשתגע יותר מדיי...

מחכה לתשובות ותודה לעוזרים... :-D

נ.ב- האם רמקולים 6X9 הכרחיים או שמספיק סט קומפוננטים מקדימה + סאב מאחורה?

פורסם

עם רכיבים יד שניה אתה יכול למצוא רכיבים יותר איכותיים.

הכל תלוי מה אתה מחפש וכמה חשוב לך האיכות כדי להמשיך עם המערכת הלאה

רדיו דיסק,קומפוננט ומגבר במחיר הזה יד שניה

רדיו דיסק נחמד בסכום של 500-700 ש"ח

קומפוננט איכותי ברמות אמצע ומעלה 800-1000

מגבר טוב עד 1000 שקל

עם תוספת של 100-300 שקל להתקנה בסופו של דבר

המלצה על חברות רמקולים כל אחד והטעם שלו....אני אישית אוהב את הסגנון של פוקאל הם מדוייקים ונשמעים טוב

כדאי לך לישמוע את הסט שאתה רוצה לקנות .

מגבר הרבה פה ימליצו לך על JBL 1004 מגבר טוב שלא עולה יקר ונותן תפוקה יפה

רדיו דיסק בכיוון החברות של PIONEER Clarion ו-ALPINE תנסה למצוא את מה שעונה על הדרישות שלך

ה-6X9 לא יוסיפו לך יותר מידי אבל בינתיים שאין סאב תחבר את ה- 6X9 למגבר ביחד עם הקומפוננט ושיהיה לך כסף לסאב אתה יכול להוציא אתם.

אני מאמין שעכשיו גם יהיו עוד המלצות מאחרים

פורסם

אם אתה פתוח למוצרים יד שניה יש לי רדיו דיסק של אלפיין 3 יציאות למגברים דגם 9854r alpine תבדוק עליו בזאפ אני מבקש עליו 950 ש"ח (קצת גמיש) וקומפוננט סדרת power של rockford t1652s מבקש עליהם 700 שח.

כמובן אם תיקח את שניהם אני יעשה לך הנחה ככה שישאר לך כסף למגבר ואני חושב שתהיה מאוד מרוצה.

Hertz hsk 165 --- hertz ep4x --- hertz ebx250r

• תוכן חדש...