Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום !!!

אני מעוניין ברכב קטן וחסכוני ואחרי חיפושים רבים בין רכבים בחרתי ביונדאי גטס , הבנתי שגטס משנת 2006 הם יותר חסכוניות

ויש לי עוד כמה שאלות לגביי הגטס והם !

איך הרכב מבחינה מכנית ?

תצרוכת דלק ?

טיפולים חלקים וכל מה שעולה על רוחכם ... אגב אשמח לעוד עצות לגביי רכבים שמחירים עד 20,000 גג !!!

תודה ויום טוב ... מאור

פורסם

מכונית לא רעה יחסית למחירה.

בדוק שהרכב מגיע עם 2 כריות אויר וABS שאלו אביזרי בטיחות חיוניים.

מנוע חסכוני זה 1.4 מנוע לא חסכוני זה 1.35.

הרכב זריז ונראה לא רע.

חסרונות-מושבים מזעזעים,ישיבה גבוהה,רעשים בלתי נסבלים(רוח וכביש).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם גטס אז גרסת gls/glx.

בGlf,אין abs וכרית אוויר אחת,בכללי הרכב אמין,די זריז.

אתה מחפש ידנית או אוטומטת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגטס היא סוס עבודה נטו. רכב אמין, זול לטיפולים, חלפים זולים וביטוח זול. ממש "פלאפל מוטורי" כמו שאהבו לומר עליה.

דבר שחשוב שתדע זה שאין גטס אוטומטית חסכונית, יש גטס אוטומטית פחות בזבזנית. עדיין לא מדובר ברכב שתיין כמו הסטיגמה שיצאה לו, אבל הצריכה כלל לא מתאימה לסופר מיני. היא מתאימה יותר לרכבים משפחתיים שיצאו באותה תקופה, וגם כן בהשוואה לפחות חסכוניים מביניהם.

מנוע ה-1.35 בזבזן דלק ידוע ובעל ביצועים חלשים, בעיקר כשיש עוד נוסעים ומטען. בנוסף המנוע לא גמיש ובשביל עקיפות קצת קשות צריך להדביק את הדוושה לרצפה (ככה לפחות אצלנו זה היה כשאבי קיבל מהעבודה).

ה-1.4 כבר יותר סביר ומציע ביצועים זריזים יותר. לפי ההרגשה גם הגיר האוטומטי מרגיש יותר טוב ויותר החלטי בתגובות שלו. בנוסף צריכת הדלק עדיפה על פני ה-1.35, אבל גם הוא לא שיא החיסכון. אם אתה רוצה גטס אוטומטית, המנוע הזה הוא שילוב טוב בין צריכת דלק לביצועים ביחס להיצע המנועים שלה.

מבחינה מכנית אין הפתעות מיוחדות. יש הרבה גסטים שעברו התעללויות רבות בציי רכב ועדיין מתפקדות יופי. המחלות של הגטס באות יותר בתא הנוסעים בזכות איכות החומרים הלא מרשימה. שברים בפתחי המזגן, קרקושים, דיפונים רופפים... לא משהו גרוע, אבל בגלל שיש היצע יחסית גדול כדאי להיעזר בסבלנות עד שתמצא אחת שמורה.

הנוחות ברכב לא משהו בכלל, בידוד הרעשים לוקה בחסר, האיכות די נמוכה, התנהגות הכביש מפתיעה לטובה אבל לא מלהיבה במיוחד. כמו שכבר אמרו, תנסה להימנע מהרמת גימור הנמוכה GLF. אין לה ABS ויש לה רק כרית אוויר אחת.

לדעתי מכונית ששווה את המחיר שלה כמשומשת, תנסה לחפש טוב טוב אחת שמורה.

פורסם

תצרוכת דלק- כמו של מאזדה 3 (בנסיעה עירונית)-מזעזע.

נוחות ישיבה - לא להיט.

רוב הרכבים היו בליסינג/השכרה ובגלל זה המחיר נמוך (זול וזוגלובק שתיהן מתחילות באות ז' ובשתיהן עלולים לקבל נקניקייה).

עדיף לחפש דייהטסו סיריון 2003/4 או פונטו 2005/6 שיעשו את העבודה טוב יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...