Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני מחפש מזדה 6 פרימיון 2002-04

ראיתי את הכתבה הזאת עכשיו

http://www.mako.co.il/news-money/consumer/Article-e71b7a161417e31004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455

האם באמת כדאי ליקנות רכב מליסינג?

זה רכב השכרה,

זה רכב חברה, הרי גם אם יגידו שבן אגם אחד נהג ברכב, זה אחד וזה הבן שלו ואישתו וסבתא שלווהשכן שלו

או העדיף להמשיך לחפש בלוחות?

פורסם

השנתונים שאתה מחפש כבר מזמן לא נמצאים בחברות הליסינג, אז השאלה שלך ממש לא רלוונטית. מאז שרכב כזה סיים את חוזה הליסינג הוא כבר עבר אצל בעלים אחד או שניים והדרך בה הם תחזקו את הרכב הרבה יותר חשובה מאיזה רישום שבכלל לא מופיע בשנים האלו ברישיון הרכב.

חפש בלוחות, או אולי גם בטרייד אינים הגדולים של היבואנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין לי מושג ולא נראה לי שיש מישהו שיש לו תשובה מדויקת לשאלה שלך.

מנוע כזה שלא טופל בכלל יחזיק בקושי רב 100 אלף קילומטרים אבל מנוע של רכב שננהג בעדינות וטופל כהלכה יחזיק גם 400 אלף קילומטרים. כמובן שלאורך ה-400 אלף קילומטרים סביר להניח שהוא יצטרך לעבור אי אילו טיפולים, כמו נניח שיפוץ ראש מנוע, השאלה היא אם זה נכנס בהגדרה שלך כ"מחזיק" או לא.

בכל מקרה השאלה הזאת גם לא ממש חשובה. המנוע הוא חלק אחד ברכב. חלק חשוב, חלק יקר, אבל רק חלק אחד. לשפץ את מערכת המיזוג ברכב יעלה לך יותר מלהחליף מנוע אבל אני לא רואה אותך שואל כמה זמן מחזיק המזגן ברכב כזה. לעשות ברקסים קומפלט + החלפת בולמ"ז + החלפת צמיגים גם יעלה לך בערך כמו החלפת מנוע, אבל גם פה אתה לא שואל כמה זמן הם מחזיקים (הרבה פחות מהמנוע, אגב).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ההדגרה שלי היא

שיש לי רכבים 170 עד 200+++ קמ

לא בא לי ליקנות רכב לשנתיים , אני נוסע הרבה , הרבה מאוד, אני גר באיזור ת״ל וכל סופש וחג אני נוסע לטבריה,

ברור שאני יקנה רכב שטיפלו בו כמו שצריך, אני גם ישלח לבדיקה והכל, אבל בכל זאת 200 אלף לשנת 03-04 זה קצת הרבה ,

בכל מיקרה, תודה רבה על התשובה

פורסם
ההדגרה שלי היא

שיש לי רכבים 170 עד 200+++ קמ

לא בא לי ליקנות רכב לשנתיים , אני נוסע הרבה , הרבה מאוד, אני גר באיזור ת״ל וכל סופש וחג אני נוסע לטבריה,

ברור שאני יקנה רכב שטיפלו בו כמו שצריך, אני גם ישלח לבדיקה והכל, אבל בכל זאת 200 אלף לשנת 03-04 זה קצת הרבה ,

בכל מיקרה, תודה רבה על התשובה

רכב בן 10 שנים שעבר כ-200KKM - משמעו כ- 20KKM לשנה, שזה בהחלט לא הרבה.

ברור שניתן (עם קצת/הרבה סבלנות) למצוא רכב אחר עם פחות ק"מ, אבל כנראה שהוא גם יעלה יותר במעמד הרכישה.

אולי שווה לשקול שנתון חדש יותר (בשנה שנתיים) באם נושא הק"מ חשוב לך.

בכל מקרה, כפי שכתבו לפני - רכב מתוחזק ושמור עם 200KKM עדיף על רכב שלא טופל כהלכה עם 150KKM...

בהצלחה,

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

א.רכבים מליסינג הם בעיקר משנתונים 10-12 כיום,תמצא קצת 2009 וממש שאריות של 2008.

עד שנה מסוימת יש סיכוי שבכלל לא תדע שהרכב היה בהחכר כי זה לא רשום ברשיון.

המנוע יחזיק עוד 100-150 אלף,אבל רכב זה לא רק מנוע, יהיה בלאי בכל חלקי הרכב-תצטרך להחליף את הגומיות,צינורות,טיימינג(אלא אם כן ברכב יש שרשרת),תיבת הילוכים כו'.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...