Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

כמו שהנכם יודעים, לאלמרה יש מחלה של פנסי רכב, עדשת הכדור של אורות הדרך מגדלת עכירות עם הזמן עד למצב שלא ניתן לראות כלום בחשכה עם הפנסים..

לקראת הטסט הקרב ובא עליי להחליף את הפנסים ברכב.

ביקרתי במוסך רשמי של היבואן וביקשו ממני 760 ש"ח לפני מע"מ על פנס תחליפי או 1530 ש"ח לפני מע"מ על פנס מקורי (לכל פנס!)..

אם נשקלל 760*מע"מ כפול 2 פנסים + 250 ש"ח עבודה שהם מבקשים, יוצא שעליי לשלם על שני פנסים תחליפיים באיזור ה2100 ש"ח או 3900 ש"ח על שני פנסים מקוריים..לטענת הבחור בחברה, כמובן שעדיף פנסים מקוריים מפנס סיני תחליפי, אבל "ההחלטה היא כמובן שלי".. ולא עזר לי לציין את העובדה שהפנסים המקוריים הם אלו שהלכו לעזאזל תוך שבע שנים..

בקיצור, לענייננו..אשמח אם חברי הפורום יוכלו לעזור לי בכמה שאלות..

א. האם יש הבדל מהותי ומשמעותי בין פנס מקורי לבין פנס תחליפי שעליי לשקול בכלל את הנושא?

ב. חבר של אבא שלי סיפר שלאחרונה הייתה לו בעיה דומה ברנו מגאן, הוא סיפר שביקשו ממנו במוסך מורשה 1100 ש"ח עבור כל פנס, חיפש קצת באינטרנט ונסע למוסך כלשהו בתל אביב שם הציעו לו פנס מפירוק ב-200 ש"ח או פנס חדש תחליפי ב-300 ש"ח ולקחו לו 100 ש"ח הרכבה סה"כ..השאלה היא האם פער המחירים הזה הוא ריאלי ואמיתי או שיכול להיות ששמו לו פנס בעייתי?

ג. האם מישהו מכיר מקום שמתמחה בדברים האלו באיזור תל אביב ודרומה?מישהו שאפשר לסמוך עליו?

(אני גר באשקלון, אבל במידת הצורך ובשביל חיסכון של 300-400 ש"ח אני מוכן להגיע לאיזור המרכז..)

ד. באופן כללי ובלי קשר לבעיית הפנסים, את הרכב רכשתי שנה שעברה..את כל הטיפולים ברכב הקודם שלי עשיתי אצל מוסכניק במוסך מורשה שאני די סומך עליו באופן אישי, מצד שני הניסאן שקניתי הייתה מטופלת עד עכשיו רק במוסך מורשה רשמי של היבואן, קיבלתי הצעת מחיר לטיפול מהמוסך המורשה של ניסאן ומהמוסכניק הקבוע שלי והעלויות פחות או יותר זהות..האם יש עדיין חשיבות ועדיפות לטפל במוסך המורשה הרשמי של היבואן או שעדיף לי לעשות את הטיפול במוסך הקבוע שלי?

מודה לכם מראש על תשובותיכם,

אשמח לשמוע את דעתכם בהקדם כי אני חייב לקבל החלטות עד יום שני הקרוב בע"ה..

שיהיה המשך ערב נפלא!

פורסם

היי חברים,

מכר שלי הפנה אותי ל"אופיר חלפים" בתל אביב - החליף שם לפני כשבוע פנסים לרנו מגאן שלו במחיר רצפה.

יצרתי איתם קשר וקיבלתי הצעה של 850 ש"ח לזוג פנסים תחליפיים חדשים(לא משומשים) כולל מע"מ וההחלפה עצמה בעלות של 100 ש"ח כולל מע"מ - מה שאומר שיוצא 950 ש"ח כולל מע"מ במקום 2100 ש"ח שהציעו לי פה באשקלון בחשמליה פרטית ובמוסך הרשמי של היבואן..

השאלה היא איך יכולים להיות פערים כאלו?האם יש סוגים ואיכויות שונים לפנסים תחליפיים?

והאם מישהו מכיר את המקום "אופיר חלפים"?מישהו עבד איתם בעבר ויכול לתת חוות דעת?

מקווה לשמוע דעתכם בהקדם,

תודה והמשך יום נפלא!

פורסם

בוקר טוב

מנסיון של מספר רב של פנסים.

המקורי אכן מחזיק 7 שנים,אך החליפיים מחזיקים הרבה פחות.

ולעתיים קרובות יש להם בעיה של כיוון.

בהצלחה.תברר מהיכן באים הפנסיים החליפיים,ואני אנסה לברר לך אם הם טובים.

גיא

פורסם

בקשר לטיפול, אם העלויות כמעט זהות אז כבר עדיף את המורשה של היבואן, עדיף להוסיף טיפה יותר ולקבל חלפים מקוריים,

לגבי הפנסים אין צורך לשים מקוריים ובטח שלא אצל המורשה של היבואן, תבדוק בכמה חניות לחלקי חילוף מחירים לפנסים תיקנה משהו איכותי ולא סיני, ותרכיב באיזה מוסך אני מבטיח לך שיצא הרבה יותר זול.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...