Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לך מה לקחת יותר מ5 גרם קריאטין ליום

לכן אין טעם לשלב גם קריאטין בנוסף לתוסף

השקעה בתוספי pre.. למיניהם הינה מיותרת לחלוטין, זה כסף לפח כדי לקבל יענו תחושה של פאמפ, זה לא אומר שהאימון היה טוב או יעיל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש מוצרי PRE עם כמות מזערית של קריאטין(1-2 גרם) ולכן לעיתים יש מקום לשלב.

לדוג' עם 1MR או JACK3D כדאי לשלב קריאטין טהור, בתוסף כמו ASSAULT אין טעם.

פורסם

אין צורך, הוא מכיל קריאטין עם ספיגה טובה יותר מאשר מונו ולכן מצריך ממנו רק micro dose.

למרות זאת, הקריאטין היחיד שעד היום השפיע עליי הוא מונו. לדעתי שילוב של 1MR\JACK3D עם קריאטין מונו הוא פיצוץ.

פורסם

הקריאטין לא משפיע על 2% מהאוכלוסיה, איך אדע שאני לא ביניהם? והאם כדאי לנסות בכלל? משפר בי1צועים רק בקצת.

לגבי אבקת חלבון, אולי עדיף גיינר?

פורסם

תקנה קריאטין טהור(creapure) ותנסה סייקל, סה"כ לא מדובר על תוסף יקר(משהו כמו 10$ ל-300 גרם=סייקל חודשיים). לטעמי, מדובר על התוסף החוקי האפקטיבי ביותר.

גיינר=אבקה המכילה חלבון ופחמימות, יש כאלה המשלבות גם קריאטין וכו'.

הבעיה בגיינרים שהם מכילים בעיקר פחמימות זבל(מלטודקסטרין) ועלולים לגרור עליה רצינית באחוז השומן. כמובן שיש גיינרים המבוססים פחמימות מורכבות ואיכותיות אך הם יקרים יותר.

בנוסף, העלות של גיינר היא גבוהה. יותר כלכלי ויותר נכון לרכוש אבקת חלבון ולהוסיף פחמימות איכותיות כגון שיבולת שועל, פירות וכו'.

ספר על עצמך נתונים(גובה, משקל, כמה מתאמן וכו'). ננסה להתאים לך את התוספים הכי מתאימים.

פורסם
אין צורך, הוא מכיל קריאטין עם ספיגה טובה יותר מאשר מונו ולכן מצריך ממנו רק micro dose.

למרות זאת, הקריאטין היחיד שעד היום השפיע עליי הוא מונו. לדעתי שילוב של 1MR\JACK3D עם קריאטין מונו הוא פיצוץ.

הוא מכיל קריאטין זה נכון אבל אני לוקח אותו רק לפני אימון (3-4 פעמים בשבוע) ולא כל יום.

ולפי מיטב הבנתי קראטין אמורין לקחת על בסיס יומי?

פורסם

מנצל"ש אם זה רלוונטי או שמישהו אחר רוצה.

רק אתמול קיבלתי מבודיבילדינג מיכל של חלבון של אופטימום גולד, אך לצערי עקב גילוי שברי מאמץ אני אצטרך להפסיק להתאמן.

המיכל סגור עם המדבקות ולא נפתח מעולם.

מוכר אותו בדיוק במחיר ששילמתי 290 שקל.

img20130507wa0000.jpg

פורסם
תקנה קריאטין טהור(creapure) ותנסה סייקל, סה"כ לא מדובר על תוסף יקר(משהו כמו 10$ ל-300 גרם=סייקל חודשיים). לטעמי, מדובר על התוסף החוקי האפקטיבי ביותר.

גיינר=אבקה המכילה חלבון ופחמימות, יש כאלה המשלבות גם קריאטין וכו'.

הבעיה בגיינרים שהם מכילים בעיקר פחמימות זבל(מלטודקסטרין) ועלולים לגרור עליה רצינית באחוז השומן. כמובן שיש גיינרים המבוססים פחמימות מורכבות ואיכותיות אך הם יקרים יותר.

בנוסף, העלות של גיינר היא גבוהה. יותר כלכלי ויותר נכון לרכוש אבקת חלבון ולהוסיף פחמימות איכותיות כגון שיבולת שועל, פירות וכו'.

ספר על עצמך נתונים(גובה, משקל, כמה מתאמן וכו'). ננסה להתאים לך את התוספים הכי מתאימים.

אז אבקת חלבון אני מבין זה התוסף הכי יעיל שניתן לרכוש... כמה פעמים ביום לוקחים ועושים שייקר? בכל כוס יש אותה כמות חלבונים כמו בטונה?

אני מתאמן חודשיים, 187 התחלתי ממשקל 76 ועליתי בחודש הראשון ל 80

עכשיו לא יודע כמה. אני ממש מקווה שעליתי מאז.

אני שם לב שאני אוכל הרבה פחממות כמו לחם, הרבה ביצים והרבה פסטרמה שכמובן מלווה בפרוסות לחם

פורסם
מנצל"ש אם זה רלוונטי או שמישהו אחר רוצה.

רק אתמול קיבלתי מבודיבילדינג מיכל של חלבון של אופטימום גולד, אך לצערי עקב גילוי שברי מאמץ אני אצטרך להפסיק להתאמן.

המיכל סגור עם המדבקות ולא נפתח מעולם.

מוכר אותו בדיוק במחיר ששילמתי 290 שקל.

img20130507wa0000.jpg

איזה טעם זה ומאיפה אתה בארץ?

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

סתם שאלה שמעניינת אותי אולי אפשר לפצל לשרשור אחר.

כמה גרם חלבון לק"ג משקל שלכם אתם אוכלים ולאיזה מטרה ספורטיבית.

לדוגמא אני אוכל בערך 1.5 גרם חלבון לק"ג וכרגע אני באימוני כוח למטרת חיטוב (גרעון קלורי)

פורסם
הוא מכיל קריאטין זה נכון אבל אני לוקח אותו רק לפני אימון (3-4 פעמים בשבוע) ולא כל יום.

ולפי מיטב הבנתי קראטין אמורין לקחת על בסיס יומי?

אם אתה רוצה את מלוא האפקט של הקריאין כדאי שתקנה קריאטין מונו טהור(של אופטימום הוא מצויין) ותצרוך ממנו כפית ב-off days.

אז אבקת חלבון אני מבין זה התוסף הכי יעיל שניתן לרכוש... כמה פעמים ביום לוקחים ועושים שייקר? בכל כוס יש אותה כמות חלבונים כמו בטונה?

אני מתאמן חודשיים, 187 התחלתי ממשקל 76 ועליתי בחודש הראשון ל 80

עכשיו לא יודע כמה. אני ממש מקווה שעליתי מאז.

אני שם לב שאני אוכל הרבה פחממות כמו לחם, הרבה ביצים והרבה פסטרמה שכמובן מלווה בפרוסות לחם

לא כל האבקות זהות. ישנם מס' סוגי חלבון, לדוג': חלבון קזאין, אלבומין(ביצה), מי גבינה(שגם הוא מחולק להרבה קטגוריות), תשלובות שונות וכו'.

נתרכז באבקות חלבון מי גבינה(WHEY)- ליצרנים המובילים יש מס' אבקות בקטגוריה הזאת ברמות סינון ועיבוד שונות. האבקות היקרות והאיכותיות ביותר מכילות 100% חלבון מי גבינה מבודד(isolate), אבקות אלה מומלצות בעיקר לאנשים הרגישים ללקטוז, סובלים מבעיות עיכול או שסתם רוצים לשרוף כסף.

מתחת יש קטגוריה של אבקות שגם כן איכותיות והן הרלוונטיות עבור מרביתנו. כגון אופטימום גולד סטנדרט, דימטייז ELITE וכו'. רוב האבקות בקטגוריה הנ"ל מכילות 70-80% חלבון, ו22-25 גר' חלבון למנת הגשה. האבקות מגיעות עם סקופ שמודד את מנת ההגשה הרצויה. אפשר לקחת גם סקופ וחצי, לפי הצורך..

חלבון מי גבינה הוא חלבון מהיר ולכן יעיל לצרוך אותו מיד לאחר האימון, פשוט מוסיפים מים ומשקשקים.

תמשיך לטחון פחמימות.:mm_yeah: תשתדל לאכול יותר מזון טרי ופחות אוכל משומר, למשל תעדיף חזה עוף על פסטרמה.

סתם שאלה שמעניינת אותי אולי אפשר לפצל לשרשור אחר.

כמה גרם חלבון לק"ג משקל שלכם אתם אוכלים ולאיזה מטרה ספורטיבית.

לדוגמא אני אוכל בערך 1.5 גרם חלבון לק"ג וכרגע אני באימוני כוח למטרת חיטוב (גרעון קלורי)

2 גר' לכל ק"ג, כרגע דיי מאוזן. אגב, 1.5 גרם לק"ג בחיטוב זה דיי מעט.

פורסם
זה בטעם בננה (נחשב אחד הטעמים היותר טובים שלהם) אני מפתח תקוה

איזה כיף שאתה מוכר עכשיו יומיים אחרי שכבר הזמנתי:evil:

חברים במידה ואני מרגיש שהגיע הזמן להתחטב כי הגיינר הזה השמין אותי, על אילו דגשים עליי להקפיד בתזונה ופעילות הגופנית ע"מ להשיג מינימום ירידה במסה ומקסימום בשומן?

להגדיל אירובי ולהפחית צריכת פחממות?

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...