Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אקנה את האבקה של דימטייז, עכשיו השאלה באיזה טעם... נראה לי קרם עוגיות יתאים לי.

והשאלה השנייה היא איך אני אדע כמה חלבון אני צריך להשלים, אני הרי בלי תפריט תזונה.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מתוך כמה טעמים שכבר טעמתי, הקרם עוגיות הוא הכי טעים בכמה רמות מעל שאר הטעמים.

לגבי חלבון, כנס למחשבון חלבון זה בהחלט ייתן לך אינדיקציה טובה.

אני יודע, צריך 140 - 160 אבל אין לי דרך לחשב את זה כי אני אוכל בלי תפריט. לכן אני שואל אם כדאי אפילו לשתות 2 סקופים ביום, והאם מותר בבוקר.

פורסם

אין בעיה לשתות בבוקר.

אך גם אם אתה אוכל ללא תפריט, אין לך בערך סדר יום קבוע? אם ארוחות בערך דומות.

אם התשובה היא לא, רצוי שתתארגן על עצמך, שמירה על ארוחות מאוזנות ולאורך היום עוזרות לשמור על בריאות תקינה, משקל ועוד.

החלבון צריך לבוא בתור תוספת ולא כתחליף לארוחה.

גם לגבי שני סקופים אין בעיה, אם כי על תיקח אותם בבת אחת, אם לקחת אחד בבוקר תיקח עוד אחד בין הארוחות לאורך היום.

פורסם

למה לא לקחת 2 סקופים יחד?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אין בעיה לקחת שתיים בבת אחת, אבל כמו שאתה לא אוכל ארוחה אחת בבוקר בשביל להיות מכוסה כל היום, כך אינני רואה סיבה לאכול/לשתות את שתי מנות בבת אחת.

פורסם

איך בידיוק ארוחה אחת בבוקר יכולה להחזיק לכל היום? במיוחד לא אדם שמתאמן

לא רואה איך זה קשור ל 2 סקופים

סקופ אחד בשייקר זה אפילו יוצא דליל מידי לטעמי (ושלא נדבר אם אתה משקיע בשייק בבלנדר עם קרח) אז 2 סקופים זה ממש לא מקביל למשהו ״שמכסה אותך לכל היום״

ולזה שמתאמן ללא תפריט (או לפחות חישוב גס של ערכים)

או שזה ״יעבוד״ או שלא, סביר להניח ש....

לא

אתה תמצא את עצמך מתאמן ומאמן ומתאמן ובינתיים טוחן שייקים ו....

כלום!

פורסם

היכן ראית שכתבתי שארוחת בוקר או סקופ אחד מכסה לכל היום, בוודאי שלא.

כפי שכתבתי אני חושב שאבקת החלבון צריכה להיות כתוספת משלימה לארוחות ולא במקומם, עדיף לאוכל קופסת טונה+סלט+פרוסת לחם ולהיות מכוסה במספר רב של אבות מזון במקום לשתות אבקת חלבון שנותן לך חלבון וקצת פחמימות.

היתרון בעיניי באבקת החלבון או בזמינות ובנוחות, לכן מכיון שאני מתאמן בבוקר וממשיך מיד משם לעבודה נוח לי לשתות אחרי האימון או בדרך לעבודה סקופ של אבקת חלבון גם כדי להחזיר נוזלים באותה הזמנות וגם כדי ל"דחוף" משהו בין ארוחת הבוקר שהייתה דיי ממזמן לבין ארוחת הצהרים.

דרך אגב לגבי הדלילות כפי שהגדרת, אכן בטעם אייס-קפה שאני שותה כרגע הדבר מורגש, גם אם אני שותה אותו על בסיס חלב הוא לא ממש טעים, לעומת זאת טעם קרם עוגיות (של דיימטיז) מצויין גם על בסיס מים.

(נ.ב - כל אחד וטעמו הוא)

פורסם

נסו את התות בננה של אפוטימום, הוא יוצא יחסית סמיך וטעים גם עם מים.

הסינטה שש שוקולד צ'יפ בכלל יוצא בסמיכות של מרק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני אקנה את האבקה של דימטייז, עכשיו השאלה באיזה טעם... נראה לי קרם עוגיות יתאים לי.

והשאלה השנייה היא איך אני אדע כמה חלבון אני צריך להשלים, אני הרי בלי תפריט תזונה.

כמובן שזה אינדיבידואלי לחלוטין - אבל בכל זאת אזהיר:

טעמתי עשרות רבות של טעמים (זאת לא נשמעת לי עברית תקנית, אבל אין לי רעיון אחר לניסוח) מכמעט כל חברה קיימת.

2 הטעמים היחידים שממש עשו לי בחילה, היו הקרם עוגיות של צ'מפיון (ממש הקאתי, עשה לי טראומה מלנסות קרם עוגיות של חברות מתחרות. הריח של האופטימום היה זהה), והפטל של אולטימייט נוטרישן..

אבל שוב, יכול להיות שזה רק אני.. אני מכיר אנשים שיעידו אחרת.

פורסם

דווקא לצמפיון כל הטעמים מעולים כולל הקם עוגיות חוץ מהוניל (בכלל וניל של כל חברה זה בטעם של מטהר אויר)

והבננה של אופטימום לא משהו, צריך ממש לאוב טעם לוואי של בננה

• תוכן חדש...