Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

הגיע הזמן לחדש מלאי אבקת חלבון וקריאטין.

פעם ראשונה רכשתי אבקת חלבון סינראקס מטריקס וקריאטין צאמפיאון נוטרישן או משהו כזה מישראלבודי.

לא הרגשתי שאבקת החלבון עשתה משהו והיא אף פעם לא התערבבה כמו שצריך.

הקריאטין היה אחלה, רק שלא הבנתי אם לשתות אותו עם משקה קר כשהוא לא מתמוסס, או שאפשר להוסיף אותו לתה חם, שם הוא מתמוסס לחלוטין?

לאחר שנגמר המטריקס רכשתי בהזדמנות גיינר של דיימטיז, עליתי במשהו כמו 4 קילו.. כנראה שבין היתר גם שומן. לא מעוניין להשמין.

מחפש המלצות לאבקת חלבון וקריאטין, טובים עם נסיון מוכח.

התזונה שלי דיי לקויה עקב סדר יום עמוס ולכן כרגע האבקה היא חובה.

אודה להמלצותיכם, גם למקום זול שניתן לקנות ממנו, כזה עם משלוחים או מירושלים.

תודה לעוזרים

Honda civic EJ6

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מנצל טיפה....

האבקה הזו דיימטיז, היא גיינר? או נטו אבקת חלבון?

כלומר היא תגרור העלאת במשקל?

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

האבקה היא אבקת חלבון ולא גיינר.

עלייה במשקל ? תלוי כמה תאכל :-D . ולא, באופן יחסי לדוגמא לכמות חלבון במנה לעומת חלבון בקופסת טונה היא מכילה פחות קלוריות.

פורסם
אני מנצל טיפה....

האבקה הזו דיימטיז, היא גיינר? או נטו אבקת חלבון?

כלומר היא תגרור העלאת במשקל?

כמו בכל מוצר צריכה, אם תצרוך יותר ממה שאתה מוציא באימון תעלה בהדרגתיות באחוז השומן,

אם תצרוך בערך אותה כמות שאתה מוציא תעלה בהדרגתיות במסת השריר, בהנחה שגידי השריר קבלים מספיק גירוי.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

תודה!

ברור לי שכל מוצר שצורכים בכמות מופרזת יגרור עליה במשקל.

השאלה הייתה יותר בכיוון עם המוצר הספיציפי הזה מיועד למתאמנים שלא רוצים להעלות במסה או שומן.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

תקנה רק אופטימום.

אפשר להשיג אותה ב 100ש"ח יותר זול (מגיע תוך שבועיים) אם מזמינים מחו"ל

פנה אליי בפרטי ואשלח לך שובר של 10$ הנחה.

עירבוב של אבקת חלבון תלוי בסוג האבקה וסוג הטעם, יש טעמים שמתערבבים בקלות ויש טעמים שלא.

אתה לא אמור "לראות" תוצאות.

אבקת חלבון מכניסה חלבון לשריר אחרי אימון בשביל שלא תאבד מאסת שריר, זה לא אומר שאחרי חודשיים שתצרוך אבקת חלבון תביט במראה ותראה שגדלת, אלא זה מונע איבוד של שריר.

פורסם

יצא לך זול יותר משמעותית להזמין מחול,

בחתימה שלי יש קופון הנחה של 10 דולר עבור הזמנה מvitacost.

תקח בחשבון שאם תעבור את ה 75 דולר יצא לך לשלם מעמ, עד 75 דולר תהיה פטור.

אני ממליץ על אבקת חלבון syntrax matrix וניל. אחלה אבקה ומתערבבת מצויין.

בכללי יוצא יותר משתלם שתזמין גם קריאטין וגם חלבון באותה הזמנה כי המשלוח מתקזז על פני 2 מוצרים.

על מנת לנצל את ה10 דולר הנחה יהיה עליך להרשם לאתר עם כתובת שלא נרשמת איתה בעבר ותקבל קוד קופון למיל.

בהצלחה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

לגבי רישום עם מייל שלא נרשמתי- זה אפשרי, אך האם הם לא עושים הצלבות לכתובת שילוח?

לגבי מע"מ, עניין של מזל.

הזמנתי אצלם שני חבילות, אחת גדולה גם בגודל פיזי וגם בסכום (114 דולר) לא נעצרה במכס וכמובן שלא חויבתי בכלום.

השניה בסכום של 80 דולר עברה דרך המכס, אך כנראה עקב הסכום הגבולי לא חויבתי עליה במס.

יש לציין שגם אם נגבה מס, זה עדיין יוצא יותר זול משמועתי מהארץ.

יתרון נוסף המשלוח הוא דרך dhl כך שאין תוספות "שקר" למינהן שכל פעם טרחו לגבות ממני דרך משלוחי usps שם גם חבילות בסכום של 50$ חויבו במיסים, היטלים ודרישות למילוי מסמכים, דמי אחסון וכיד הדמיון הטובה.

פורסם

לא עושים הצלבה, מנסיון.

אם יש לך אח חייל סדיר אז עדיף שתזמין על השם שלו,

יש לחייל סדיר פטור עד 30 דולר ממיסים אחת לחצי שנה אם אני לא טועה.

לגבי שיטת שילוח,

אם תבחר בשילוח הזול והרגיל, כנראה שלא יהיו עיכובים ובעיות במכס.

אם תבחר משלוח מהיר \ אקספרס \ שקר כלשהו, כנראה שתצטרך לשלם תשלום נוסף ובנוסף תתקע עם המיסים.

זה נכון לגבי כל הזמנה מחול באופן כללי

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אתה לא יכול להרגיש או לראות אם הבקת חלבון עושה משהו

לגבי הקריאטין - שים את הכפית בפה ושתה עם זה חצי כוס מה שבא לך

מניסיני הרגשתי הכי הרבה שיפור עם הקריאטין של יוניברסל

מה שכן, מהחלבון שלהם להתרחק, אגב מצויין בתור שפכטל גבס לקיר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

6-7 שנים ברציפות... לפחות 2\3 אבקות בשנה... לעולם לא התאכזבתי מאף טעם (וניסיתי את כולם בערך), מתערבבת מעולה, ובשנים האחרונות אני רק עם הדאבל ריץ' שוקולד... כל מי שממליץ לך על משהו אחר הוא בעל אינטרסים או חסר הבנה. זאת ה-חברה המומלצת, לא תמצא עליה דברים רעים.

אופטימום גולד סטנדרט 100% ווי

OptimumWhey.jpg

אישית אני מביא אותם עם משפחה \ חברים כשהם מגיעים מארה"ב או מזרח אירופה, זה יוצא הרבה יותר זול.

ניסיתי בעבר לקחת קריאטין לכמה חודשים, הייתי שותה את האבקה עם מים קרים, כך שהיא לא הייתה מתמוססת.. זה היה כלכך מגעיל, שפשוט הבאתי את כל מה שנשאר לי לחברים והפסקתי לקחת..

• תוכן חדש...