Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני זקוקה לעצה מקצועית.

לפני 9 ימים קיבלתי הונדה סיוויק חדשה מחנות. היום בצומת העמקים המנוע שבת ולא התניע יותר. במוסך ארז התברר כי השתחררה רצועת טיימינג וכתוצאה מכך נפגע המנוע.

כעת בודקים בחברה מה לעשות.

השאלה שלי היא האם יש סיכוי במצב זה שיחליפו את הרכב? ואם לא, איזה פיצוי הולם אני יכולה לדרוש?

תודה מראש

פורסם

קשה לי להאמין שתקבלי רכב חדש (בשביל זה יש אחריות), בכל אופן לא הייתי מוותר על מינימום מנוע חדש.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לדעתי חוץ ממנוע חדש, פיצוי הולם יכול להיות הבטחה לקנייה חוזרת של הרכב כעבור 3 שנים במחיר מחירון.

או לפחות 2-3 טיפולים מתנה.

פורסם

לא נעים שתקלה כזו קורית זמן קצר מאוד לאחר קבלת רכב חדש. זה קצת נדיר הייתי אומר.

כמו שהחבר'ה לפניי אמרו - החלפה של המנוע קומפלט בחדש (מהניילונים) - מתחייבת גם לדעתי.

החלפת הרכב כולו - סיכוי קלוש (אולי ייתנו לך משהו על עוגמת נפש, בנוסף להחלפת המנוע).

נשמח אם תעדכני איך הנושא מתקדם.

alfa 156 2.5.

פורסם

קודם כל תשתמש במילה מבקש ולא דורש.

תשאל איך הם מתכוונים לפצות אותך.

החלפת מנוע... בוודאי שבחדש.

חוץ מזה פיצוי על עוגמת הנפש והטירדה בדמות 2-3 טיפולים.

ספר לנו מה הציעו לך?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נראה לי שלא יזיק להקליט את השיחות איתם. גם אם זה בפגישה פנים מול פנים וגם בטלפון. לכל מקרה שלא יהיה...

בנוסף, תבדקי את כתב האחריות. יחד עם ההזמנה של הרכב את אמורה לקבל נספח של האחריות, תראי אם כתוב שם משהו בנושא.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
סולל, נדמה לי שרוסלנה היא נקבה.

אם כך, זה ברור. נשים דורשות.

גברים מבקשים.

צ'טערת על הבילבול.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

1. החלפת מנוע, בחדש כמובן.

2. רכב חלופי למשך הזמן שהרכב שלך במוסך.

3. איזשהו פיצוי על עגמת הנפש, לדעתי לא יתנו יותר מטיפול אחד חינם אבל תעדכני אותנו מה נתנו.

לא חושב שזה יגרום איזשהי בעיה במכירה או איזשהן בעיות בהמשך הדרך שלא יתגלו בקרוב, ויש לך עוד 3 שנים אחריות גם ככה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...