Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור היום הופיעה כתבה אשר בחנה ארבע דגמים

1. סקודה ראפיד 1.4 TSI

2. פיג'ו 301

3. יונדאי I25 1.6

4. פורד פוקוס

עכשיו תנחשו איזה רכב זכה נכון הפוקוס אבל בתנאי שלא מסתכלים על המחיר.

ובין השלוש זכתה יונדאי I25 .

הסקודה קבלה ציון נמוך נאמר בכתבה שהיא לא מספיק נוחה, וחסכונית דרך אגב היא היתה הכי פחות חסכונית וקבלה את המקום האחרון בין הארבע.

הפיג'ו איטית . כך שיונדאי זכתה בין שלושתם.

לא מסתדר לי צריכת הדלק של הסקודה לפי הכתבה היא עשתה 10.4 ק"מ לליטר , הפיג'ו עשתה 11.4 , היונדאי עשתה 13.15 והפוקוס עשתה 13.7.

בכלל די קטלו את הסקודה . למרות המנוע הנהדר שיש לה .

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלאון 1.8 TSI עושה לי 1:11 משולב, לא הגיוני לי הצריכה בסקודה. איך הם הגיעו לתוצאה הזו?!

אבל כשאני חושב על זה, הכל כסף... מעניין למי מועילה הכתבה הזו ואת מי הוא מכיר בעיתון...

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

לא מסתכלים על המחיר?

קצת פרדוקסלי, כשמחירה של הסקודה נע בין 115-118 אש"ח, הפיז'ו עולה מחיר דומה והיונדאי מספיק דוחה על מנת שלא אתאמץ למצוא את מחירה.

בקיצור, במחירים האלו, אין הצדקה למשפחתית סוג ב'.

ואפרופו סקודה, ישנם מבצעים על אוקטביה מהדגם הקיים, לפני שמחליפתה אוטוטו כאן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

נו, ממון של ידיעות. למה כבר ציפיתם? :roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

1. סקודה ראפיד 1.4 TSI

2. פיגוי 301

3. יונדאי I25 1.6

4. פורד פוקוס

הסקודה קבלה ציון נמוך נאמר בכתבה שהיא לא מספיק נוחה, וחסכונית דרך אגב היא היתה הכי פחות חסכונית וקבלה את המקום האחרון בין הארבע.

הפיגוי איטית . כך שיונדאי זכתה בין שלושתם.

לא מסתדר לי צריכת הדלק של הסקודה לפי הכתבה היא עשתה 10.4 ק"מ לליטר , הפיגוי עשתה 11.4 , היונדאי עשתה 13.15 והפוקוס עשתה 13.7.

אני לא חושב שהגיע אליך כל העיתון כי המבחן מסתיים בניצחון כללי של היונדאי. מה זה "הפוקוס מנצחת בלי המחיר"?! כל אחת מארבעת המכוניות כיכבה בתחומים שונים והעפילה על השאר, אבל היונדאי על פי דעת הבוחנים של ידיעות ניצחה בכללי. כמו שתגיד שא' ניצחה בלי צריכת הדלק הזוועתית, וב' ניצחה בלי התנהגות הכביש המזעזעת. בכלל, מטרת המבחן כפי שהוסבר שם בהתחלה הייתה לראות אם ההפרש במחיר של כ-15,000 בין המשפחתיות "החדשות הזולות" דוגמת הCאליזה, 301, טולדו ראפיד וכו' מצדיק את הוויתור על האבזור של ה"רגילות" דוגמת הפוקוס.

פורסם

לא מסתדר לי צריכת הדלק של הסקודה לפי הכתבה היא עשתה 10.4 ק"מ לליטר , הפיגוי עשתה 11.4 , היונדאי עשתה 13.15 והפוקוס עשתה 13.7.

לא קראתי את הכתבה, אבל בהנחה והפוקוס היא 1.6 רגילה, הסקודה היא היחידה כאן עם מנוע מוגדש. מנוע כזה, כשהוא ננהג בתנאים קשים למדי (כמו במבחן דרכים), הוא די בזבזני בדלק.

מעבר לזה, לא מפתיע אותי שהפוקוס מנצחת. כאמור - היא משפחתית סוג א' והאחרות סוג ב'.

הלאון 1.8 TSI עושה לי 1:11 משולב, לא הגיוני לי הצריכה בסקודה. איך הם הגיעו לתוצאה הזו?!

אבל כשאני חושב על זה, הכל כסף... מעניין למי מועילה הכתבה הזו ואת מי הוא מכיר בעיתון...

סע אגרסיבי ואתה בקלילות יורד מ-1:10.

ובנוגע להכל כסף - אתה צריך להיות סופר-אופטימי (או פסימי, תלוי איך מסתכלים על זה) בשביל לחשוב שמישהו אשכרה ישלם למישהו בשביל מבחן דרכים במגזין ישראלי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

1. סקודה ראפיד 1.4 TSI

2. פיגוי 301

3. יונדאי I25 1.6

4. פורד פוקוס

הפיגוי איטית . כך שיונדאי זכתה בין שלושתם.

לא הבנתי מה הפוקוס עושה שם.

אם כבר מבחן, אז היא צריכה לעמוד מול מכוניות מהסגמנט שלה:

מזדה 3

אוקטביה

פלואנס

I35

פורטה

ודומותיהן.

פורסם
רק לי צורם שהבחור רושם "פיגוי"?

לא יודע. יש לי חבר ממוצא דרום אפריקאי שהוריו מכרו רינולט וקניו פיוג'וט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא מסתכלים על המחיר?

קצת פרדוקסלי, כשמחירה של הסקודה נע בין 115-118 אש"ח, הפיז'ו עולה מחיר דומה והיונדאי מספיק דוחה על מנת שלא אתאמץ למצוא את מחירה.

בקיצור, במחירים האלו, אין הצדקה למשפחתית סוג ב'.

ואפרופו סקודה, ישנם מבצעים על אוקטביה מהדגם הקיים, לפני שמחליפתה אוטוטו כאן.

ו ה 107 בעלת עיצוב כאילו שנלקחה מתקופת הצנע , והראפיד מזכירה משפחתית של שנת 2001 .

ובקשר למבצע, לא תודה .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
סע אגרסיבי ואתה בקלילות יורד מ-1:10

כמו שציין קודמי, הלאון די מפתיעה גם אותי בצריכת הדלק.

בנסיעה רגועה משולבת אני מגיע לצריכה של 1:13 ובנסיעה אגרסיבית ל-1:10.

לא מתכוון להסיט את נושא השרשור אבל מדובר על ראפיד 1.4 שאמורה להיות חסכונית יותר מה-1.8

ובכל זאת שתיהן צורכות אותו דבר בנסיעה מאומצת.

רק לי צורם שהבחור רושם "פיגוי"?

לא, אתה לא היחיד.

איך מגיעים מפיז׳ו לפיגוי...?

פורסם

לדעתי בשנים האחרונות ההבדל בין קטיגוריות הולך ומטשטש ולכן במבחני השוואה כנסנים דגמים שאינם בדיוק מאותה נישה.

יש בעולם מה שנקרא קומפקט: הקבוצה שבה גולף, אסטרה, בראבה וגם ה-I25 נכנסת שם. ושכחו במבחן את מזדה 2.

אבל בישראל מתעלמים לחלוטין מקבוצת הקומפקט כי מצטייר טוב יותר להציג את המכונית כמשפחתית. והדאווין בהחלט קובע בשיווק ובפרסום.

ה-301 נועדה לארצות, איך נגיד, מתפתחות. ככה היא נראית, מצויידת וגם ככה נוסעת. לא ברמה של האחרות.

הפוקוס כבר יותר משפחתית מהאחרות והמתחרות להשוואה מולה צריכות להיות אחרות.

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...