Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

שמעתי רבות על טויוטה קורולה שנים 2000-2003,

הבנתי שמדובר ברכבים אמינים עם חלפים זולים באופן יחסי ועל כן הסקתי שמדובר בקנייה חכמה עבורי (כמובן בהינתן הרכב והבעלים הנכונים),

אני בעצם מחפש רכב יד שנייה בתקציב של 20-25K שייקח אותי ירושלים-אשקלון-ירושלים 3 פעמים בשבוע

שאלתי אליכם היא: האם corola luna - 5 דלתות ניחנה באותה אמינות ובנתונים דומים לגרסת ה GLI הרגילה (ה 4 דלתות)?

והאם מישהו יודע משהו על גודל תא המטען שלה?

האם צריכת הדלק שונה באופן משמעותי?

תודה רבה לכם ושבוע טוב!

דותן

פורסם

אתה מתכוון לרכב הזה?

A3B01A.jpg

לא נראה לי שיש לו בעיות אמינות לעומת דגם הסדאן.

חוץ מזה, היא הרבה יותר שימושית ופחות נפוצה מהסדאן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כן לדגם הזה. לא הצלחתי למצוא מידע רב לגביו.

למשל האם עלות הטיפולים דומה לקורולה הרגילה מאותה שנה?

החלפים זהים? צריכת הדלק והאמינות?

ובכלל מה קרה שיש כל כך מעט ממנו בארץ?

פורסם

הכל זהה חוץ מכמה חלקי מרכב. יש מעט כי בזמנו היא עלתה יותר מהסדאן(הגיעה רק ברמת גימור גבוהה יחסית) ובככל הישראלים לא כל כך התחברו לצורה הזאת

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

ראיתי את הרכב היום ודווקא די מצא חן בעיני

אבל - וזה אבל גדול - הייתה בעייה "לתת גז" , כלומר במהירות נמוכה בהתחלת נסיעה כשלחצתי על הדוושה האוטו גמגם כמה שניות עד שהתחיל לנסוע, כאילו שנגמר הדלק או משהו כזה.

הבחור אמר שאמרו לו במוסך שזו בעיה במשאבת הדלק או בהזרקת הדלק

יש נכונות לטפל בבעיה, אבל בהינתן זה שאני לא מבין גדול ברכב אני תוהה אם זו הבעיה היחידה, או שמסתתרים עוד דברים.

אם מישהו יכול לשפוך אור על הנושא, אשמח לשמוע,

כמובן שאקח את האוטו לבדיקה במידה ואחליט להתקדם איתו

תודה

פורסם

כנראה מדובר בחיישן חמצן או "מד כניסת אויר" שצריך להחליף, עלותו במוסך בטויוטה 1313 שקל .

היו לי בקורולה 2001 שברשותי אותם תופעות כפי שתיארת שחלפו לאחר התיקון.

זה בדיוק אותו רכב כמו ה-4 דלתות, רכב אמין מאין כמוהו, סוחב נהדר, חסכוני 1/12 ממוצע דלק, בסכומים של עד 26-8 אלף שקל אין רכב טוב ואמין ממנו.

רשימת התקלות שהיו לי בטויוטה ב-60000 ק"מ שעשיתי איתה כוללים טיפולים שגרתיים, מצבר, והחיישן חמצן.

מומלץ בחום.

• תוכן חדש...