Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת קיטור (מותר?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי שאנשים משקרים במצח נחושה

אומרים שהרכב עבר 68 אלף ק"מ ואתה מגלה שזה 79

אומרים שהם הבעלים ואתה מגלה שאין קשר בין הבעלים למוכר

אומרים שהרכב מידיים פרטיות בלבד ומגלה ליסינג לשעבר

אומרים שהרכב מעט משופשף ואתה מגלה פח עקום לגמרי

אומרים שהרכב יד שנייה ומגלה שהוא שלישית

פשוט נמאס לי מכל השקרנים האלה!!!

מה הם חודשים שלא אגלה? הכל כתוב הרי. למה הם משקרים?

יכלו לחסוך לי המון כאב ראש ועגמת נפש

מעצבנים:twisted::evil:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריך המון סבלנות, יש המון נוכלים בשוק. אין מה לעשות ואי אפשר לחנך את כל העולם.

פעם קניתי רכב מאישה חרדית מבוגרת שלימדה אותי משהו חשוב-

גם בקנייה וגם במכירה אם הבן אדם לא מוצא חן בענייך אל תעשה איתו עסק.

מאז למדתי שבקניית רכב קודם כל צריך להסתכל על הבן אדם ואחרי זה על הרכב לשקלל את 2 הדברים ביחד ואז להחליט.

אגב, אנחנו מחזיקים את הרכב הזה עד היום ומאוד מרוצים.

דוגמה הפוכה היא שרכשתי רכב מבן אדם זקן בן איזה 92 ולפני שנה הוא הוציא לי את המיץ כמה שהרכב היה שנת 2003 עם 63000 ק"מ ומטופל במוסך המורשה והוא היה היד הראשונה בבעלות פרטית הבן אדם פשוט היה קמצן (רצה כסף על רדיו טייפ שאפילו בעזה מתביישים להשים) ואני לא יודע אם יש קשר אבל האוטו פשוט הרג אותי עם תקלות (הוצאתי עליו מעל 10K רק תיקונים).

פורסם

צודק לגמרי אבל עד שסוף שוף אתה מוצא רכב עם נתונים שנראים לך וגם הרכב נראה לך... זה קורה פעם ב. וחבל לפספס אז אתה מתפשר גם על המוכר.

מעצבן שאנשים רמאים ושקרנים בשוק הזה

פורסם

יש לי חבר שחיפש רק ויטרה מהדגמים הישנים וחיפש אחת בלי חלודות.

3 פעמים הוא נסע מעל שעה וחצי נסיעה בשביל לגלות רכב עם חלודות אחרי שהוא שאל לא פעם אחת אלא לפחות 3 פעמים.

באחת הפעמים הייתה ברכב כ"כ הרבה חלודה בקורות שהוא כמעט הרביץ למוכר :evil:

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

הבעיה בלוחות האינטרנטיים החינמיים כיום הוא שבעלי האתר לא מפקחים יותר מדיי על הפרסום בו..

רוב המודעות מ"פרטי" כביכול הם של בעלי מגרשים, ברובם כאשר לוחצים לפרטים אפילו רשום בעלות ליסינג, ויש כאלו שרשום פרטי אבל בעל המודעה רושם שיש אפשרות ל 100% מימון.. נו באמת...

וזה עוד בלי להזכיר סוחרים סמויים..

הבעיה היא ששוק הרכב כיום (מתייחס לסופר מיני ומשפחתיות) נמצא בסוג של "בועה"- למעלה מ 90% מהרכבים הללו נרכשו/נרכשים ע"י חברות ליסינג, ובהרבה מאוד מקרים מי שקנה רכב מסוכנות יבואן מעדיף לעשות טרייד אין לרכב חדש ולא להוציא למכירה בשוק הפרטי.

לכן מה שאת רואה בפועל במודעות זה לרוב ה"אאוטלטים" של הרכבים.

מומלץ ללכת לסוכנות ליסינג או למגרשי טרייד אין יבואן.. המחיר על הרכב יהיה (אולי) טיפה יותר יקר, אבל זה חוסך נסיעות והנפצות של סוחרים.

פורסם

הדבר הראשון שלמדתי לעשות זה קודם כל להגיד "אני מתקשר בקשר לרכב". אם הצד השני מנסה להבין על איזה רכב אני מדבר אני מבין שהוא סוחר ולא ממשיך איתו לפגישה.

פורסם

הבעיה היא שלסוחרים יש עשרות טלפונים ולרובם יש מספר ייעודי לכל רכב. ככה גם אתה אומר שזה בקשר לרכב הם יודעים על איזה רכב מדובר.

פורסם

אבל על השאלה שmirile שאל אין לאף אחד תשובה. למה אנשים משקרים על דברים שעתידים להתגלות עוד כמה שעות? זה בבוניות לשמה.

הרוב טוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם משקרים כי הם חושבים שיבוא הפראייר שלא ישים לב, הם שומרים על אופטימיות :-)

גם אני הלכתי לראות רכב שבתמונות היה שמור עם נתונים טובים ובפועל היה גרוטאה בלי טסט. מה לעשות, לא כולם צדיקים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ברור שלא כולם שקרנים, הרוב :evil:

ולמה אנשים מקרים בטלפון כשהם יודעים מה מצב הרכב? פשוט מאוד. פסיכולוגיה מכירתית- ברע שהגעת לרכב כבר עשית חצי צעד לכיוון המכירה:

הרי כבר עשית מאמץ ונסעת ככה וככה זמן וקילומטרים כדי לראות את הרכב, ואז הסוחר מנסה קצת "לסבן" ואומר שנכון שיש פגיעה אבל זה בקטנה ויש נזילה אבל לא בעיה תיקון קטן, והמנוע מחרחר אבל זה בסדר ככה זה בדגם הזה, ובשביל מה לעשות בדיקה זה לא רכב חדש..

ככה שמאמץ+תירוצים מספקים = יכולים לגרום ללא מעט אנשים ליפול בפח.

אגב, השיטה שלי, ואולי היא לא הכי טובה, היא שדווקא בעל רכב שנשמע פחות "מכירתי" ולא "יורה" נתונים וקלישאות בטלפון, שווה את הנסיעה לרכב.

פורסם

בדיוק בגלל כל אלו יש לוח כאן בפורום .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

קניתי ומכרתי המון מכוניות ועל מנת שלא ליפול אני לא מתבייש ללכת לחברות ליסינג/השכרה/טרייד אין. יכול להיות שיקפצו כאן סיפורי זוועה גם על אלה אבל אצלי זה לא קרה

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...