Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להתקין אצלי ברכב אגזוז פתוח/ זרימה חופשית או פילטר אוויר (איך שזה נקרא), יש לכם מושג כמה זה יעלה?

בנוסף לכך קיימת אצלי בעיה בחלון בצד של הנהג:

השארתי את הרכב לשבוע בזמן שטסתי לחול וכאשר חזרתי וניסיתי להוריד את החלון הוא ירד עד החצי ואז נתקע וירד ממש ממש לאט.

לאחר מכן הוא עלה בלי בעיה וכאשר ניסיתי להוריד אותו שוב פעם הוא לא ירד ונשאר למעלה.

כאשר לוחצים על הכפתור של ה"לסגור" חלון כביכול אז שומעים את הצ'ק צ'ק שזה מנסה להעלות את החלון ולסגור אותו אבל כאשר אני מנסה ללחוץ על "פתיחת" החלון לא שומעים שום דבר והחלון תקוע על "סגור"

מה אפשר לעשות ?

פורסם

צריך לפרק את דיפון הדלת ולהסתכל ממה נובעת הבעיה, יש כמה מרכיבים שיכולים להתבלות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אולי הסרטון המצויין הזה יעזור לך:

http://www.youtube.com/watch?v=w-Yiibx3b4s דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה פותח קודם כל את הפלסטיקה החיצונית המעטפת של הדלת זאת אומרת.

יש לך סך הכל איזה 4 ברגים פיליפס בחיצונית אם אני זוכר נכון,תהיה עדין עם הקליפסים כשאתה מושך את הדלת.

ברגע שהוצאת את הכיסוי ישנו תקע חשמלי שמחבר את המנוע החשמלי לכפתור.

תנתק אותו. תסתכל עם הראש מלמטה ישנם 2 אומים או 8 מ"מ או 10 לדעתי 10.

אתה משחרר אחד ואז את השני ובזהירות מעלה/מוריד את החלון .

פורסם

מה שמקס אמר לך.

תיזהר מאוד עם הקליפסים בדלת, שאתה מפרק אותה, אחרי שהוצאת את הברגים, לא למשוך אותה בכוח ולא בזווית.

לגבי הסגירה, יש לך שם את הגומי בצד העליון, אני כמה פעמים הסתבכתי (לא עובד עם כוח), ורק בפעם האחרונה שפירקתי אצלי דלת, הבנתי שצריך שם קצת כוח. (כל אופן, הדופן של הגומי הזה היא באלכסון, אתה צריך לסגור קומפלט את הדלת, ואז רק לדחוף אותו ואז תשמע כמו פאק כזה וסלאמת).

לדעתי יש מצב חדר לשם רטיבות או משהו ועשה חלודה, כי מנוע אין לו בעיה בחיים להוריד (פחות עומס), הבעיה של המנוע היא לדחוף\להרים.

אצלך המצב עדיין טוב אם הוא הרים את החלון חלק.

תפתח קודם כל ותראה מה המצב עם המנגנון.

כל מקרה, תבדוק את הקונקטור, שהוא לא חלוד\מלוכלך (צריך ליהיות בפנים גריז למניעת חלודה!).

בעיה שניה, המפסקים.

יכול ליהיות שלא נסגר מעגל טוב שם, הודות לאמריקאים המפסקים האלה צוברים ימבה פיח, מניסיון ופתיחה של שתיים כאלה מרכבים שונים (אחד שלי, והשני שהזמנתי מחו"ל).

אני ממליץ לך בחום לפתוח את המפסקים ולנקות שם עם אלכוהול.

שים לב, העסק הזה רגיש מאוד! אני שברתי שם שן או שתיים בטעות (האמריקאים בנו את זה בצורה כזאת שיהיה קשה מאוד לשפץ!).

אם אתה גר בסביבות ב"ש אני יבוא לפתוח לך אותם במינימום נזקים. (ואני מבטיח שגם שיש לי ניסיון בזה, יהיה נזק קל מאוד! שוב, האמריקאים האלה רוצים שתקנה קומפלט חדש ולא תשפץ את היחידה הזאת!).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן שוב פעם,

לא הבנתי באיזה ברגים לגעת ואיך להוריד הנה מספר תמונות אשמח אם תגידו לי מה לעשות:

20130501_143021.jpg

20130501_143042.jpg

20130501_143054.jpg

פורסם

אתה מבין שהכוונה בלהוריד חלון היא להוריד אותו קבוע עד שתתקן את הכפתור/מנוע.

בקיצור לא ממליץ.

בדוק את המגעים של הכפתור,נסה ללחוץ עליו ידנית בלי הכיסוי על הכפתור.

פורסם

ניסיתי להוריד אותו ידנית בלי הכיסוי של הכפתור אך ללא הצלחה, בנוסף לכך ניסיתי ללחוץ על החלון עצמו עם "כוח" ידני ולהוריד אותו למטה וגם לא הצלחתי..

איזה עוד אפשרויות יש ?

פורסם

תפרק את היחידת כפתורים, אמרתי לך כבר למעלה, לאט לאט ותיזהר כי קשה מאוד לפרק בלי לשבור איזה שן או משהו שם.

אחרי שפירקת תנקה את כל הפיח עם אלכוהול, ותחבר לראות אם פועל.

אם ניקית והחזרת הכל טוב, אז הבעיה כבר בחלון.

אני מאמין שזה בעיה שאפשר לסדר, וזה עוד לא מנוע שהלך.

איפה אתה גר?

פורסם

אני מאזור הקריות. אני אנסה לנקות את היחידת הכפתורים ולנקות אותה.

בנוסף לכך אבדוק אם מוזרם זרם למנוע ואעדכן אותכם תודה.

פורסם

שוב, תיזהר שאתה מפרק, לאט לאט ועם כלים מתאימים, למה קל מאוד לשבור שם שיניים וקליפסים.

את הכפתורים עצמם, השיטה הכי בטוחה שמצאתי (ועדיין ישבר אבל פחות) היא לשים מברג עבה בצד אחד של הכפתור, שלא יזוז.

ומצד שני להרים אותו גם עם הזרוע של המברג.

הכי חשוב לשלוף אותם ישר (לא בזווית) כי יש להם מין מסגרת פנימית.

אחר כך זה החלק הפשוט, פשוט לפרק את המרובעים, ולנקות את המגעים אחד אחד עם אלכוהול.

איזה צבע החיבורים (הפלסטיק התחתון?)

אם לבן אז יש לי חלקי חילוף אני יכול להביא לך בחינם.

אם שחור אז אין לי, זה כמו אצלי בקוואליר 95

• תוכן חדש...