Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכלבה הזאת (סלחו לי על המילים) נתנה לי דו"ח בלי שום טיפת רחמים,

צילמתי אותה עוברת אחרי זה את הכביש ללא מעבר חצייה, יש משהו שאפשר לעשות נגדה?

ואני ממש לא מעוניין לפרסם את זה בפייסבוק או מקושרים וכדומה.

פורסם
על מה קיבלת דו"ח?

חנייה באזור פריקה בלבד, שאני נמצא 10 מטרים מהרכב,

קלטתי אותה אני צועק לה הנה אני פה, ישר צילמה את הרכב וכתבה דו"ח. באמת אישה רעה

ועוד אומרת לי "יש לך מזל שלא הבאתי גרר"

פורסם

היא נתנה לך דו"ח בלי רחמים? אם עשית עבירה למה אתה מצפה שירחמו עליך? הרי ידעת לעשות את העבירה, שא בתוצאותיה.

ואתה יכול להתלונן עליה בתחנת המשטרה הקרובה על כך שחצתה כביש שלא במעבר חציה. במינימום לא יעשו לה כלום, במקסימום היא תקבל דו"ח של 100 ש"ח.

פורסם

הזכרתה לי קטע מצחיק עכשיו שראיתי בתחנה מרכזית בב"ש

הפקחים גם מצלמים שם מוניות שעוצרות ומכוניות, איזה נהג מונית עצר ירד מהאוטו פתח את התא מטען והזאתי בידיוק קפצה לצלם אותו, הוא אשכרה רץ לרכב קפץ בפנים ונסע משם והיא צלמה את הרכב, אבל הלוחית רישיו שלו על התא מטען שהיה פתוח למלה אז היה לו מזל כנראה חחחחח

ומה אתה כבר יכול לעשות נגד זה? לא זכור לי שיש איזה חוק שאוסר חצייה כביש שלא במעבר חצייה

פורסם

הפקחים גם מצלמים שם מוניות שעוצרות ומכוניות, איזה נהג מונית עצר ירד מהאוטו פתח את התא מטען והזאתי בידיוק קפצה לצלם אותו, הוא אשכרה רץ לרכב קפץ בפנים ונסע משם והיא צלמה את הרכב, אבל הלוחית רישיו שלו על התא מטען שהיה פתוח למלה אז היה לו מזל כנראה חחחחח

ומה אתה כבר יכול לעשות נגד זה? לא זכור לי שיש איזה חוק שאוסר חצייה כביש שלא במעבר חצייה

יש חוק כזה וגם יש קנס של 100 שקל אם אני זוכר נכון.

פורסם

אני ראיתי משהו הפוך, תתארו לכם שאתם רואים פקח שם דו"ח למישהו עם משאית ואיך שהוא שם את הדו"ח הנהג משאית {הר אדם}רואה אותו אתה רואה את הפקח דפק את הריצה של החיים שלו.

פורסם
חנייה באזור פריקה בלבד, שאני נמצא 10 מטרים מהרכב,

קלטתי אותה אני צועק לה הנה אני פה, ישר צילמה את הרכב וכתבה דו"ח. באמת אישה רעה

ועוד אומרת לי "יש לך מזל שלא הבאתי גרר"

אז מה אם אתה "פה"? ות'כלס היא צדקה, באמת היה לך מזל שהיית "פה" ולא גררו לך את הרכב. :roll:

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

נסחפת עם ה''כלבה''. נכון שמאד לא נעים לחטוף דו''ח מפקח\ית, אבל הם בסה''כ עושים את עבודתם. אם אתה כל כך בטוח בחפותך מבחינה חוקית, תשלח מכתב מנומק יפה לעירייה בצירוף הוכחות, ותתפלא לשמוע, לי זה עבד כמה פעמים.

הרוב טוב.

• תוכן חדש...