Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ גולף MK2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בימים האחרונים התחלתי פרוייקט שיקום ושדרוג מקיף לגולף דור 2 שבבעלותי כבר כ 10 שנים.

הרכב יפורק לגורמים (פנים הרכב, תא מנוע, הגה, כל הפרונט והגשרים...) יעבור פחחות מקיפה וצבע ואחר כך יורכב מחדש עם שידרוגים.

אשמח לשתף אתכם במהלך השיפוץ אם זה יעניין אתכם...

כרגע אני צריך מספר המלצות ממבינים לגבי המשך ההתקדמות:

1) בולמים וקפיצים - איזה בולמים וקפיצים מומלצים לרכב הזה (KONI וקפיצים של אייבך יתאימו?)? איפה ניתן להשיג בארץ במחירים סבירים?

2) נאבות אחוריות - הברקס מאחורה הינו תוף, אני מעוניין לשדרג לדיסקים... מישהו יודע אולי איזה נאבה תתאים לי ? אולי באיביזה או בפאסאט הגיעו נאבות עם דיסק וקאליבר שיתאים לי?

3) איטום ובידוד - איך אוכל לאטום את הרכב ואת קיר האש במיוחד למניעת רעש חיצוני? שמעתי על יריעות ביטומניות של פזקר, איך זה? ומה אפשר להוסיף שידמה צמר פלדה ושיהיה נוח לעבוד איתו?

4) היגוי - כרגע אין הגה כוח ואני מעוניין אולי להוסיף, אולי יש מסרקים ומשאבות בדגמים עם הגה כוח שיתאימו לי גולף משנה מאוחרת יותר אולי?

זה לבינתיים, בהמשך מתוכנן גם שדרוג המנוע, אעדכן גם על זה ואשמח להמלצות ותגובות בהמשך.

הוספתי מספר תמונות מתחילת השיפוץ לסקרנים בהמשך אצלם יותר...

13042013029.jpg

13042013030.jpg

13042013033.jpg

13042013032.jpg

13042013034.jpg

פורסם

מאוד מעניין. מה הסיפור של המכונית? קרה לה משהו חריג?

איזה מנוע וגיר יש לה היום?

מה החזון שלך? (לגבי מנוע לפחות...)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם כל כל הכבוד על הפרוייקט!

בעניין ההגה, אני חושב שהגיעו גם מכוניות עם הגה כח מהדגם הזה, כדאי לבדוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מאוד מעניין. מה הסיפור של המכונית? קרה לה משהו חריג?

איזה מנוע וגיר יש לה היום?

מה החזון שלך? (לגבי מנוע לפחות...)

לא, לא קרה לה שום דבר חריג.

פשוט רכב שהתאהבתי בו מהפעם הראשונה שעליתי עליו והבנתי את הפוטנציאל הטמון בו:wink:

אני מעוניין לשקם את המרכב בצורה יסודית מחלודה בעיקר ולצבוע מחדש, לבודד את פנים הרכב מחום ורעשים, להחליף גומיות בדלתות, לחדש את הסלון, להרכיב בולמים וקפיצים איכותיים, להוסיף דיסקים לברקס אחורי ולהוסיף הגה כוח.

לאחר מכן אעבור למנוע ושם המטרה להגיע לכ 180 - 200 כ"ס אולי גם טורבו אבל זה כבר בהמשך...

היום יושב שם מנוע 1.8 8 שסתומים וגיר O2O או משהו כזה... האמת שאני לא מבין בשמות של דגמים כל כך...

קודם כל כל הכבוד על הפרוייקט!

בעניין ההגה, אני חושב שהגיעו גם מכוניות עם הגה כח מהדגם הזה, כדאי לבדוק.

אני חושב שיהיה לי קשה מאוד למצוא לדגם הזה... יהיה הרבה יותר קל למצוא מרכב נפוץ אחר ומתאים גם לדגם שלי...

רק שאני לא יודע מה לחפש, אשמח אם מישהו יודע...

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מניסיון בולמי קוני עובדים מצויין ומשדרגים את היכולת של האוטו והמחיר לא בשמיים יחסית לתמורה (כ-600 ש"ח לבולם). אם אין מוט מייצב מומלץ להשקיע עוד כמה שקלים בעניין. אם כבר ללכת עד הסוף אז סט תותבים של פאוורפלקס (מהסדרה הרגילה, לא צריך להקצין עם הסדרה הספורטיבית) יכול לעשות פלאים להיגוי. עקרונית גם אין בעיה להוסיף הגה כוח כמערכת שלמה הכוללת מסרק ומשאבה הידראולית המושתלת מרכב אחר.

לגבי גומיות, המחירים בשמיים ויש הרבה גומיות שקשה מאד להשיג כמו למשל גומיית המרזב הידועה לשמצה שלא מיוצרת ואפשר להשיג רק משומש, במקרה הטוב.

תוכל למצוא הרבה חלפים איכותיים באתר VWHERITAGE

אשמח לעמוד לרשותך אם תצטרך עזרה נוספת

• תוכן חדש...