Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לקנות הונדה סיוויק 97' קופה, והייתי רוצה לדעת מידע על האחזקה של האוטו,

לא היה לי מעולם אטו ואני צריך יעוץ....

השאלה היא כל כמה זמן צריך לעשות טיפולים איזה וכמה הם עולים

ממש חשוב לי לדעת עלויות..... לא חייב להיות מדיוק על השקל רק שיהיה לי מושג למה אני נכנס ואם אני יכול להרשות לעצמי...

כמו כן גם כמה עולים הביטוחים, צריכת דלק וכו'..

תודה מראש, אלעד..

פורסם
אני חושב לקנות הונדה סיוויק 97' קופה, והייתי רוצה לדעת מידע על האחזקה של האוטו,

לא היה לי מעולם אטו ואני צריך יעוץ....

השאלה היא כל כמה זמן צריך לעשות טיפולים איזה וכמה הם עולים

ממש חשוב לי לדעת עלויות..... לא חייב להיות מדיוק על השקל רק שיהיה לי מושג למה אני נכנס ואם אני יכול להרשות לעצמי...

כמו כן גם כמה עולים הביטוחים, צריכת דלק וכו'..

תודה מראש, אלעד..

לא ציינת אם ידנית/אוטומטית.

טיפולים - 1 ל10K או חצי שנה. טיימינג 1 ל100K או 5 שנים.

ביטוח יקר מאד , במיוחד כאשר אתה נהג חדש/צעיר.

צריכת דלק סבירה ,בסביבות 1 ל 10.

אם אינך סגור על דגם הקופה , שקול את דגם ההאצ'בק אשר זול יותר לרכישה וחסכוני יותר.

פורסם

תראה בתור בעלים של סיווק קופה 95 , אני יכול להגיד לך שזה אוטו מאוד אמין , מהיר ויפה לטעמי הטיפולים לא יקרים כל-כך , 400-500 ש"ח בערך לטיפול 10,0000 במוסך מורשה ( למעט טיפולים גדולים ) .

העניין הוא בביטוח , אם אתה נהג חדש הביטוח מאוד יקר ( משהו כמו 7,000 ש"ח רק המקיף !!!! ) ,

אז זה יכול להיות השיקול הקריטי......

דלק - שלי אוכל משהו כמו 1 ליטר ל- 12 ק"מ.

מקווה שעזרתי.

פורסם

תודה על התגובות..

אני נהג חדש..

וכמה עולים כל הביטוחים, כלומר מקיף, חובה וכל מה שצריך לעשות, ואם אפשר לחלק את כל התשלומים בשנה לעשות ממוצע כמה יעלה לי האוטו בחודש, תודה רבה..

פורסם

היו הרבה שרשורים כאלו שמבצעים חישוב של עלויות, בצע חיפוש בפורום לפי מילות מפתח מתאימות (עלויות חודשיות, כמה עולה להחזיק רכב, וכולי).

בגדול אפשר לומר שלנהג חדש הונדה כזאת תהיה מאוד יקרה מבחינת ביטוח. חובה הוא כ-1800 נניח, אבל מקיף יעלה לך לפחות 5000. טיפולים שנתיים יכולים להיות כל סכום מ-500 עד 5000 נניח, תלוי במצב הרכב, טסט עוד 1300, דלק בנסועה נורמלית עוד נניח 6000 ש"ח. סה"כ שנתי בקלות מגיע ל-18000 כלומר כ-1500 ש"ח בחודש לפחות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בטור לקוח דיי חדש של הונדה (רכשתי הונדה סיויק 99 ליפני כחודש בערך)

אני יכול לומר לך בלב שלם, שהרכב באמת אמין,הביצועים שלו דיי טובים

לרכב משפחתי, אבל השיקול הכלכלי,זה.. זה כבר סיפור אחר..:|

היום האוטו עבר טיפול 90,000 במוסך הונדה בתל אביב.

יצאתי יחסית זול כי את הטיפול הגדול (טיימינג,פלגים וכ'ו) עשו כבר ב-80,000.

שילמתי 400 ש"ח במקום 1800 שהיה אמור לעלות לי...

בדיקה נוספת קבעה,

הרכב עושה 12/1 מחוץ לעיר,

9/1 בתוך העיר (שנחשב יחסית להרבה!)

לסיכום,אי אפשר להגיד שהרכב חיסכוני,אף גם לא אידיאלי...:-)

בטור נהג חדש,לא הייתי ממליץ על הרכב הנ"ל,

לך על משהו יותר זול,יותר קל להחזקה והכי חשוב,

שתוכל לקרוע אותו...:wink:

פורסם

ביטוח לנהג חדש יהיה יקר בצורה מחרידה. אני נהג צעיר (מעל שנתיים) והביטוח המקיף הכי זול שמצאתי (וברוך השם חפרתי) היה 6000-7000 שקל. אני כיום נוסע עם ביטוח צד ג' וגניבות. אם דפקתי לעצמי את הרכב אכלתי אותה.

אם יש לך אפשרות לרשום את הביטוח על שם הורה או שלא איכפת לך לעשות ביטוח בסגנון שאני עשיתי אז לך על זה. אם לא, חבל מאוד להיכנס לסיפור הזה כי תצא בשן ועין.

פורסם
ביטוח לנהג חדש יהיה יקר בצורה מחרידה. אני נהג צעיר (מעל שנתיים) והביטוח המקיף הכי זול שמצאתי (וברוך השם חפרתי) היה 6000-7000 שקל. אני כיום נוסע עם ביטוח צד ג' וגניבות. אם דפקתי לעצמי את הרכב אכלתי אותה.

אם יש לך אפשרות לרשום את הביטוח על שם הורה או שלא איכפת לך לעשות ביטוח בסגנון שאני עשיתי אז לך על זה. אם לא, חבל מאוד להיכנס לסיפור הזה כי תצא בשן ועין.

אני דווקה מצאתי ביותר זול..

הביטוח שלי (מקיף,צעיר,ג' קיצור הכל!!) עלה 5,500! :-D

אם אתה מביא אישור מהביטוח הקודם,לא משנה על איזה רכב נהגת,

שלא היו תביעות נגדם, אתה יכול להוציא את הביטוח ביותר זול.

פורסם
רכשתי הונדה סיויק 99 ליפני כחודש בערך)

אני יכול לומר לך בלב שלם, שהרכב באמת אמין

דו"ח אמינות של רכב נהוג לפרסם אחרי חודש ושבוע.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה זאת אומרת שהביטוח יהיה על שם של אחד מההורים, כלומר זה יהיה יותר זול או משהו כזה?

ואחרי כמה זמן אני כבר לא נחשב לנהג חדש?

אני גר באילת, אני לא צריך לבזבז כל כך הרבה על דלק, עיר קטנה.

אז יוצא בחודש כ-1000 ש"ח ומעלה, 100%?!

פורסם
מה זאת אומרת שהביטוח יהיה על שם של אחד מההורים, כלומר זה יהיה יותר זול או משהו כזה?

ואחרי כמה זמן אני כבר לא נחשב לנהג חדש?

אני גר באילת, אני לא צריך לבזבז כל כך הרבה על דלק, עיר קטנה.

אז יוצא בחודש כ-1000 ש"ח ומעלה, 100%?!

בד"כ עדיף לרשום את אחד ההורים כתור נהג עיקרי ואותך כתור נהג נוסף ואז הביטוח הבסיסי הרבה יותר נמוך, בד"כ התוספת של נהג חדש מסתכמת ב-1K-2K ש"ח. אני אנסה להמחיש לך את זה בהדגמה הבאה:

נגיד ביטוח רק לך כתור נהג יחיד יעלה לך 7K ש"ח, אם אבא שלך יהיה נהג עיקרי (שלו יש רישיון הרבה שנים וללא תאונות או תביעות) אז הביטוח יעלה כ-3K ש"ח, אתה תצטרך להוסיף עוד כ-2K ש"ח תוספת לנהג חדש וככה תחסוך 2K ש"ח לעומת ההצעה הקודמת (את המחירים סתם שלפתי מהמותן ואל תקח אותם כאילו הרגע שלפתי אותם ממחירון של חברות הביטוח). ד"א, המחירים שאנחנו מדברים עליהם הם רק למקיף, יש להוסיף גם חובה (כמו שהזכירו פה בשירשור כ-2K ש"ח).

שנתיים לאחר הוצאת הרישיון אתה מחליף אותו לרישיון רגיל אבל מבחינת הביטוח אתה נחשב עד גיל 24 נהג צעיר (לא נהג חדש).

פורסם

אני נוהג על הונדה CIVIC EX עם איבזור מלא בעל 127 כ"ס,הרכב נרכש לפני 3 וחצי שנים.

הרכב אמין מאוד,לא ראיתי ממנו בעיות גדולות,צריכת הדלק סבירה למנוע 1600 סמ"ק,הרכב די מהיר ונוח לנהיגה,אך לא כל כך ספורטיבי,אני מדגיש,הוא נוח לנהיגה אבל לא ספורטיבי!

מה שכן אם תרכוש אותה בסופו של דבר,תעשה לעצמך טובה ולטובת המוניטין של כל בעלי ההונדות,אל תשים ניאונים וספויילר דראג (כולל של פרודרייב),ואגזוז שמעיר שכונה שלמה,הונדה זה רכב מאוד יפה בלי כל השטויות האלו ,אתה יכול להשקיע בו וליפות אותו בלי כל השטויות האלו שרק מכערים אותו.

לסיכום אם אתה מחפש יופי נוחות ואמינות עם ביצועים טובים ,לך על ההונדה אתה לא תתאכזב.

בהצלחה.

איציק.

• תוכן חדש...