Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט פונטו גרנדה 2007 אוטומט

אז ככה .. אני מתלבט אם להביא את הרכב הזה ....(רכב ראשון)

אני לא רוצה בעיות ... אני לא הולך לקרוע תכביש זאת אומרת... שזה אמור להיות רכב לבית ספר .. לבית.. וכמו כל אוטו (נסיעה מחוץ לעיר פעם בחודש במקרה טוב)

למה אני רוצה את הרכב ?

*חסכונית ממש .. (אני נהג חדש ונגמר לי המלווה בעוד כ5 ימים ... אז אני לא הולך להשקיע המון כסף לדלק)

*לשנתון 2007 היא לא יקרה בכלל

*יש לרכב הזה יופי מושלם (שאני בכל מקרה אהבתי ממש)

*ולפי מה ששמעתי הרכב נוח לנהיגה

למה אני מתלבט ?

*אמרו לי שלרכב יש בעיות חשמל

*הגיר שלו נהרס בקלות

והסיבה שאני לא רוצה רכב שיהרס בקלות זה שאני לא הולך לתחזק את הרכב ..

אלה אבא שלי לכן יש להתחשב בכל ההוצאות של הרכב שזה כולל (תיקונים .. דלק .. טסט לאוטו .. וכו)

-----------

מה אתם אומרים ?

ד''א - הרכב ממגרש מכוניות !

פורסם

הוא לא יודע בתור בעייתי בחשמל,אולי התכוונו לנורית הגה שנדלקת,שאז יש בעיה בהגה החשמלי,היום פיתרון לזה יכול גם לעלות כמה מאות שקלים,תלוי מה הבעיה.

הגיר לא שיא האמינות,ממוצע ניתן לקרוא לכך.

מעבר לזה כמו שציינת,ניתן לקנות רכב זה בשנתון מתקדם,הוא בטיחותי וחסכוני תודות לגיר הרובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה הרכב עשה? כמה ידיים עבר? בדוק היסטוריית טיפולים במוסך מורשה, ראה אם הרכב טופל בזמנים (כל 30 אלף ק"מ, אם פחות - מה טוב) וחפש אחר התעסקויות קודמות עם מכלולי הרובוט/הגיר (משאבה, מוח הידראולי, חיישנים וכיוצ"ב), האם הוחלף מכלול הקלאץ' ואם כן באיזה ק"מ... במידה והמגרש לא מאפשר, רד בחום מהעניין. אם כן, בקש מהמוסך גם לבדוק את מכלולי הרכב, ובייחוד את אלו של הרובוט ; נזילת שמן ממכלול הרובוט זו כבר תהיה התחלה מאוד גרועה וזה משהו שלרוב ניתן לראות רק אם מעלים את הרכב על ליפט ומפרקים את פחית האלומיניום שמגנה על המכלול.

בדבר בעיות חשמל - לא אמור להיות משהו ספציפי. ישנה בעיה מוכרת עם הסליל שמותקן במכלול ההגה ומהווה חלק ממנגנון ידית האיתות/תאורה - במידה והוא נקרע או עומד להיקרע, אתה אמור לחוות קושי בתפעול הצופר (במקרים מסויימים, הוא מופעל אוטומאטית בעת סיבוב ההגה, מה שעשוי להיות קצת מביך) וחיווי על תקלה בכרית האוויר, כתוצאה מהמגעים שנפגעים במסגרת הכשל.

החלפת המכלול זה סיפור של קצת פחות מ 1,500 ש"ח במורשה. תוכל לבדוק אם הרכב כבר עבר החלפה שלו במסגרת המעבר על היסטוריית הטיפולים.

פורסם
כמה הרכב עשה? כמה ידיים עבר? בדוק היסטוריית טיפולים במוסך מורשה, ראה אם הרכב טופל בזמנים (כל 30 אלף ק"מ, אם פחות - מה טוב) וחפש אחר התעסקויות קודמות עם מכלולי הרובוט/הגיר (משאבה, מוח הידראולי, חיישנים וכיוצ"ב), האם הוחלף מכלול הקלאץ' ואם כן באיזה ק"מ... במידה והמגרש לא מאפשר, רד בחום מהעניין. אם כן, בקש מהמוסך גם לבדוק את מכלולי הרכב, ובייחוד את אלו של הרובוט ; נזילת שמן ממכלול הרובוט זו כבר תהיה התחלה מאוד גרועה וזה משהו שלרוב ניתן לראות רק אם מעלים את הרכב על ליפט ומפרקים את פחית האלומיניום שמגנה על המכלול.

בדבר בעיות חשמל - לא אמור להיות משהו ספציפי. ישנה בעיה מוכרת עם הסליל שמותקן במכלול ההגה ומהווה חלק ממנגנון ידית האיתות/תאורה - במידה והוא נקרע או עומד להיקרע, אתה אמור לחוות קושי בתפעול הצופר (במקרים מסויימים, הוא מופעל אוטומאטית בעת סיבוב ההגה, מה שעשוי להיות קצת מביך) וחיווי על תקלה בכרית האוויר, כתוצאה מהמגעים שנפגעים במסגרת הכשל.

החלפת המכלול זה סיפור של קצת פחות מ 1,500 ש"ח במורשה. תוכל לבדוק אם הרכב כבר עבר החלפה שלו במסגרת המעבר על היסטוריית הטיפולים.

תודה רבה על התשובות .. ומדובר על רכב יד שניה עם 71 אלף ק״מ (2007 שזה מצויין לגבי השנתון)..

אני יברר לגבי כל השאר ואת ההסטוריה שלו .. בנוגע והכל תקין ואפשרי לקנות את הרכב .. היית ממליץ לי בתור ילד בן 17 שזה יהיה הרכב הראשון שלו .. שמטרת הרכב זה להגיע לחברים בית ספר ובית ואני מדבר מבחינת אמינות .. כי מבחינה של דלק וכל השאר זה ממש לפי הרצונות שלי .. האם באמת שווה לי לקנות רכב כזה ..?

פורסם

מסתדר עם ידני?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מסתדר עם ידני?

כן .. וכרגע יש לי רנו קליאו ב 2002 ידני .. ואני מסתדר ממש מצויין אבל הסיבה שאני מחליף אותה זה כי אני רוצה רכב אוטומט ... לכן אני מחפש רק רכבים אוטומטים .. היה לי באופק איביזה 2005 או פונטו גרנדה ... אבל מכיוון שחיפשתי במשך חודש איביזה שבאזור שלי( ואני מדבר עד ל100 ק״מ נסיעה מינימום רק כדי לראות את הרכב ) לצערי לא מצאתי אחד כזה .. וראיתי את הגרנדה שמוכנה למכירה ....ראיתי אותה כבר בעבר אז אני מברר אם אני באמת ממשיך ועושה צעד נכון ..

פורסם

כשאתה בודק את הרכב תבדוק שאין לו מים במיכל העיבוי,לפיאט צריך להיות נוזל קירור יעודי בשם פארפלו,צבעו צריך להיות אדום/כחול,איני זוכר בדיוק באיזה שנה הם עברו לאדום.מים הם האוייב הכי גדול של הראש המנוע.

פורסם
כשאתה בודק את הרכב תבדוק שאין לו מים במיכל העיבוי,לפיאט צריך להיות נוזל קירור יעודי בשם פארפלו,צבעו צריך להיות אדום/כחול,איני זוכר בדיוק באיזה שנה הם עברו לאדום.מים הם האוייב הכי גדול של הראש המנוע.

אוקיי .. היא בחברת מכירת רכבים יענו מגרש מכוניות .. ככה שאני מאמין שזה לא חסר.. יש לי עוד שאלה הרכב יכול לתחזק אותי שנה וחצי ? עם (טיפולים שוטפים)

פורסם

בוודאי למה לא?

במידה ולא תהיה צעיר שאוהב לתת בראש מה שניקרא אז כן.

פורסם
בוודאי למה לא?

במידה ולא תהיה צעיר שאוהב לתת בראש מה שניקרא אז כן.

אני ממש לא מאלה .. עבר דומיננטי מאוד (על הכביש). לגבי הרכב אני יברר כנראה מחר לראות הכל לשאול ולסגור עניינים .. תודה רבה על העזרה חברים !

• תוכן חדש...