Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לבחור שאמר שהוא חופר בחול בור ומכסה זה הכל טוב ויפה עד שבא לך הזקן עם המוט הזה של הגלאי מתכות חח.

אני בכל אופן יש לי פינה נסתרת באחורי הטמבון ברכב שמה אני מניח את המפתח.

לשעבר ברכב הישן שזה היה מפתח פשוט הייתי דוחף אותו לאגזוז למצב שלא רואים..

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם
מעניין מי הגנב שקורא ב CARSFORUM, אולי אפילו צביקה פיק שלח לו מדבקה והוא הדביק אותה על הגב.

גם אם תצא מנקודת הנחה שיש עשרות גנבים שקוראים את זה עדיין הגנב לא יודע לאיזה רכב לבוא חח

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם
מעניין מי הגנב שקורא ב CARSFORUM, אולי אפילו צביקה פיק שלח לו מדבקה והוא הדביק אותה על הגב.

אני שולח מדבקות להדבקה פנימית. קצת בעייתי להדביק אותן על הגב...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
במקרה של רכב עם שלט של הנעילה מרכזית או דומיו, לוקחים רק את השלט ואת שאר המפתחות משאירים ברכב.

ככה זה פחות קורץ

אם הגנב הצליח לצוד שלט, הוא פשוט יוצא איתו לחניה ולוחץ על כפתור הפתיחה עד שאחד הרכבים מדליק וינקרים. משם הדרך קצרה לזה שהוא יגנוב דברים מתוך הרכב, או ימצא את המפתחות שהשארת בתוך הרכב ויקח את כל הרכב.

אם הגנב הצליח לצוד מפתח בלבד, הוא יצטרך לסובב את המפתח בכל הסקודות שיש בחניה עד שידע לאיזה רכב זה שייך.

אם זה מפתח של מאזדה בכלל אין לגנב סיכוי לדעת לאיזה רכב שייך המפתח.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
למה להחביא?!

מקבלים מחירון!!

אני משאיר את המפתחות בסוויץ' עם שטר של 100 ש"ח על הדש בשביל שלגנב היה כסף לדלק! :lol:

אני מציע שלפחות את התיק עם הבגדים והכרטיסיה לאוטובוס תקח איתך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני נותן לגנב את המפתח ששוכפל מראש ומזמין אותו לקסטה מהגזלן שמאיים שהוא הולך .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אני נוסע עם הרכב שלי לבית של חבר טוב שנמצא במרחק נסיעה של 3 דקות מהחוף, מעמיד את הרכב שלי ליד הבית שלו ומכסה אותו עם הכיסוי. נכנס אליו הביתה ושם את מפתח הרכב, הטלפון הנייד והארנק בתוך המגירה שלו ואז נכנס למקלחת להחליף לבגד ים.

נוסעים עם הרכב שלו לים (רכב שנת 92) ואני מצטרף כשאין עליי כלום, הוא נכנס עם המפתח של הרכב לתוך הים וכל הצדדים מרוצים.

פורסם

אני לא מבין איך אין עדיין פתיחת דלתות לרכב ע"י זיהוי טביעת אצבע כמו שיש בלפטופ או בדלתות ביתיות.

בעצם יש

http://www.automobile-security.com/products.htm

http://www.dhgate.com/wholesale-car-finger-print-lock-car-fingerprint/p-ff8080813b22e145013b507a0c895fd4.html#s1-1-1

-PWbpZSBIGA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
אני מציע שלפחות את התיק עם הבגדים והכרטיסיה לאוטובוס תקח איתך.

כבר אין כרטיסיה זה כרטיס מגנטי ^^

בכול מקרה אצלינו פשוט תמיד נשאר מישהו באזור של הדברים

פורסם

יש את הרכבים האמריקאים האלו עם קודנית על דלת הנהג זה נראה מגניב ונוח.

אני כאשר היית חונה בים הייתי פותח מכסה מנוע, נועל את הרכב עם השלט(השלט בנוי בתוך המפתח) משחק אותה מתעסק במשהו במנוע, מניח את המפתח במקום שאפשר להגיע אל המפתח מלמטה וסוגר מכסה מנוע, אחרי שאני חוזר 2-3 דקות של התעסקות מתחת לרכב לחפש איפה הנחתי את המפתח ויאללה הביתה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...