Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השלט הוא פחות אנונימי ממפתח עם סמל של היצרן.

את השלט משאירים בתיק באיזה תא קטן, הסיכוי שימצא אותו גנב קטן כי הוא עושה פחות רעש, בקיצור ממזערים נזקים ואפשרויות

הגנב לא צריך למצוא ו/או לחפש את השלט, הוא סה"כ עוקב אחרי הקורבן שלו בלי שזה ידע אפילו ומחכה להזדמנות.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טיפ קטן שאני הייתי עושה תקופה ארוכה: את המפתח של הרכב (עם הציפ/אימובילייזר/ שלט לרכב) שכפלתי למפתח פשוט ביותר, רק על מנת לפתוח את הדלת.

כשאני מגיע לחוף אני פותח את כל החלונות ברכב (סגירה אוטומטית של החלונות עם דריכת האזעקה ונעילת הרכב), יוצא מהרכב ונועל אותו מהשלט ובינתיים דרך אחד החלונות אני מחביא את המפתח ( יש מספיק זמן עד שכולם נסגרים - אפשר לבדוק איזה נסגר אחרון)

, וביד נשאר המפתח הפשוט איתו אפתח את הדלת כשאשוב.

את המפתח הפשוט אני קושר לשרוך בגד הים ואתו אני נכנס למים.

בהצלחה.

שבת שלום, ותהנו מחר בים.

זה בדיוק של מה שאני עושה

פורסם

שלום לכולם למרות שמדובר בפורום מכובד לעולם אל תגלו היכן אתם מחביאים את המפתח כמו שלא תגלו היכן אתם מחביאים את הכסף שלכם או את הפריטים החשובים לכם .

חברים אפשר לדבר על הכל אבל על נושא זה לא כדי כמה שפחות ידעו על המחבו שלנו יותר טוב ומומלץ כחו זאת בחשבון .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

בתוך מלכודת דובים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כמו רוב האנשים פה , משאירים אצל מישהו שנישאר לשמור - בן או בת זה לא כל כך משנה.

זה אכן פתרון טוב, אבל נניח ואתה בא עם חברה שלך ובא לכם להיכנס ביחד באמצע הלילה למים (תחסכו לי את העניין הבטיחותי לרגע, אני מנסה להעביר נקודה) וחוץ ממסתננים (שמסתבר שדוגלים בכנות), החוף ריק מאדם.

דרור ע אתה הולך להביא מכה יפה בים מחר האא?

:-) :-) האמת שלא, פשוט חשבתי שאם אני הייתי אתמול בדילמה כזו, בטח יש כאן עוד כמה אנשים שנקלעו לסיטואציה ומחפשים רעיונות טובים.

לכל האחרים שהעדיפו לא לומר, זה גם בסדר, אני יכול להבין את החשש, הקטע שאני מחפש פתרון נוקאוט שגם אם הגנב ידע עליו הוא לא יוכל להתמודד איתו (אני מכוון פה לגנב שהוא לא אלים, כי תמיד ניתן לשדוד באיומי אקדח/סכין וכו') . לדוגמא, השרשרת על הצוואר עם המפתחות (בשקית אטומה)

אנסה לאמץ כמה מהרעיונות שהועלו, תודה לעונים וכמובן מוזמנים להמשיך להציע.

פורסם

מפריד את השלט מהמפתח. משאיר את השלט ברכב, ונועל ידנית את הרכב עם המפתח.

המפתח ה-"ערום" נשאר בכיס, גם במים, ללא חשש.

פורסם

מי ים גורמים לי מספר רב של פעמים לגירודים לכן אני לא נכנס למים.

PROBLEM SOLVED

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אז הנה בבקשה...

מכוון שהיום לרוב המפתחות ישנו שבב ואין אפשרות להכניסו למים,משכפלים מפתח

דמה(משכפל מפתחות לרכב מצויי) שניתן אך ורק לפתוח את דלת הנהג בלבד

(לא מניע)משאירים את המפתח עם השלט רחוק במקום

מוסתר כל שהוא(כל אחד והמחבוא שלו בתוך הרכב)וצריך להיות יצירתי.

ברוב הרכבים ישנה נעילה מרכזית היום חצי סיבוב ימינה או שמאלה ונסגר הרכב.

את מפתח הרכב קושרים לחוט מיוחד בכיס מכנסי הגלישה(לרוב מכנסי הגלישה ישנו

חוט שכזה בתוך כיס המכנס).

מכנסי גלישה יקרים אכותיים ניתן למצוא בחנויות גלישה בלבד,קצת יקר אבל שווה.

את הטלפון משאירים בבית,מתוך ניסיון את הטלפון הגנב מחפש (גניבה קלה ומהירה).

קיבלתם עצה מגולש.

מקווה שעזרתי

פורסם

היי

בחנות לאביזרים של אופנועי ים אפשר לקנות שקית שנאטמת עם שרוך. יש גודל שמתאים למפתח ויש גודל שמתאים לאייפון. בעיקרון זה מיועד לאייפון + מפתח של הרכב שניתן לקחת על האופנוע לתוך הים.

אפשר שקית לאייפון / מפתח לאוטו גם בלי ג'ט סקי

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...