Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עונת הרחצה התחילה אתמול ואיתה גם הגנבים שמחפשים קורבנות תמימים שבאו להנות בחוף.

נצא מנקודת הנחה, שכבר השארתם ברכב את הפלאפון וארנק (למעט 50 ש"ח במזומן למוכר של הגלידה) עדיין המפתח צריך להגיע אתכם.

אשמח אם תשתפו כאן רעיונות יצירתיים ל-מה לעשות עם המפתח בזמן שאתם בתוך המים עם החברים/חברה מבלי לדאוג לציוד שהושאר על החוף.

אגב הרעיון לשרשור עלה לי כי אתמול הייתי בים עם חברים ואריתראי/סודני בא אליי בחוף הים ואומר לי באנגלית: "תשמע אם אתה לא תשמור על הדברים שלך קרוב אלייך אני אקח לך אותם" :snipersmi

לכל מי שתהה מהי ההגדרה של כנות, אז, זה בדיוק זה!

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשאני הולך לים תמיד יש מישהו שנשאר לשמור על הדברים, מכניסים הכול לתיק שלו והוא שומר על זה, וככה מתחלפים מדי פעם ויוצא שכולם יכולים להנות ושלא יגנבו להם דברים.

אופציה נוספת, זה לארוז את המפתח בשקית אטומה, ולהכניס אותו למכנס במקום כזה שלא יילך לאיבוד (:roll:) או בכיס אם יש לו סגירה על ידי רוכסן או משהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה רעיון טוב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=474810

נ.ב

היה לי פעם רכב שלדלת היה מפתח אחר ולהתנעה היה מפתח אחר, שניהם ללא ציפ או משהו בסגנון (רכב ישן).

אז זה היה ממש פשוט, לחוף הייתי לוקח איתי את המפתח של הדלת ובאוטו הייתי מסליק את המפתח של ההתנעה. מכיון שהמפתח של הדלת היה כאמור ללא כל רכיב אלקטרוני הייתי הולך איתו על הצוואר - כמו ילד מפתח.

פורסם

משתדל לנסוע לים באופניים, ואז אין בעיה כי הרב בריח של הבית והצ'יפ של התל-אופן נכנסים יחד איתי למים.

אם נוסעים ברכב, משתדלים להגיע לחוף עם רכב ישן יחסית שבמפתח שלו אין צ'יפ ואז אפשר להיכנס איתו לים.

ואם אין ברירה, תמיד אפשר להשאיר את המפתחות אצל הבחורות החמודות שיושבות במגבת ליד. במקרה הכי גרוע יצא לך מזה דייט :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לאחר שנגנב לי תיק עם סלולר ומפתח של הרכב בחוף הים (תפסתי בנס את הגנב זורק את המפתח לאיזה שיח)

קיבלתי טיפ מבחור שבעברו היה גונב בחוף..

לוקחים את המפתח ,הסלולרי והארנק ושמים את כולם בשקית אטומה.

חופרים כמה ס'מ ומניחים את השקית בחול..מכסים עם חול ומעל זה מניחים את מגבת הרחצה.

אין אף גנב שיתחיל לחפור ולחפש את "המטמון"...בנתיים זה עובד פיקס..

אגב לא תמיד להשאיר מישהו שישמור עובד..לא בעיה להיח את דעתו..גם לא בעיה לאיזה ערס או גנב פשוט לגנוב בריצה את התיק הרי אף בחורה לא תרדוף אחריו.

פורסם
לאחר שנגנב לי תיק עם סלולר ומפתח של הרכב בחוף הים (תפסתי בנס את הגנב זורק את המפתח לאיזה שיח)

קיבלתי טיפ מבחור שבעברו היה גונב בחוף..

לוקחים את המפתח ,הסלולרי והארנק ושמים את כולם בשקית אטומה.

חופרים כמה ס'מ ומניחים את השקית בחול..מכסים עם חול ומעל זה מניחים את מגבת הרחצה.

אין אף גנב שיתחיל לחפור ולחפש את "המטמון"...בנתיים זה עובד פיקס..

אגב לא תמיד להשאיר מישהו שישמור עובד..לא בעיה להיח את דעתו..גם לא בעיה לאיזה ערס או גנב פשוט לגנוב בריצה את התיק הרי אף בחורה לא תרדוף אחריו.

אהבתי את הרעיון בגדול, אבל הבעיה היא שאם אתה לא לבד, תמיד יהיו "תצפיתנים", וכך תעשה להם את העבודה יותר קלה (יראו שיש מה לגנוב).

אני חייב לציין שהרעיון עם הבקבוק, נחמד מאוד.

פורסם

במקרה של רכב עם שלט של הנעילה מרכזית או דומיו, לוקחים רק את השלט ואת שאר המפתחות משאירים ברכב.

ככה זה פחות קורץ

Polo 2012

פורסם
במקרה של רכב עם שלט של הנעילה מרכזית או דומיו, לוקחים רק את השלט ואת שאר המפתחות משאירים ברכב.

ככה זה פחות קורץ

השאלה מה עושים אחרי זה עם השלט?.. שלט זה עוד יותר גרוע ממפתח, אם נכנסים מים הלכה האלקטרוניקה והלך השלט.

אצלנו תמיד מישהו נשאר על החוף כדי לשמור על הדברים והשלט, לא קורה מצב שכולם ביחד נכנסים.

יחד עם זאת ראיתי שמוכרים באיביי שקיות וכיסויים אטומים למים כמו משהו כזה:

http://www.ebay.com/itm/OVERBOARD-WATERPROOF-MULTI-PURPOSE-CASE-OB1067-CASH-CREDIT-CARD-CAR-KEYS-ETC-/130850693631?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item1e774f21ff

אישית לא ניסיתי, אבל שווה לנסות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

טיפ קטן שאני הייתי עושה תקופה ארוכה: את המפתח של הרכב (עם הציפ/אימובילייזר/ שלט לרכב) שכפלתי למפתח פשוט ביותר, רק על מנת לפתוח את הדלת.

כשאני מגיע לחוף אני פותח את כל החלונות ברכב (סגירה אוטומטית של החלונות עם דריכת האזעקה ונעילת הרכב), יוצא מהרכב ונועל אותו מהשלט ובינתיים דרך אחד החלונות אני מחביא את המפתח ( יש מספיק זמן עד שכולם נסגרים - אפשר לבדוק איזה נסגר אחרון)

, וביד נשאר המפתח הפשוט איתו אפתח את הדלת כשאשוב.

את המפתח הפשוט אני קושר לשרוך בגד הים ואתו אני נכנס למים.

בהצלחה.

שבת שלום, ותהנו מחר בים.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
השאלה מה עושים אחרי זה עם השלט?.. שלט זה עוד יותר גרוע ממפתח, אם נכנסים מים הלכה האלקטרוניקה והלך השלט.

אצלנו תמיד מישהו נשאר על החוף כדי לשמור על הדברים והשלט, לא קורה מצב שכולם ביחד נכנסים.

יחד עם זאת ראיתי שמוכרים באיביי שקיות וכיסויים אטומים למים כמו משהו כזה:

http://www.ebay.com/itm/OVERBOARD-WATERPROOF-MULTI-PURPOSE-CASE-OB1067-CASH-CREDIT-CARD-CAR-KEYS-ETC-/130850693631?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item1e774f21ff

אישית לא ניסיתי, אבל שווה לנסות.

השלט הוא פחות אנונימי ממפתח עם סמל של היצרן.

את השלט משאירים בתיק באיזה תא קטן, הסיכוי שימצא אותו גנב קטן כי הוא עושה פחות רעש, בקיצור ממזערים נזקים ואפשרויות

Polo 2012

• תוכן חדש...