Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שר הפנים דאז (1971) סירב להעניק ללנסקי אזרחות ישראלית למרות היותו זכאי עפ"י חוק השבות (יהודי).

מאז עברו הרבה מים מזוהמים בקישון, כמעט כל אוליגרך מפוקפק ו/או עבריין נמלט מקבל אזרחות ישראלית ללא בעיה.

"אור לגויים".

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פנדוב, שמר, האמת ששכחתי שלנסקי לא קיבל אזרחות.

היום זה באמת לא היה קורה. יותר סביר שהוא היה קונה פה איזו קבוצת כדורגל ומתמודדת לראשות הממשלה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
שר הפנים דאז (1971) סירב להעניק ללנסקי אזרחות ישראלית למרות היותו זכאי עפ"י חוק השבות (יהודי).

מאז עברו הרבה מים מזוהמים בקישון, כמעט כל אוליגרך מפוקפק ו/או עבריין נמלט מקבל אזרחות ישראלית ללא בעיה.

"אור לגויים".

בניגוד לאוליגרכים הללו, לנסקי דווקא סייע למדינה רבות בשעה בה נזקקה לכך.

השתמש בקשריו במאפיה על מנת לקנות ולהבריח נשק רב בזמן מלחמת העצמאות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4366409,00.html

ובהזדמנות זאת: נהג לילה, האם יש עדכונים?

מהמשטרה ירדנו כי הבחור מפחד. הוא מפחד לנסוע באוטובוסים והוא הגיע לעבודה ברגל למרות הפציעה. שלחתי אותו לנוח בבית להתאוששות ויקח לו עוד זמן (צלעות שבורות מגבילות לחודש ויותר). בינתיים אני בקשר איתו ודואג שיהיה לו ממה להתקיים.

כחלק מהחברה הישראלית שחלק אחר שלה פגע בו אני מרגיש מחוייבות לדאוג לו ולתקן את מה שניתן מהרושם שמעשה כזה משאיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...