Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב, אין לי עניין לצאת למלחמה מיותרת. אם היה סיכוי שאחר כך הם באמת ישנו גישה אז בסדר אבל אם יטפלו נקודתית ועולם כמנהגו ינהג אז לא שווה כל המלחמה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נהג לילה, תחזור שוב לתחנת המשטרה, הפעם עם מצלמה\כתב YNET.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אבל לאן הגענו שמכים אדם באמצע הרחוב רק בגלל מוצא ואף אחד לא מתערב לא לפני ולא אחרי שהשאירו אותו על המדרכה?

לאן כבר יש לנו להגיע? כבר כתבתי לא פעם - למצב זהה לגרמניה הנאצית.

לא, אנחנו עדיין לא שם והמרחק גדול למדי, אבל זה רק עניין של זמן (ואתה רואה את זה גם כאן בפורום).

אם לא השתכנעת, חזור לשיר של נימלר.

מקווה שאספיק לברוח מכאן לפני שיבוא לעצור גם אותי, כמה שנים וזה ייחשב לבגידה (כ-פ-י-י-ם !!!!!!!!!!!!!!!)

פורסם
עזוב, אין לי עניין לצאת למלחמה מיותרת. אם היה סיכוי שאחר כך הם באמת ישנו גישה אז בסדר אבל אם יטפלו נקודתית ועולם כמנהגו ינהג אז לא שווה כל המלחמה.

יש סיכוי, כי כשעוד אנשים כמוך יעשו את המלחמות הקטנות האלו, הסכום של כולן יצטבר עד שהגישה תשתנה.

פורסם

לא קראתי את כל השירשור מהתחלה ועד הסוף. נכון מאוד זה עצוב, זה מקומם וזה לא במקום.

לעומת זאת, הנה מקרה לגמרי אחר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4363361,00.html

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אני לא בא להצדיק אף אחד ואלימות היא לא הפתרון.

אבל - עדיין לא הבנתי איך הגעתם למסקנה שהוא קיבל מכות בגלל שהוא אריתראי?

ולגבי מירי רגב והסרטן - בואו לא נהיה תמימים, יש סיבה שהגל מסתננים הזה קיבל סטיגמה לא טובה. ולא - זה לא בגלל שהם שחורים.

מירי רגב חברת כנסת מטעם הממשלה, בזמן שמפלגתה היתה בשלטון היתה ההסתננות\הגירה\ לא משנה הגדולה ביותר של מוסלמים אפריקאים לעבר ישראל. אם מירי רגב כ"כ חרדה מהמצב, היא מוזמנת להפגין נגד מפלגת השלטון שלה והממשלה שגרמה למצב, ולא נגד אנשים שנתנו להם, כל מה שיצא מההפגנות האלה זה מקרים כמו שנהג לילה תיאר ואלימות שלא פותרת את הבעיה.

אני לא אומר שאין בעיה, אבל אם כבר מארגנים הפגנות הן צריכות להיות נגד מירי רגב, כחלק מהממשלה שגרמה למצב הזה.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

לא, אנחנו עדיין לא שם והמרחק גדול למדי, אבל זה רק עניין של זמן (ואתה רואה את זה גם כאן בפורום).

אם לא השתכנעת, חזור לשיר של נימלר.

מקווה שאספיק לברוח מכאן לפני שיבוא לעצור גם אותי, כמה שנים וזה ייחשב לבגידה (כ-פ-י-י-ם !!!!!!!!!!!!!!!)

מה שמעניין זה שרק בדברים הרעים אנחנו מתחילים להדמות להם...

פורסם

לא יכול שלא להסכים איתך, אנחנו באמת בדרך לשם! :shock:

לא להאמין שבמדינה הגזענית והחשוכה הזאת שוחטים תינוקות במיטתם, מכים למוות אבא שמטייל עם משפחתו בפארק בתל אביב וזורקים סלעים על אזרחים שנוסעים במכוניתם רק כי הם יהודים :roll:.

פורסם

כן, התעלמות והתלהמות הן בהחלט סממנים של ההתבהמות.

מה בין הפשעים שמבוצעים ע"י טרוריסטים ו/או עבריינים שפלים לבין תקיפת אדם ברחוב בגלל מראהו/צבע עורו/מוצאו?

אתה באמת חושב שאנחנו צריכים לנהל את המדינה על פי הכללים שמכתיבים החלאות האלה (כלומר להכות/לפגוע/לרצוח אדם (וגם חיה) בגלל השתייכותו לקבוצה X)?

פורסם
לא יכול שלא להסכים איתך, אנחנו באמת בדרך לשם! :shock:

לא להאמין שבמדינה הגזענית והחשוכה הזאת שוחטים תינוקות במיטתם, מכים למוות אבא שמטייל עם משפחתו בפארק בתל אביב וזורקים סלעים על אזרחים שנוסעים במכוניתם רק כי הם יהודים :roll:.

ולנבלות האלה אתה רוצה להידמות?

הם חלאות המין הנושי בדיוק כמו ברוך גולדשטיין והמחתרת היהודית. אני לא מחפש נחמה בחלאות אחרות אלא רוצה להינקות גם מאלה וגם מאלה על בסיס מעשים ולא על בסיס השתייכות לקבוצה מסויימת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חבר'ה, יש חלאות ויש אנשים טובים.

כיום החלאות הם חלק יותר קטן מהחברה ביחס לעבר.

זה שהתקשורת רוצה שנהיה בהיסטריה לא אומר שזה הכל נכון והכל דפוק.

המצב שלנו גם כמדינה סביר יחסית.

הייתה התדרדרות מסוימת מאז שנות ה90 אבל רוב האוכלוסיה דווקא בסדר.

כשמדברים אחד על אחד אפשר לראות שאין כל כך הרבה גזענים כמו שנוטים לחשוב. פשוט הגזענים הם אלו שפותחים את הפה אז אליהם שמים לב.

פורסם
כיום החלאות הם חלק יותר קטן מהחברה ביחס לעבר.

לא יודע מה איתך אבל אני תמיד פוגש את החלק הקטן הזה בקניונים, בבתי המלון, בתאילנד, בפגע וברח, בחניונים וברחובות שלנו אחרי השעה 10 בלילה.

לצערי הם ממש לא חלק קטן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פחות? הם מתרבים במהירות!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...