Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק בגלל שהוא אריתראי.

אחד העובדים שלי, בחור אריתראי עדין ונשמה טובה (אל תקפצו. הוא עובד חוקי, משולם עליו ביטוח לאומי וביטוח בריאות פרטי) על סף הפיגור השכלי שעובד אצלי כבר שנה כעובד ניקיון כללי במפעל.

היום בבוקר בסביבות 6 הוא חיכה לאוטובוס לעבודה בתחנה המרכזית כאן כשחמישה צעירים התנפלו עליו וניפחו אותו במכות. הוא הגיע עכשיו עם פנים מנופחות ועם רגל מדממת ומה שהכי מקומם אותי זה שהוא אומר שאף אחד לא עזר לו ואפילו כוס מים לא נתנו לו.

שלחתי אותו עם עובד אחר שלי למיון שיבדקו אותו (הוא מבוטח) אבל לאן הגענו שמכים אדם באמצע הרחוב רק בגלל מוצא ואף אחד לא מתערב לא לפני ולא אחרי שהשאירו אותו על המדרכה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאן הגענו?

אל אותו מקום נפלא שאליו יצאנו בגאווה ובגאון ב-1967.

סוג של סגירת מעגל, אני מניח, עם המקום שחלקנו ברחנו ממנו עשורים לא רבים קודם לכן.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

כשחמישה ערסים פוצצו בן דוד של חבר במכות באמצע היריד של שבוע הספר העוברים ושבים פשוט אמרו להם "ילדים לכו תריבו במקום אחר"

יש לנו מדינה נפלאה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

כואב הלב. לאן הגיע העם הנאור?

אין ערכים, אין אהבת אדם באשר הוא, אין סובלנות כלפי האחר. זה מדהים כמה מהר אנשים שוכחים מה עשו להם ומיד רצים לעשות את זה לאחר.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

מבין את העצבים.

אבל אני לא חושב שזה היה דווקא בגלל שהוא אריתראי.

בימים שבהם נוער "מבתים טובים" כמעט הורגים ממכות אדם מבוגר שהעיר להם או הבוקר, בחור צעיר בן 71 שקיבל מכות רק בגלל ש"נסע לאט" כשחיפש חניה, הבעיה רחבה הרבה יותר.

אבל זה מתחיל בהורים שלהם.

פורסם
מה אתה אומר... ואני הייתי משוכנע שאנטישמיות וגזענות יש רק בחו"ל. :rolleyes:

בחו"ל אני לא מתעצבן כי זה לא הבית שלי. בבית שלי אני לא יכול להשלים עם תופעות כאלה ולהתעלם מזה.

פורסם
מבין את העצבים.

בימים שבהם נוער "מבתים טובים" כמעט הורגים ממכות אדם מבוגר שהעיר להם או הבוקר, בחור צעיר בן 71 שקיבל מכות רק בגלל ש"נסע לאט" כשחיפש חניה, הבעיה רחבה הרבה יותר.

זה מתחיל בזה שחברי כנסת ונבחרי ציבור משלהבים את ההמון ומסיתים אותו.

זה לא רק אלה שהיכו אותו אלא באידור הומה אדם בשעות האלה שאף אחד לא חושב אפילו להגיש לו כוס מים (תחנה מרכזית די עמוסה שיש בה גם מאבטחים וסדרנים). אף אחד לא חושב אפילו לגשת לראות מה איתו גם אחרי שהכל נגמר?

שתבין, הוא מפחד אפילו ללכת להגיש תלונה כי הוא מפחד שיעצרו אותו (יש לו ויזה והוא נמצא כאן באופן חוקי. אחרת לא הייתי בכלל מעסיק אותו).

פורסם

כשאנשים כמו מירי גרב ימשיכו לאייש את הכנסת תוך שהם מכנים את המגזר שאליו משתייך אותו עובד בכינוי המחמיא "סרטן", אין פלא שאנחנו מתבשרים על אירועים כאלה.

אבל מה, ברגע שאתה אומר שהחברה נעשתה גזענית, בורה, אלימה ואנטישמית, אתה אוטומטית מתוייג בתור "יפה נפש שמאלני עוכר ישראל". ככה זה כשאי אפשר לתת תשובה טובה לגופו של עניין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אייל, אם הוא היה בצבע אחר או עם זיפים בני יומיים וכאפייה רוב הסיכויים שגם אמבולנס לא היו מזמינים לו.

פורסם
מבין את העצבים.

מחזק, יש אנשים שכל מטרתם זה אלימות, בכל וראציה שונה. אריתראי זו סתם סיבה יפה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

למה דווקא זה מעצבן אותך ולא שני הקשישים שחטפו מכות בשבוע האחרון? לצערי, אוזלת היד של המשטרה (וכמה עו"ד ששכחו מה זה מצפון או מוסר, אבל זה כבר דיון אחר) מובילה לאלימות שאינה ממוגרת, בכל הכיוונים.

על כל פנים, באיזו עיר זה קרה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...