Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

NIGHT DRIVER, תלונה במשטרת אשקלון הוגשה? כי לפי מה שאני יודע מרכזית אשקלון מרושתת מצלמות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
כי דיברתי איתו.

הוא חיכה לאוטובוס בתחנה והם התנפלו עליו במכות. הם לא עזבו אותו עד ששכב מטושטש ומדמם על הרצפה וברחו. הוא גם טוען שהוא לא מכיר אותם ולא יודע מה הם רוצים ממנו.

יש אנשים שהייתי חושב שאולי יש עוד דברים או סכסוך ישן אבל כאן כמו שכבר כתבתי מדובר באדם על סף הפיגור השכלי, לא חזק פיזית ומאוד עדין. אפילו אם הוא רואה חרק במשרד כשהוא מנקה הוא מוציא אותו בעדינות החוצה.

אני לא בא להצדיק אף אחד ואלימות היא לא הפתרון.

אבל - עדיין לא הבנתי איך הגעתם למסקנה שהוא קיבל מכות בגלל שהוא אריתראי?

ולגבי מירי רגב והסרטן - בואו לא נהיה תמימים, יש סיבה שהגל מסתננים הזה קיבל סטיגמה לא טובה. ולא - זה לא בגלל שהם שחורים.

פורסם
אתה רציני? גם אם הבחור התחיל, זאת סיבה לאשפז אותו?

קצת כבוד למבוגרים, קצת כבוד לבני אדם.

אם לומר את האמת..

האריטראי (המסתנן, ללא כל אישור שהייה), שפגשתי לפני כשבועיים באיזור המרכזית בעפולה ואיים עליי ועל קבוצה של נערים נוספים לידי שירצח אותם ובו זמנית הניף ידיים ומקל לאוויר באם לא ניתן לו סיגריה, פשוט דרש את המכות רצח שחטף.

אותם נערים לא ישבו בשקט והקדימו תרופה למכה וכמו שנראה, גם הכניסו אותו לאשפוז. לא הייתי שם מספיק זמן לוודא, כבר נסעתי.

אבל אני מודה לנערים שלא ישבו בשקט באותו רגע וחיכו למפגש של המקל הזה עם הגוף שלהם.

יש אנשים שפשוט דורשים אלימות.

ולא, כמובן שאני לא אומר דבר על אותו עובד נחמד ונעים שעבד בעבור פותח השרשור. אני גם לא מציג את האריטראי המדובר מעפולה כגורם מייצג של אוכלוסייה שלמה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כל החיים מחנכים אותנו על רקע סיפורי גבורה, שואה, תקומה, נס לגויים וכו'. כשאתה צעיר אתה באמת מאמין בזה שיש בנו משהו יותר טוב מאחרים, לוקח הרבה מאד שנים להתפקח ולהבין שמלבד אגו נפוח לא נשאר כלום מהדור ההוא (וגם אז מסופקני אם היינו יותר טובים מאחרים).

הפכנו לבדיחה בכ"כ הרבה מובנים. אתה רואה את זה בבית הספר, ברחוב, בצבא, בכנסת, בטלויזיה ואיפה לא. פשוט נראה שבשישים וקצת שנה הרסנו את המדינה.

פורסם
בבקשה תגיד שאתה לא רציני.

אני מכיר מישהו שרצה גימלים, אז הוא הקפיא לעצמו את היד עם קרח, דפק עם משקולת ארבע קילו את האצבע ושבר אותה.

כן, יש אנשים הזויים :lol:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

קרוב של קרוב של קרוב משפחה לא רצה להתגייס לצבא הפולני. הלך ושם לעצמו טבק בעיניים וקיבל דלקת. הוא אכן שוחרר מן הצבא בגלל.. פלטפוס וסבל כל חייו מדלקות עיניים.

מיל 3, הסבלנות של נהג לילה אכן יוצאת דופן, גם כאן וגם בעוד שרשורים שיש לו שאר הרוח לענות ולהסביר דברים לשלל רפי שכל. מאחר ואינך כזה, המשחק שלך בעתוי הזה, היה מיותר.

אביב, אכן איננו טובים מאחרים. גם בעבר לא היה מושלם אך בהחלט היה ממוצע גבוה וגרעין איכותי, שאם לא כן- לא היינו כאן.

הגרעין הזה שגבר על מכשלות רבות, לא ממש הצליח להעביר הלאה את העניין באופן מתמשך. אלפא דרקו התייחס לנקודת המפנה.

להבהרה נוספת גגל אנומיה לפי דרקהיים ומיסוד כריזמה ע"פ וובר.

לגבי שפה משותפת עם המכים, עם"הוא התחיל" ועם המיתממים, פתחתי בזמנו שרשור בנוגע לבקור בספרייה ומידת השפה המשותפת שיש לאדם בסביבה משתנה שהוא הולך ומבין פחות ופחות[ולהיפך]

נהג לילה. צר לי לשמוע. אני בטוח שתעזור לו כמיטב יכולתך ומקווה שלא ישארו בו צלקות נפשיות עמוקות. יותר ויותר קשה למצוא כאן מובלעות שפיות ואני שמח שיש עוד כמוך.

חבל שהתקשורת לא תמיד מפרסמת בהבלטה את שמם ופניהם של המכים כשברורה לחלוטין זהותם. חבל שאין מי שמפיץ שמם ופניהם בהרחבה באתרי אינטרנט, שנדע. לו היה לי הון מיותר הייתי עושה זאת גם על שלטי חוצות.

שלוב תרבות של "אני" וחוסר סובלנות לחלש, חנוך בינוני ואכיפה בינונית ומטה.

גם בפוליטיקה לא ניצח המעמד הבינוני- רק הבינוני.

פורסם

פנדוב, לדעתי יותר חשוב לפרסם את פני הנפגעים ואת סיפור חייהם. זה יגרום להם להפוך משקופים או מסתם עוד שם של פליט/אתיופי/רוסי/ערבי (מחק את המיותר) לאדם כמוני וכמוך שזקוק לא למכה אלא לליטוף וקבלה.

ככה נהפוך אותו מאריתראי לכמאל שישב באריתריאה 5 שנים בכלא בגלל שחזר אחרי שהיה במצריים כפליט 3 שנים. יש לו אישה ו 4 ילדים שלהם הוא שולח כסף כל חודש כדי שישחדו את המשטרה שיעזבו אותם בשקט. הוא כבר לא יהיה הכושי הפרימיטיבי המלוכלך והמאיים אלא אדם שחי בדירת חדר עם עוד שותף. עובד למחיתו בשכר שקצת יותר גבוה משכר המינימום, מחדש את הויזה כל 3 חודשים ומפחד מכל דפיקה בדלת ומכל אדם שרק מסתכל עליו ברחוב. הוא לא חכם ויש לו שתי ידיים שמאליות אבל יש לו כישרון לשפות. הוא מדבר 7 שפות אבל אף אחת מהן היא לא אנגלית או עברית (אנחנו מתקשרים איתו בערבית ובעברית שהוא מבין אבל בקושי מדבר. הוא חצי שנה בארץ). אחרי שיכירו אותו הוא בכבר לא יפחיד ולא יאיים.

אני לא חושב שאני יוצא דופן. כשאני מסתכל סביבי על מנהלים כמוני של עסקים לא גדולים שצמחו לתוך ויחד עם העסק רובם בתפיסה דומה לשלי. יש דברים עבר לכסף עובד הוא לא מכונה. אם נשכח מה זה להיות בני אדם אז שום כסף שבעולם לא יקנה לנו א. זה חזרה. כך ני נוהג וכך אני מחנך את הבנות שלי. הרי צא אוכל שתי ארוחות צהריים ולא אגור בשתי דירות אז בשביל מה המירוץ המטורף על מה שמעב לצריכה שלנו ולקצת רזרבות לביטחון כלכלי למשפחה?

עריכה: פרוקסימה, שכחת להפוך חזרה את התמונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה שחשוב זה שלא נישבר ונמשיך לפעול לפי הערכים שלנו בלי להרגיש פראיירים. אם נתמיד אני מאמין שעם הזמן המצב ישתפר.

אני אתן לך דוגמא קטנה מהחג האחרון. היינו באחד הפארקים עם מנגל ולקראת שוף העשייה על האש ניגשה משפחה לשכול אם יש לנו אש. נתתי להם את הגפרוריח יחד עם עוד שקית פחמים שנשארה לנו ואמרתי להם שלא יחזירו אלא שיעבירו את זה לבא בתור. אנחנו נשארנו בפארק עוד כמה שעות עם הילדים שלי ושל אחי וראיתי אחר כך שהם נהגו אותו הדבר. ככה במעשה קטן ובמחיר של קופסת גפרורים ( את הפחמים אף פעם אני לא שומר. לא מוצא סיבה להשאיר אותם בתא המטען חצי שנה בשביל עשרה שקלים) יצרנו גלגל של טיפה התחשבות וראייה של הזולת. יכול להיות שעוד כמה שנים ני אהיה זה שתקוע ובזכוצ זה זה יחזור אליי.

פורסם

אז היום לקחתי אותו והלכנו להגיש תלונה (האיש עם 4 צלעות שבורות ופנים מנופחות) וכצפוי החוקר התחיל להאשים אותו. מזל שהייתי שם איתו כדי לשים לזה סוף כי אחרת באמת עוד היו עוצרים אותו. בסוף הלכנו בלי שנרשמה התלונה.

פורסם

מצער לשמוע, אחרי שלמדת על ערכו בעיני פרחחים ועוברי אורח, למדת ולמדנו על ערכו בעיני הרשויות.

אדם כמוני וכמוך.*

*חוץ מהענין של קני הבמבוק, במקרה שלי.

פורסם
אז היום לקחתי אותו והלכנו להגיש תלונה (האיש עם 4 צלעות שבורות ופנים מנופחות) וכצפוי החוקר התחיל להאשים אותו. מזל שהייתי שם איתו כדי לשים לזה סוף כי אחרת באמת עוד היו עוצרים אותו. בסוף הלכנו בלי שנרשמה התלונה.

תעלה את זה לרשת חברתית, פנה לעיתונות, צלם והקלט מה שתוכל.

במקרים כאלו המשטרה מתקפלת מהר מאוד כשיש פרסומים שליליים עליה.

• תוכן חדש...