Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Jet force

asterkin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אתה צודק אבל אני עדיין לא משנה את הדיעה שלי לגבי הקטנוע ובאמת צריך לחכות למבחן כדי לראות מה הביצועים האמיתיים שלו....

מה שכן אני כנראה קונה אותו מחר (הוא יגיע ביום שלישי רביעי..) ואני יסע עליו ואני יגיד לך בדיוק מה הוא ולמה הוא מסוגל (למרות שאני לא ילחץ עליו כל כך כי הוא יהיה בהרצה ואני רוצה לעשות לו הרצה יפה)

יום טוב

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחי שתסע עליו תעשה לו אתה נסיעת מבחן וכתוב לנו כל מה שאתה חושב עליו אני יסמך.כמה סגרתה נוח וכ'ו באמת שאני יודה לך...

פורסם

טוב הלכתי היום לחנות וראיתי את המחיר שלו (14K) אז ירדתי מהנושא אבל אם יצא לי לראות משהו נוסע עליו ני ישאל אותו מה הוא חושב עליו ורק שתדעו שהמליצו לי עליו מאוד בחנות אז כדי לקנות אבל אף אחד עדיין באמת לא יודע את הביצועים האמיתיים שלו שיהיה בהצלחה למי שקונה ויום טוב

פורסם
טוב הלכתי היום לחנות וראיתי את המחיר שלו (14K) אז ירדתי מהנושא אבל אם יצא לי לראות משהו נוסע עליו ני ישאל אותו מה הוא חושב עליו ורק שתדעו שהמליצו לי עליו מאוד בחנות אז כדי לקנות אבל אף אחד עדיין באמת לא יודע את הביצועים האמיתיים שלו שיהיה בהצלחה למי שקונה ויום טוב

תעצור מדי פעם, קח נשימה עמוקה, ותקע שם איזה פסיק או נקודה.

חוצמזה - אם המליצו לך עליו בחנות, אז אני בטוח שכדאי לקנות (בעצם, "כדי לקנות") :?

פורסם
תעצור מדי פעם, קח נשימה עמוקה, ותקע שם איזה פסיק או נקודה.

חוצמזה - אם המליצו לך עליו בחנות, אז אני בטוח שכדאי לקנות (בעצם, "כדי לקנות") :?

רגע עומר! הצלחת לקרוא את זה?! (בלי פסיקים ונקודות, בנשימה אחת, פשש... יפה,יפה...)

תאמת, אני נסיתי לקרוא, אבל הפסקתי באמצע, זה קשה...

יש לי רעיון! בו נעשה תחרות, נראה מי יצליח לקרוא את זה בנשימה אחת... :lol:

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם

אני לא מבין למה ירדתה מזה לפני כן גם ידעתה שזה עולה 14 אלף תפרט למה החלטה לרדת מיזה...

מישהו בכל זאת יכול לעשות עליו נסיעת מבחן סתאם ככה ...כי היבואן אמר לי שיש לו הגבלה של 85 קמ"ש

ואני אישית בג'ילריה כוללה הרכבה עברתי את ה90

פורסם
אני לא מבין למה ירדתה מזה לפני כן גם ידעתה שזה עולה 14 אלף תפרט למה החלטה לרדת מיזה...

מישהו בכל זאת יכול לעשות עליו נסיעת מבחן סתאם ככה ...כי היבואן אמר לי שיש לו הגבלה של 85 קמ"ש

ואני אישית בג'ילריה כוללה הרכבה עברתי את ה90

קצת עברית:

*ירדתה = ירדת

*ידעתה = ידעת

*מיזה = מזה

*סתאם = סתם

*ג'ילריה = ג'ילרה

*כוללה הרכבה = בהרכבה

פורסם

קודם כל סליחה על זה שרשמתי בלי סימני פיסוק בד"כ זה לא ככה...

וירדתי ממנו מסיבות אישיות שלא קשורות לקטנוע עצמו...

ועוד דבר כשהייתי אצל "יוני אופנועים" בי-ם הם אמרו שה GTE FORCE הרבה יותר טוב מהראנר והרבה יותר מומלץ....

אז שתדעו שאם זה זה או הראנר תיקחו את זה!

אבל אני לא יכול להחליט לכם תעשו מה שבא לכם אני רק אומר את מה שאמרו לי בחנות...

לילה טוב עומר

פורסם
קצת עברית:

*ירדתה = ירדת

*ידעתה = ידעת

*מיזה = מזה

*סתאם = סתם

*ג'ילריה = ג'ילרה

*כוללה הרכבה = בהרכבה

עברית שפה קשה... איי איי, לאן הגענו...

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם
קודם כל סליחה על זה שרשמתי בלי סימני פיסוק בד"כ זה לא ככה...

וירדתי ממנו מסיבות אישיות שלא קשורות לקטנוע עצמו...

ועוד דבר כשהייתי אצל "יוני אופנועים" בי-ם הם אמרו שה GTE FORCE הרבה יותר טוב מהראנר והרבה יותר מומלץ....

אז שתדעו שאם זה זה או הראנר תיקחו את זה!

אבל אני לא יכול להחליט לכם תעשו מה שבא לכם אני רק אומר את מה שאמרו לי בחנות...

לילה טוב עומר

שטויות במיץ קוקוס וגרביים צבאיות בבלנדר.

איך הם יודעים?

הם כבר קיבלו את כלי ההדגמה?

יש להם כזה שעבר 40,000 קילומטר בשביל לדעת מה הוא עבר?

יש להם ניסיון רכיבה ארוך טווח עם כזה כלי?

במידה והתשובה היא לא לשאלות האלה, אז שלא יז**נו את השכל.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

OK אז איך אתה מסביר את זה שאף אחד עדיין לא יודע להגיד בדיוק איך הוא ואיך התיפקוד שלו????

אם יש להם אחד שעבר 40,000 אז למה הם לא אומרים איך הוא נוסע ואם יש לו בעיות והכל..?

כולם פשוט אומרים שזה קטנוע שכרגע הוא הקטנוע המשוכלל ביותר בעולם (ודרך אגב בחו"ל הוא רץ כבר שנה)...

ובכל זאת אין עליו שום מידע חוץ מהמידע הבסיסי.........

אשמח לקבל הסבר לזה

ואתם לא חייבים לפסול כל מה שאומרים לכם אני רק אומר לכם מה שאמרו לי בחנות אז אל תזלזלו...

אם אתם רוצים אל תאמינו אבל לפחות אל תזלזלו כי לפי דעתי למנהל החנות יש "קצת" יותר מידע מאיתנו....

תודה ולילה טוב

פורסם

OK אז איך אתה מסביר את זה שאף אחד עדיין לא יודע להגיד בדיוק איך הוא ואיך התיפקוד שלו????

אם יש להם אחד שעבר 40,000 אז למה הם לא אומרים איך הוא נוסע ואם יש לו בעיות והכל..?

כולם פשוט אומרים שזה קטנוע שכרגע הוא הקטנוע המשוכלל ביותר בעולם (ודרך אגב בחו"ל הוא רץ כבר שנה)...

ובכל זאת אין עליו שום מידע חוץ מהמידע הבסיסי.........

אשמח לקבל הסבר לזה

ואתם לא חייבים לפסול כל מה שאומרים לכם אני רק אומר לכם מה שאמרו לי בחנות אז אל תזלזלו...

אם אתם רוצים אל תאמינו אבל לפחות אל תזלזלו כי לפי דעתי למנהל החנות יש "קצת" יותר מידע מאיתנו....

תודה ולילה טוב

מיימוני,אני אסביר לך לאט כדי שתבין מהר.

הכלי חדש בארץ ולאף מכונאי אין בעצם ידע מניסיון לגביו.רובם אפילו לא קיבלו עדיין רכב הדגמה ולכן עדיין אפילו לא רכבו על כזה דגם.

בניגוד לניסיון שאין להם,יש משהו שכן יש להם.יש להם רצון למכור לך את הקטנוע.למה?כי הם מרוויחים מזה.

עכשיו,כשסוחר רכב ממליץ לך לקנות ממנו זה לא בהכרח בגלל שהוא אוהב אותך.זה בגלל שהוא אוהב את עצמו.מכאן ועד ליציאות שלך בסגנון "הכלי הכי משתלם" הדרך ארוכה,ועדיף,שכלל לא תלך בדרך הזאת.

פורסם

תודה על ההסבר הבנתי את זה שאין להם ניסיון וכל זה אבל לגבי הקטע של רק למכור אתה טועה...

תראה אנחנו ומנהל החנות זה כמו משפחה - קנינו אצלו 2 אופנועים ושתי האחיות שלי עבדו איתו, מכאן שהוא לא יחרטט אותי וירצה למכור לי..

כשבאתי לחנות הוא בכלל הציע לי לקנות פיג'ו אחר שכחתי את השם- שהוא אמין ויש עליו אחריות שהוא טוב כי הוא הרבה שנים על הכביש וכו'

כמו כן הוא אמר לי שהוא לא משתווה לרמה של הג'ט פורס רק שפשוט באמת הכלי חדש ואין לאף אחד ניסיון והוא אמר משהו נכון שבעצם אנחנו "שפני ניסיון"...

תודה ולילה טוב

נ.ב.

רושמים "מימוני" ולא "מיימוני"

תודה

פורסם
אתם סתם מדברים שטויות ברצף!!!!!

היום הייתי אצל "יוני אופנועים" וראיתי את האופנוע:

א. הוא ממש יפה לפי דעתי יותר מהראנר

ב. הוא עולה 14 אלף 36 תשלומים עד כמה שאני זוכר

ג. אין לו בכלל הגבלת מהירות ומי שאמר את זה- אני לא זוכר מז** לכם בשכל, אמרו לי שהוא סוגר במישור 100 ואין לו הגבלת מהירות

ד. הוא שוקל 100 קילו

ה. אני ראיתי אותו ואני ממליץ מחום למי שמטלבט איזה קטנוע לקנות שיקנה את זה כי זה הקטנוע הכי טוב שיש היום בשוק (ב 50 סמ"ק כמובן)

וזאת השקע כדאית מאוד בהצלחה יום טוב!!!

מה שאני לא מבין למה רשום שהוא 2 פעימות כשבחנות אמרו לי שהוא 4....

מאיפה אתה מחליט את כל רצף השטויות שאתה כותב?

זה הקטנוע הכי טוב?

אפילו לא רכבת עליו. פישר!

השקעה כדאית?

לפני שאתה פותח את הפה שלך, ו/או מניח ידיים על המקלדת, תנסה לחשוב רגע מה הניסיון שלך באמת בעניין הזה?

אתה צועק פה את השטויות שלך מבלי בכלל שיהיה לך איזה ביסוס לנתונים.

סוגר 100 קמ"ש?

בטח. אם אני אשליך אותו מהליקופטר.

עד שאני לא רואה בעיניי את זה על המחוג, הם יכולים לספר גם שהוא סוגר 250 קמ"ש.

100 קילו זה הרבה.

פיז'ו זאת בהחלט לא השקעה כדאית בשום מקרה.

אם להזכיר את עלילות ה125 הקודם שלהם ומחירי הקטנועים שלהם בשוק.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
מאיפה אתה מחליט את כל רצף השטויות שאתה כותב?

זה הקטנוע הכי טוב?

אפילו לא רכבת עליו. פישר!

השקעה כדאית?

לפני שאתה פותח את הפה שלך, ו/או מניח ידיים על המקלדת, תנסה לחשוב רגע מה הניסיון שלך באמת בעניין הזה?

אתה צועק פה את השטויות שלך מבלי בכלל שיהיה לך איזה ביסוס לנתונים.

סוגר 100 קמ"ש?

בטח. אם אני אשליך אותו מהליקופטר.

עד שאני לא רואה בעיניי את זה על המחוג, הם יכולים לספר גם שהוא סוגר 250 קמ"ש.

100 קילו זה הרבה.

פיז'ו זאת בהחלט לא השקעה כדאית בשום מקרה.

אם להזכיר את עלילות ה125 הקודם שלהם ומחירי הקטנועים שלהם בשוק.

תגיד,אופיר,לא יותר פשוט לכתוב:"קשקשן"?

• תוכן חדש...