Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לנו בחברה כמה משאיות, אחת מהן היא איסוזו שנת 2010.

הקלאצ נשחק בה כל 10-12 אלף ק"מ ובמוסך טוענים שהנהג אשם ושהם בדקו והכל בסדר ושאין שום תקלה אחרת.

החלפנו נהג, המשאית לא עובדת קשה (5 שעות ביום, משקלים לא גבוהים). ועדיין שוב הקלאץ הלך הפעם אחרי 9 אלף ק"מ.

מדובר במשאית 10.4 טון איסוזו, 75 אלף ק"מ.

החלפת קלאצ שכזה במוסך מורשה עולה כ6000 ש"ח..האם הייתם ממליצים לעשות משהו? מה יכול לגרום לבעיה? שמעתי על משאיות שמחליפים בהן קלאצ כל 80 אלף ק"מ.

תודה!

פורסם

בפעם הראשונה החליפו קלאצ, בפעם השניה החליפו שוב קלאצ, בפעם השלישית החליפו קלאצ + גלגל תנופה, בפעם הרביעית החליפו קלאצ + גלגל תנופה (הכל חלקים חדשים).

היום הקלאצ שוב גמור לחלוטין..תופס ממש ממש על הקצה והם שוב הולכים להחליף אותו הפעם בלי גלגל תנופה.

פורסם

אתה אומר שיש בחברה שלכם כמה משאיות - האם ניסיתם להעביר את המשאית לקו חלוקה אחר? אולי יש משהו במסלול החלוקה של המשאית הספציפית הזאת שגורם לנהגים לשחוק בצורה מוגברת את הקלאצ'?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לי איזוסו 7.5 טון ב185000 ק"מ החליפו גלגל תנופה מקורי .קלאצ החליפו מעל 120000 ק"מ. תלוי מי הנהג ומה אופן ההובלות עליות ופקקים יכול לגרום לשחיקה מהירה אבל על 10000 ק"מ לא שמעתי

פורסם

החלפנו 2 נהגים, לנסות קו חלוקה אחר אין טעם..כולם מחלקים בתל אביב עצמה.

הרבה עצירות, קצת פקקים, הרבה דימומי מנועה והתנעות.

יש לנו 2 רכבים מסחריים VW CRAFTER בשניהם קלאצ הוחלף אחרי יותר מ100K. יש עוד משאית אבל היא אוטומטית, ועוד 2 משאיות קבלן שלא נראה לי שהוא מחליף בהם קלאצים כל חודשיים. אחרת היה מזמן מעלה לנו את מחיר הקו חלוקה:)

במוסך המרכזי אומרים שהנהג אשם ותו לא. בדקו כמה מומחים, כולם אומרים זה מה יש ואין מה לעשות עם זה.

אני לא מוכן לקבל את התשובה הזאת, נראה לי שגם הנהג הכי גרוע לא היה מצליח לשחוק את הקלאצ כ"כ מהר.

המסלול הוא כזה: כל בוקר היא יוצאת ממושב פדיה (ליד רמלה) ב5 בבוקר, נוסעת להרצליה, מורידה סחורה, משם נוסעת לתל אביב ובתל אביב מבלה עד 10 בבוקר. זה כל הסיפור

פורסם

תנסה לפנות למחלקת השירות של היבואן. שחיקה כזאת נשמעת בלתי הגיונית בשום רכב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תראה קלאץ זה מנגנון מאוד פשוט ואני מנייח שאם הייתה בעיה היו עולים עליה

קלאץ אפשר לשרוף בצייק גם בלי לנסוע קילומטר אחד בלבד

פורסם

המסלול הוא כזה: כל בוקר היא יוצאת ממושב פדיה (ליד רמלה) ב5 בבוקר, נוסעת להרצליה, מורידה סחורה, משם נוסעת לתל אביב ובתל אביב מבלה עד 10 בבוקר. זה כל הסיפור

תעשה ביטוח מקיף ותשאיר את המשאית חונה בפדיה מחוץ למשק ללילה. תוך יום-יומיים אין משאית ונפתרה לך הבעיה :?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מתיאור "הבעיה" ומתיאור אופן הנסיעה סביר להניח שהשחיקה המוגברת היא כתוצאה מתנאי הנסיעה בלבד.

בנסיעה רצופה הבלאי אפסי בקלאץ, כל מה ששוחק את הקלאץ הוא התחלת הנסיעה ומעט מאוד בין מעבר ההילוכים.

המשאית כמו שאתה מתאר מבלה כל היום בפקקים, ובנסיעה עירונית יש עליה עוד משקל שעוד יותר מקצר את חיי הקלאץ.

אין מה לעשות, נסו להעביר כמו שהציעו כאן את קו החלוקה של המשאית אל נסיעות שיותר מחוץ לעיר ותגלו כי הקלאץ יאריך ימים וק"מ פי כמה וכמה.

ובעיקר הכל תלוי בנהג, איך הוא מתחיל נסיעה בהאצה מהמקום, במיוחד אם מדובר בנהג ממהר במיוחד.

פורסם
תעשה ביטוח מקיף ותשאיר את המשאית חונה בפדיה מחוץ למשק ללילה. תוך יום-יומיים אין משאית ונפתרה לך הבעיה :?

עכשיו חברת הביטוח תראה את מה שכתבת :)

פורסם
מתיאור "הבעיה" ומתיאור אופן הנסיעה סביר להניח שהשחיקה המוגברת היא כתוצאה מתנאי הנסיעה בלבד.

בנסיעה רצופה הבלאי אפסי בקלאץ, כל מה ששוחק את הקלאץ הוא התחלת הנסיעה ומעט מאוד בין מעבר ההילוכים.

המשאית כמו שאתה מתאר מבלה כל היום בפקקים, ובנסיעה עירונית יש עליה עוד משקל שעוד יותר מקצר את חיי הקלאץ.

אין מה לעשות, נסו להעביר כמו שהציעו כאן את קו החלוקה של המשאית אל נסיעות שיותר מחוץ לעיר ותגלו כי הקלאץ יאריך ימים וק"מ פי כמה וכמה.

ובעיקר הכל תלוי בנהג, איך הוא מתחיל נסיעה בהאצה מהמקום, במיוחד אם מדובר בנהג ממהר במיוחד.

שלום לך -אתה יודע להגיד אם המשאבה של הקלץ הידראולית או פניאומטית ? יכול להיות שהדוושה / המשאבה נישארת לחוצה קצת ואז המצמד ישחק במהירות כמו שאתה מתאר שווה בדיקה

פורסם
רק לי כואב הלב שנהגים איבדו את עבודתם סתם והרכב נשאר תקול?

הם לא איבדו עבודתם בגלל שחשבנו שהם לא יודעים לנהוג. כל אחד עזב בגלל סיבתו האישית, בלי שום קשר לתקלה. אחד מהם אפילו נשלח לריענון נהיגה במוסך המרכזי ששם אמרו לו איך להתחיל נסיעה וכו.

עדיין המוסך טוען שהנהג הוא אשם ומאד הייתי רוצה לשמוע מאנשים עם משאית איסוזו וקו חלוקה דומה.

האם יש דבר כזה קלאץ מחוזק?

• תוכן חדש...