Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד היו לי 4 צמיגים זהים ברכב, מהרגע שבו הוא אצלי.

לפני כחודשיים היה לי בורג בצמיג, נסעתי לפנצ'ר מאעכר שיתקן את לי את הצמיג.

הוא פירק את הצמיג, נכנס לחנות, אני הייתי בחוץ, יצא כעבור כמה דקות והתקין בחזרה את הג'אנט על הרכב.

הכל טוב ויפה ונסעתי לדרכי, שמתי לב שהאוטו קצת בורח מידיי פעם ואמרתי שאולי זה בגלל התיקון בצמיג.

אתמול בלילה סתם בפוקס יצא לי להתסכל על הרכב מאחורה, ולהפתעתי הרבה שמתי לב שהצמיגים מאחורה לא זהים, אחד עם פסים ישרים והשני עם זיגזג.

הסתכלתי על הצמיג ש"תיקנתי" ושמתי לב שמדובר על צמיג סיני משומש בן כ-5 שנים.

יש מה לעשות בנידון?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
תמיד היו לי 4 צמיגים זהים ברכב, מהרגע שבו הוא אצלי.

לפני כחודשיים היה לי בורג בצמיג, נסעתי לפנצ'ר מאעכר שיתקן את לי את הצמיג.

הוא פירק את הצמיג, נכנס לחנות, אני הייתי בחוץ, יצא כעבור כמה דקות והתקין בחזרה את הג'אנט על הרכב.

הכל טוב ויפה ונסעתי לדרכי, שמתי לב שהאוטו קצת בורח מידיי פעם ואמרתי שאולי זה בגלל התיקון בצמיג.

אתמול בלילה סתם בפוקס יצא לי להתסכל על הרכב מאחורה, ולהפתעתי הרבה שמתי לב שהצמיגים מאחורה לא זהים, אחד עם פסים ישרים והשני עם זיגזג.

הסתכלתי על הצמיג ש"תיקנתי" ושמתי לב שמדובר על צמיג סיני משומש בן כ-5 שנים.

יש מה לעשות בנידון?

מאוחר מדי, פעם הבאה לא להתעצל ותסתכל מה עושים לך ברכב, אפילו אם זה ללכת אחרי זה שפירק חלקים

פורסם

לדעתי המקרה חמור מאוד,(יכול להיות שהספייר מורכב?)

גש לפנצ'ריה ותסביר לבעלים שתיקנת את התקר והרכיבו לך צמיג אחר,

ולפי התגובות שלו תחליט איך להמשיך.

פורסם

חודשיים לאחר מעשה אין לך מה לעשות עם זה ברמת הפנצ'ריה.

במקומך הייתי מחליף זוג צמיגים אחוריים ושוכח מהסיפור הזה, למדת לקח לחיים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני הייתי עושה את פעולת התגמול הבאה:

היות ואין להעלות על הדעת להמשיך לסוע על הזבל הסיני בן ה-5,הרי נדרשת החלפתו,ואולי גם את בן זוגו במקביל.

הייתי ניגש עם חבר עם אמצעי הקלטה ואפילו עדיף אמצעי וידאו נסתר וניגש אל אותה הצמיגיה.

הייתי מתעניין בזוג צמיגים ראוי ,מברר מחיר ,שולף ומנפנף במזומן ומפתה את בעל העסק למחיר מופחת "בלי קבלה".

רוב הסיכויים שאם אכן מדובר בנבל כמו שאתה חושד ,הרי ניתן לקבל הסכמתו.

שלב הבא להתקשר ל" קו הצדק".

http://taxes.gov.il/Pages/InfoTaxesGovIl/TaxesJusticeLine.aspx

היות ויהיה לך גם תיעוד , הרי העוסק יחטוף בגדול .

אתה בתור מדווח מוגן לחלוטין מהעובדה שכביכול פיתית את העוסק להעלים הכנסה ולשלם מס.

לאחר הטיפול של רשות המיסים בעבריין הוא ישלם למדינה בריבית דריבית על חטאיו.

פורסם

איפה אתה חי תגיד לי? איזה פעולת תגמול בראש שלך?

הגיע הזמן שאנשים יתחילו לקחת אחריות על המעשים שלהם במקום ללכת ולחפש לתבוע כי מי שתקע נאד לכיוון שלהם.

BlaCk ChaoS, ניסו עליך שיטת הצליח, הצליחו- למד את הלקח והמשך הלאה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה? זה בסדר שאנשים עושים שיטת מצליח? זה נכון שהייתה גם פאשלה של פותח השרשור, אבל הוא רחוק מלקבל את כל האשמה עליו.

אני מסכים עם לעזור לקארמה לבצע את שלה: הפאנצ'ר מאכר דפק אותו בצמיג? שהוא ידפוק אותו בחזרה (בדרך חוקית).

אין מקום להתנהג במוסריות עם מי שלא מתנהג איתך במוסריות, וקו הצדק במקרה הזה רעיון מעניין.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אחרי חודשים אין כבר מה לעשות,חוץ מלילמוד לקח שתמיד צריך לבדוק והדבר השני לפרסם את שם העסק של הנוכל .

פורסם

בגלל זה כל מי שאני מכניס אליו את הרכב, אני יושב לו על הוריד ורואה מה הוא עושה, גם שאני יודע שזה מפריע מאוד.

ומי שאמר לי פעם אחת לא או משהו בסגנון, איבד אותי ואת מי שאני מכיר (והיה אחד כזה לבנתיים).

לך לבעל הבית, תגיד לו את הסדר של הדברים,( גם שאתה לא יכול לעשות כלום בעניין), תבוא אליו ותפחיד ותלחץ עליו קצת, והכל יהיה בסדר.

אם הוא מכחיש, תגיד לו אין בעיה, הגלגל מסתובב (תרתי משמע :x).

ותמיד טוב ללכת לאחד אחר שמתעסק בתחום הזה, ואתה יודע שהוא הגון, ובלי להזכיר שמות, לשאול אותו מה אפשר לעשות.

קרה לי בתחום אחר ובסכום ששוה אולי לחמישית מצמיג, אבל בעל העסק הסכים איתי והחזיר לי מזומן אחרי כמה דקות של דיבורים (וגם שאין לי הוכחות!).

תחליף זוג צמיגים על הסרן בהקדם, חבל להסתכן.

אל תחשוב שאתה תצא מזה מושפל או מופסד, צמיג לקוי (וכל משחק בעניין) אצלי זה שווה ערך להריגה בכוונת תחילה, בעזרת השם הקבה שיושב למעלה יעניש אותו.

פורסם
איפה אתה חי תגיד לי? איזה פעולת תגמול בראש שלך?

הגיע הזמן שאנשים יתחילו לקחת אחריות על המעשים שלהם במקום ללכת ולחפש לתבוע כי מי שתקע נאד לכיוון שלהם.

BlaCk ChaoS, ניסו עליך שיטת הצליח, הצליחו- למד את הלקח והמשך הלאה.

צר לי להגיד לך,אתה פראייר!

אתה מהאנשים האלה שיז**** אותם והם עוד אומרים תודה.

אתה שם לב איזה שטויות אתה כותב ? סיכנו את החיים של הבחור.

זה שהם עשו עליו שיטת מצליח והצליחו זה לא אומר שהם יתחמקו מעונש.

לפי התגובות שלכם,הקטע העצוב בסיפור הזה שאנשים פה התרגלו שמז*** אותם מכל הכיוונים.

גם אחרי חודשיים לך תרים לו את הפצ'ריה באוויר,צעקות בלגאנים רק כדי שתסתום את הפה הוא ישים לך צמיג חדש כדי שלא תבריח את הלקוחות.

אם לא יעזור גם הקטע עם המס יכול לעבוד,מה שכן אל תחליק את זה!

כל כלב ביג' יומו.

בהצלחה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

^

הכל טוב ויפה שלא צריך לשתוק על זה שעשו עליו שיטת מצליח, אבל חודשים לאחר המקרה מה בדיוק אתה יכול לעשות?

לפותח השרשור, לדעתי הדבר הכי רציונלי לעשות עם כל שבדבר זה לפרסם את שם העסק ולהזהיר אחרים שלא יתקרבו לשם.

פורסם

אני קודם כל ינסה לדבר איתו ולראות אולי באמת נפלה טעות כלשהי, אחרי הכל כבר יצא לי להעביר רביעיית צמיגים מאוטו אחד לשני וסידרתי אצלו כבר כמה פנצ׳רים והכל היה טוב, קודם נראה מה יש לו להגיד.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

האם יש עוד נהג על האוטו? אולי מישו שנהג ושכח לעדכן אותך ובכלל בפנצ'ריה אחרת עקצו אותך?

אולי היית במוסך מאז ושם החליפו צמיג ביחד עם הג'אנט?

אולי טעות אנוש?

אני אישית מטבעי חשדן,אבל עם זאת אוהב לתת אמון כשאפשר.

אגב אחריי חודשיים, קשה לי להאמין שהוא עצמו יאמין לך.

• תוכן חדש...