Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוספי תזונה + ממריצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין אסור ומותר.

יש מה טוב לך ומה לא וזה רק אתה יודע.

תבדוק מה קורה למשקל שלך, תעשה בדיקות דם אם אתה רוצה ולפי זה תתנהג.

אחרי שתבין מה עובד, תדע מתי אתה מגזים.

בנוסף אם אתה מתאמן באיזה צורה זה גם משנה את מה טוב לך ומה לא, הכל עניין של איזון לפי מה שהגוף שלה צריך וזה מאוד אישי.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עובד הרבה אירובי, רוכב על האופניים כל יום 50 ק"מ. שחיף רזה עם משקל 64 ק"ג.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
חס וחלילה שלוש פעמים ביום :lol:

אני מסכים שהכל נגוע ב"חומרים מודרניים". אין מה לעשות (חוץ מלחיות ביער).

בשביל זה יש קרוספיט :)

אני לא קיצוני בסך הכל פשוט מחפש מה עובד לי. וזה אחרי חצי שנה של חדר כושר 3 פעמים בשבוע.

זה סוג של מסע (נכון מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד) לוקח זמן להבין מה הגוף צריך ומה עובד.

בדיוק :). לך זה עובד, לאחרים - לא בטוח. מה שאתה עושה, זה לקחת אלמנטים משיטת האדם הקדמון, וליישם חלק מהם בתזונה שלך, בהחלט בסדר גמור. אני דיברתי על השיטה כולה, ועל החסרונות שלה אצל סוגים שונים של אנשים.

יאללה, תכף הסדר, חג שמח חברים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ברוך הבא לעולם פיתוח הגוף. עולם שבו תשמע 10 דעות שונות על אותו נושא ותהיה מבולבל כל החיים.

אל תקשיב למדריכים במכון

אל תקשיב לכל אחד שכותב בפורומים, אל תתחיל עם שורפי שומן בחודשיים שלושה הראשונים. זה פשוט חסר טעם. זה כמו לעבור לשלב ב' בלי לסיים את שלב א'.

גם אבקות חלבון וגיינרים - לא ממליץ להתחלה.

תקרא מאמרים על תוכניות אימון מאזני קלוריות ערכים הבדלים בפחמימות חומצות אמינו התאוששות הורמונים.

פורסם
אין דבר כזה חלבון ללא קלוריות. אם כבר חלבון ללא פחמימות. אני כרגע אוכל פלאו (כמו איש מערות :) ) והצלחתי סןף סוף להמשיך לרדת אחרי תקופה שהייתי תקוע. יש לזה עוד תופעות לוואי טובות כמו רמות אנרגיה, בעיות בבטן שהיו נעלמו ועוד.

איזה בעיות היו בבטן ונעלמו?

פורסם

סבלתי תקופה ארוכה משלשולים אחרי האוכל ובוא נגיד שלא שילשולים קלים. ידעתי שאם אני אוכל, לרוב ארוחת צהריים טובה, תוך רבע שעה אני בשירותים וכדאי מאוד שאני אהיה קרוב אליהם.

עשיתי קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה ולא ראו כלום למרות שהרופא עדיין חשד בצליאק אבל לא היתה לזה הוכחה מבחינתו ואני נשארתי עם הבלאגן.

מאז שהפסקתי עם מוצרי דגנים הכל נרגע. אני שותה הרבה יותר מים ועדיין ללא בעייה. יכול להיות שגם זה שאני אוכל יותר ירקות עזר ואולי זה שילוב של הכל. מה שבטוח, אני מאוד שמח עם השינוי.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...