Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודשים האחרונים אני מחפש אחר בוכנות למכסה המנוע,מכסה המנוע מוחזק ע"י 2 בוכנות,אחת מהם כבר לא פעילה והיא לא מחזיקה את מכסה המנוע,חיפשתי בארץ והמחירים גבוהים מאוד,אז התחלתי לחפש באיביי ומצאתי את זה http://www.ebay.com/itm/150880620493?item=150880620493&viewitem=&sspagename=ADME:X:AAQ:MOTORS:1123&vxp=mtr

עכשיו רציתי לשאול האם זוג הבוכנות הללו מיועדות למכסה המנוע או לבאגז'?

והאם אתם מכירים זוג זול\טוב יותר,ומכיוון שאני משער שאלו לא מקוריים האם כדי בכלל לקנות אותם?

פורסם

כתוב שם שזה למכסה מנוע.

מגנטי מרלי מייצרת המון חלקים מקוריים עבור פיאט ועבור יצרנים אחרים, מדובר ביצרן גדול ורציני. כך שלא הייתי דואג מרמת האיכות.

בבולמי גז, מעבר למידת אורך צריך לקחת בחשבון עוד נתון - כוח פתיחה.

אם תסתכל טוב, תזהה על הבלמים שלך כיתוב כמו 450NM (לדוגמה). הבולם החליפי אמור להיות בעל אותו כוח פתיחה. אחרת או שהמכסה יפול, או שיהיה מאוד קשה לסגור אותו.

• תוכן חדש...