Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום בסוכנות של צ'מפיון ואמרו לי שיש שאריות של דור 6 במחירי מבצע.

דור 6 עם מנוע 1.4 ברמת איבזור עשירה עולה 4000 ש"ח פחות מדור 7 העירום עם מנוע 1200.

מה אתם אומרים? מה כדאי לקנות מבין שני הדגמים הנ"ל מבחינת הנאה מנהיגה, נוחות, בטיחות, פינוק ותמורה למחיר?

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבחינת נוחות סביר להניח ששתיהן נוחות באותה מידה. ה 1.4 חזק יותר ומבחינת פינוקים - בעצמך כתבת שאת הדור 7 אתה מקבל עירום אז בענין הזה התשובה ברורה. זה קצת מבאס לקנות דור קודם כשיש דור חדש כבר על הכביש (ומאוד מאוד יפה לטעמי) אבל מבחינה פרקטית כנראה עדיף לך ללכת על הדור 6...

פורסם
עדיף לך ללכת לחפש רכב אחר בסוכנות אחרת, ההנחה על דור 6 לא מספיק מרשימה והמחיר של דור 7 לא מחובר למציאות

רכב אחר? מי לדעתך מהמתחרות הישירות של הגולף עדיפה?

אני אומר מראש שהפוקוס לא עושה לי את זה בגלל שהכבישים מוצפים בהם בליסינג וכבר קרה שהייתי צריך למכור רכב שפופולרי בליסינג... המוכר הפרטי לא יכול להתמודד מול חברות הליסינג ובסוף צריך לרדת הרבה מתחת למחירון. לא בא לי להכניס את עצמי לזה שוב.

פורסם

זה באמת מוזר, כדי להיתקע אם רכבים ולרשום עליהם בעלות - הרכבים צריכים להיות אצל היבואן שנה מאז שהגיעו לארץ.

יש כבר שנה גולף 7 ???

פורסם
לא, וזה כמובן הופך את זה ליותר מעניין, מה גורם להם לעשות את זה?

דיברתי איתו הרגע, הסיפור נשמע מסריח...

זה סוחר רכבים שמוכר רכב "ליסינג 0 קילומטר". לא היה מוכן להגיד לי מאיזה חב' ליסינג ולא היה מוכן להגיד איך הרכב הגיע אליו.

בקיצור, לא אתפלא אם הסיפור גובל בפלילים.

פורסם

לפי מה שאני יודע הם מקבלים דיי הרבה רכבים מאוטודיל שהם הטרייד אין של פולקסוואגן שמוכר הרבה סיאט, סקודה ופולקסוואגן עם 0 ק"מ.

פורסם

אין מה לדבר - לך על ה 6 אם זאת הדילמה שלך (בין ה 2בלבד).

ה 6 נהנית ממתלה אחורי רב חיבורי בעוד ה 7 1.2 - לא!

בנוסף אתה מקבל מנוע חזק יותר.

כך שמבחינת הנאה מנהיגה - במקרה הספציפי הזה ל 6 יש 2 יתרונות בסיסיים חשובים.

לגבי צ'ופרים זה עיניין של טעם אישי וכל אחד מתרגש מפיצ'פקס אחר. אני יכול להגיד לך שיש הרבה שטויות שאין להם שום שימוש במפרטים של מכוניות מפוארות.

בהצלחה!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא מכיר את הטעם שלך.

ואם אתה לא מוטרד מהחלפת דגמים, יכול להיות שלאון תוכל לקבל עם מפרט אפילו יותר מרגש. (1.8...)

האם מכונית ידנית הנה אופציה? (פוקוס...)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בגדול מה שאני מחפש בסדר החשיבות הבא:

• 1) נוחות
  • 2) בטיחות
  • 3) כיף לנהיגה - עבורי זה מתבטא ביכולת האצה ואחיזת כביש טובות
  • 4) ייחוד ומראה - לא רכב שמוצף בליסינגים (אני יודע שזה נשמע ילדותי, אבל משהו בפוקוס לא עושה לי את זה למרות שאני יודע שהרכב טוב).
  • 5) אמינות
  • 6) סחירות
  • 7) עלות אחזקה

בנוסף לכל מה שכתבתי, אני מעדיף מרכב האצ'בק.

חוץ מהגולף, אופציות נוספות ששקלתי הן המגאן אסטייט, האוקטביה ופוקוס 2 ל'.

פורסם

לא נתקעו ולא בטיח, זה כולם פרסום של אותה סוכנות רכב בכפר יאסיף.

• תוכן חדש...