Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש!

כמה שהג'אנט הזה מוסיף ומתאים לרכב! לא יאומן!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש, הרכב נראה מעולה!

הג'אנט באמת מוסיף הרבה, זה מקורי מצ'מפיון? אני מניח גם שמדובר במידה גדולה מהמקורי, איזה צמיגים התקינו לך?

סע בדרכים טובות ותהנה מהרכב!

פורסם
תתחדש, הרכב נראה מעולה!

הג'אנט באמת מוסיף הרבה, זה מקורי מצ'מפיון? אני מניח גם שמדובר במידה גדולה מהמקורי, איזה צמיגים התקינו לך?

סע בדרכים טובות ותהנה מהרכב!

את הג'אנטים קניתי ב GM Portal ואני ממליץ עליהם בחום. שיגעתי את אביתר ושיניתי את דעתי מליון פעם ובכל זאת קיבלתי שירות אדיב וסבלני. הצמיגים הם במידה 225/45R17 והיצרן מרשה עד 18 אינצ' לכן השינוי ברישיון היה סיפור של 10 דקות.

פורסם

ה-GTI MK7 תגיע עם 18" עם אופציה ל-19" ככה שתוכל לאשר גם 19" בעתיד :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
טוב, אז סוף סוף קיבלתי את הרכב...

עכשיו רק צריך בלי הפסקה לחפש סיבות לצאת לסיבוב :-D

תתחדש ותהנה ! לי יש דור 7 1.4 , כשאני הזמנתי ביום ההשקה לא הייתה אפשרות לצבע לבן , לכן קיבלתי את שלי במחיר ללא תוספת עבור צבע מטלי , אז עכשיו הם ביטלו את ההנחה עבור צבע מטלי ??

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

המונע של המגאן סטיישן דיזל רועש? אני נהגתי ברכב ההדגמה ולא היתה בו שום תופעה של "דיזל". בלי קשר - תתחדש ותהנה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
המונע של המגאן סטיישן דיזל רועש? אני נהגתי ברכב ההדגמה ולא היתה בו שום תופעה של "דיזל". בלי קשר - תתחדש ותהנה.

הבעיה עם מנועי דיזל ( כן גם אלה המודרניים) היא לא כשהם חדשים , אז הכל יופי טופי , לאחר מספר שנים וקילומטרים הרעידות והרעשים מתגברים , זו פיסיקה פשוטה רמת הוויברציות גבוהה באופן ניכר והתרופפות מחברים וברגים מואצת ביחס למנוע בנזין .

כמובן שבמכונות הי אנד כמו מרצדס וכו יש הרבה תשומת לב לבידוד רעשים ולכן זה פחות מורגש , במקרה של רנו לא הייתי בונה על זה ,קח לסיבוב טנדר קנגו דיזל בן כמה שנים ותבין על מה אני מדבר.

פורסם

MK6TSI, כן הם ביטלו את ההנחה וצ'מפיון הגנבים לוקחים היום 3000 ש"ח על צבע מטלי, זה הסכום הכי גבוה ששמעתי בין כל היבואנים שהייתי אצלם. לי זה לא שינה כי אם היית נותן לי לבחור כל צבע באותו מחיר, הייתי בכל זאת בוחר לבן.

לגבי הצמיגים, בגלל שכבר הוצאתי גם ככה יותר ממה שתכננתי על הרכב אז שמתי צמיגי No Name זולים יחסית, מיוצרים במלזיה, נקראים Accelera.

פורסם

^

בהחלט.

לא הייתי מחליף צמיגים מקוריים חדשים (שהם ברוב המקרים סבירים +) בלי שיש תקציב למשהו נורמלי. מעדיף בטיחות (והנאה) על סטייל.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
^

בהחלט.

לא הייתי מחליף צמיגים מקוריים חדשים (שהם ברוב המקרים סבירים +) בלי שיש תקציב למשהו נורמלי. מעדיף בטיחות (והנאה) על סטייל.

קראתי ביקורות על הצמיגים מפורומים ב UK שאומרים שאלה הצמיגי Budget הכי טובים מבחינת תמורה למחיר. מבחינת אחיזה יש שיפור אדיר לעומת המישלין המקוריים, בכל זאת 225 לעומת 195 (3 ס"מ זה ההבדל בין מלך למלכה).

פורסם
קראתי ביקורות על הצמיגים מפורומים ב UK שאומרים שאלה הצמיגי Budget הכי טובים מבחינת תמורה למחיר. מבחינת אחיזה יש שיפור אדיר לעומת המישלין המקוריים, בכל זאת 225 לעומת 195 (3 ס"מ זה ההבדל בין מלך למלכה).

אצלי המקוריים הם Good Year אמנם שלי 1.4 אבל ראיתי שגם ה 1.2 שנמסרו יחד עם שלי היו מאותו סוג, אצלך זה הגיע עם מישלן ? , בנוסף הספקת לסוע קצת על המקוריים ? אתה מרגיש שהרכב יותר "קשה" על הכביש עם הצמיגים הגדולים ? קצת פחות נוח אולי ?

פורסם
אצלי המקוריים הם Good Year אמנם שלי 1.4 אבל ראיתי שגם ה 1.2 שנמסרו יחד עם שלי היו מאותו סוג, אצלך זה הגיע עם מישלן ? , בנוסף הספקת לסוע קצת על המקוריים ? אתה מרגיש שהרכב יותר "קשה" על הכביש עם הצמיגים הגדולים ? קצת פחות נוח אולי ?

אני ניסיתי לקבל במעמד הקנייה התחייבות על הצמיגים שיהיו לי ולא הסכימו לתת לי, כי לטענתם הרכבים מגיעים עם 4 סוגי צמיגים אפשריים: מישלין, גוד ייר, דונלופ ועוד סוג שאני לא זוכר. היצרן מאבזר את הרכבים לפי המלאי באותו רגע אבל כל הצמיגים הללו הם באותה רמה ובאותו מחיר.

לגבי הנוחות, בדיאבד הייתי הולך על 205/55R16 ולא 17 כי הנוחות נפגעה (לא קריטית) ויש רעשי צמיגים עמומים במהירות גבוה. לגבי השיפור באחיזה כבר כתבתי אבל ברכב כזה לדעתי זה פחות חשוב (זה לא GTI) והנוחות והשקט חשובים יותר.

פורסם
אני ניסיתי לקבל במעמד הקנייה התחייבות על הצמיגים שיהיו לי ולא הסכימו לתת לי, כי לטענתם הרכבים מגיעים עם 4 סוגי צמיגים אפשריים: מישלין, גוד ייר, דונלופ ועוד סוג שאני לא זוכר. היצרן מאבזר את הרכבים לפי המלאי באותו רגע אבל כל הצמיגים הללו הם באותה רמה ובאותו מחיר.

לגבי הנוחות, בדיאבד הייתי הולך על 205/55R16 ולא 17 כי הנוחות נפגעה (לא קריטית) ויש רעשי צמיגים עמומים במהירות גבוה. לגבי השיפור באחיזה כבר כתבתי אבל ברכב כזה לדעתי זה לא קריטי (זה לא GTI).

יפה אמרת , גם אני חושב ש 16 אינץ' זה הגודל האידיאלי לרכב הזה ככה אתה עושה הכי פחות פשרות , נראה אולי שהצמיגים שלי יסיימו את דרכם אני אחליף מ15 ל16 :-)

• תוכן חדש...