Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*איך ממלאים דלק מיכל מלא פול?

*הדלק יכול להישפך?

*המשאבה עוצרת לבד?

*לא יצא לי אף פעם למלאות מיכל מלא אשמח לשמוע שלב שלב

*תודה.

"נהג שמח פעמיים פעם כאשר קונה מכונית ופעם כאשר מוכר אותה".

פורסם

...ואם ממש רוצים, אפשר עוד לחיצה עם קפיצה של ידית התדלוק. ולא ישפך.

אם תלחץ בעדינות על ההדק לאחר הקפיצות, עלול להגיע דלק גם לפתח המילוי ולהשפך. וזה לא מומלץ.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
*איך ממלאים דלק מיכל מלא פול?

*הדלק יכול להישפך?

*המשאבה עוצרת לבד?

*לא יצא לי אף פעם למלאות מיכל מלא אשמח לשמוע שלב שלב

*תודה.

שלום רב לחברי הפורום המכובדים!

אתם מתבקשים לעזור לי ,לעזור לאבסלוט, בפתרון הבעייה, שקיבלתי ממנו בפרטי, הפתרון גדול עלי ,ומתבקשת עזרתכם, להלן העתק מבקשתו בהודעה פרטית:

בעניין

http://www.carsforum.co.il/vb/showth...89#post3801889

בוא נגיד ככה זה רכב של המשפחה ולצערי כולם נוהגים ברכב אבא אמא אח והם לא נוהגים למלאות דלק אני מרגיש שרק אני ממלא, פשוט נמאס ,ולא רוצים להקשיב ,אז יוצא לי המון לנסוע על האפס ,אגב הייתה לי לנסר, כמו שלך עד עכשיו ,סוס עבודה ,והייתה לי מנורת דלק ופה באפלואוז פתאום אין, נראה לי מוזר,

מה היית ממליץ לעשות?

תודה.

לטיפולכם !

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לכותב ההודעה, צר לי וקשה לי לשמוע שככה בני משפחה מתנהגים.

הפתרון : לא לתת להם את הרכב בתרוץ כזה או אחר או להגיד להם "אין דלק, תמלאו".

פורסם

כנראה שלא הבנת שאתה במשחק.

זה כמו רולטה רוסית, רק בהתאמות.

הרכב עובר כל פעם למישהו אחר עם אדים במיכל דלק, בתקווה שמהלחץ תמלא גם עבור אחרים.

השיטה הכי טובה - תחזיק מיכל דלק ולפני כל נסיעה תתדלק את הכמות שאתה כנראה תצרוך + מקדם ביטחון קטן.

לאחר זמן קצר תגלה ששאר בני המשפה כבר לא בונים עליך ויתחילו להתרגל להכנס לתחנת דלק.

[

שיטה אחרת - החלטה על ניהול כרטיס נסיעה. כל אחד רושם את הקילומטראג' שמופיע במונה ברגע שחזר. פעם בשבוע מתחשבנים על הוצאות דלק...

או שהכי פשוט - להבין שאי אפשר להתחשבן על כל דבר עם מי שאוהבים...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לחלופין להחזיק ג'ריקן קטן עם בנזין (2 ליטר נניח) במקום נסתר, נניח בתוך תיק בבגאז'.

אל תמלא דלק אלא אם כן אתה יודע שאתה צריך לנסיעה הנוכחית.

אם אתה נתקע אז מלא מהג'ריקן.

נסה להחנות את הרכב בבית תמי כשהוא כמעט על אדים.

אחרי פעם-פעמיים שהם יתקעו כי לא מילאו דלק הם אולי יבינו :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

נחזור לעניין השרשור, יש לך צ'ופצ'יק קטן בידית המילוי עצמה שתפקידו לתפוס את הידית הקפיצית שאיתה אתה ממלא.

כן זה אמור לעצור לבד כשהוא מגיע לפול, לא, זה לא קורה תמיד, יש לי נסיון לא טוב בזה.

בהצלחה

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

העניין הוא שאני מפחד שהרכב לא יתכבה לי באמצע כביש ראשי או משהו מסוכן ויכול לגרום לתאונה

*אני ישים לי בקבוק ליטר וחצי דלק שיהיה לי בצד זה יספיק בשביל להניע?

*אני יודע שזה ממש לא נשמע יפה ולא מכובד אבל לי כבר נמאס נמאס סתם עצבים

פורסם

אבסולוט שלום רב !

זה לא ענין של יפה או מכובד, משום שמשפחה לא בוחרים.

הרעיון שלהניח בקבוק של ליטר וחצי דלק בצד, הוא לא מומלץ, משום שזה צעד מסוכן, שיכול לגרום להתלקחות הרכב חס ושלום בעת תאונה.

מלבד זאת דלק מתאדה, וכך תוך תקופה קצרה הליטר וחצי יגיע לליטר, ויצא שכרך בהפסדך.

לשמור דלק רזרבי בתא המטען, הוא לא פתרון, ובנסיעה הראשונה שאחד ממשפחתך יגלןה זאת בתא המטען, הוא ישפוך את הדלק לטנק, וכך יצא שאתה תצא הפרייר התורן והיחיד שמתדלק.

מעננין אותי מי משלם על טסט וביטוח לרכב, האם כל הנוהגים ברכב משתתפים באופן שווה, ומי משלם על התיקונים ואחזקת הרכב?

אך זאת כבר שאלה לשרשור אחר .

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אבסולוט שלום רב !

זה לא ענין של יפה או מכובד, משום שמשפחה לא בוחרים.

הרעיון שלהניח בקבוק של ליטר וחצי דלק בצד, הוא לא מומלץ, משום שזה צעד מסוכן, שיכול לגרום להתלקחות הרכב חס ושלום בעת תאונה.

מלבד זאת דלק מתאדה, וכך תוך תקופה קצרה הליטר וחצי יגיע לליטר, ויצא שכרך בהפסדך.

לשמור דלק רזרבי בתא המטען, הוא לא פתרון, ובנסיעה הראשונה שאחד ממשפחתך יגלןה זאת בתא המטען, הוא ישפוך את הדלק לטנק, וכך יצא שאתה תצא הפרייר התורן והיחיד שמתדלק.

מעננין אותי מי משלם על טסט וביטוח לרכב, האם כל הנוהגים ברכב משתתפים באופן שווה, ומי משלם על התיקונים ואחזקת הרכב?

אך זאת כבר שאלה לשרשור אחר .

בברכה

צביקה

תודה לכולם אני עובד אני משלם על הכל זה רכב שלי אבל אני לא יכול להגיד להם לא לנסוע כי בעבר אני נסעתי בשלהם לפני שנתיים אולי...

מצב לא נעים בכלל גם ככה קשה לי להחזיק את הרכב הם עוד מוסיפים עלי

פורסם

הגיע הזמן להחזיר על השנתיים הקודמות.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

מה קרה לתקשורת?

אם לא היית משתמש בשלהם לפני שנתיים אז זה היה קל יותר, אבל חובות צריך לשלם...

אם מדובר במשפחה, אז פשוט תדבר איתם. תסביר שקשה לך לעמוד בהוצאות על הרכב ולהוסיף על כך שאתה צריך לממן לכולם את הדלק זה בטח לא מקל עליך.

פיתרון שעזר לחבר טוב שלי - המיכל תמיד מלא. מי שלוקח את האוטו, נוסע כמה שבא לו, רק שממש לפני שהוא מחזיר אותו, הוא ממלא בחזרה את המיכל עד הסוף, ככה כל אחד משלם בדיוק על כמה שהוא נסע.

כמובן שזה עובד רק אם הם משתפים פעולה. אם הם המשפחה שלך, הם אמורים להירתם לעניין...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
מה קרה לתקשורת?

אם לא היית משתמש בשלהם לפני שנתיים אז זה היה קל יותר, אבל חובות צריך לשלם...

אם מדובר במשפחה, אז פשוט תדבר איתם. תסביר שקשה לך לעמוד בהוצאות על הרכב ולהוסיף על כך שאתה צריך לממן לכולם את הדלק זה בטח לא מקל עליך.

פיתרון שעזר לחבר טוב שלי - המיכל תמיד מלא. מי שלוקח את האוטו, נוסע כמה שבא לו, רק שממש לפני שהוא מחזיר אותו, הוא ממלא בחזרה את המיכל עד הסוף, ככה כל אחד משלם בדיוק על כמה שהוא נסע.

כמובן שזה עובד רק אם הם משתפים פעולה. אם הם המשפחה שלך, הם אמורים להירתם לעניין...

*שאני השתמשתי פעם, תמיד שמתי דלק. גם שהיה דלק, הייתי ממלא שלא ידברו סתם!

*היום הם נוסעים מתאבדים על האפס, ואני מסביר להם שזה לא בריא לרכב, הם אומרים בסדר, ולא עושים כלום. זה כבר שנתיים ככה, פשוט עכשיו זה כבר נמאס לי. ועברתי לרכב שאין בו מנורת אפס, וא''א לדעת בדיוק מתי קרוב לאפס, אני יכול פתאום להתקע לא מתאים לי.

תודה.

• תוכן חדש...