Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יללה בעזיבת גז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה ; יש לי בעיה שהתחילה לפני ממש כמה ימים .מדובר בפיגו 106 גיר רגיל .כשנוסעים בהילוך עם גז כשעוזבים לפתע את הגז נשמעת מעין יללה כזאת פשוט יללה למשך 2 שניות ונפסקת .זה כמעט ולא קורה בהילוך 5 למשל אלא רק בהילוכים נמוכים.

נראה לי אולי מהקלאטש ,אבל הוא לא מחליק בכלל גם לא במהירויות גבוהות .

אשמח לעזרתכם האדיבה .:roll:

פורסם

היי,

האם הרעש הוא רעש כמו של חיכוך?

אמנם רכב שונה, אבל הייתה לי תופעה זהה. הבעייה שהייתה אצלי - תושבת/תושבות מנוע.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

לא חיכוך ,כמו יללה כזאת .כמו למשל שנוסעים ברוורס בגיר רגיל במהירות ועוזבים את הגז .נשמעת יללה כזאת אז משהו דומה .

פורסם

היי חבר'ה;עמוס באמת התופעה התחילה יום אחרי שהחלפתי את המדחס של המזגן במשופץ ,והוא גם החליף לי את הרצועה החיצונית שמסובבת את המדחס אלטרנטור וכיו"ב .אז יכול להיות שהוא לא מתח את הרצועה כמו שצריך?

אבל בנסיעה רגילה זה לא משמיע רעש :shock:.רק בגז ,ועזיבת הגז פתאומית .(אני חשבתי אולי קלאטש מחליק ).

הקיצר עמוס ,נראה לי שאתה בכיוון .

פורסם

התיאור שלך מתאים מאד לבעיה בגיר. כמו רעש הרוורס, כמו הרעש כשעוזבים את הגז בהילוך ראשון. במקרה של עזיבת הגז בהילוך כזה השילוב בין גלגלי השיניים נעשה ע"י מגע בצד השני של השן ומלווה ברעש כזה. אם זה התחיל פתאום יכול להיות שמדובר בשן שנשברה בגיר. בדוק כמובן את הכיוונים הפשוטים יותר כמו רצועה, אך מהתיאור שלך זה נשמע הגיר. בעל מקצוע יזהה את הרעש מייד.

פורסם

לך מהקטן לגדול, בדוק את מתיחת הרצועה, ואם היא יבשה, בדוק שהיא יושבת במקומה הנכון.

חזור לעדכן, סע בזהירות!

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...