Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המרה ל-DIVX

שמר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני יודע שאני באיחור לא אופנתי - אבל אני רוצה להמיר קבצי AVI לכאלה שמקודדים ב-DIVX (ו/או המרה מDVD).

כל מה שמצאתי ברשת הוא עתיק (4 שנים ומעלה) ובד"כ לא רלוונטי.

הורדתי מהאתר של DIVX.COM, אבל משום מה לא מצליח להתקין אותה... (ההתקנה קופאת באמצע).

יש משהו אחר (חינמי) מומלץ?

פורסם

אם בא לך להיות חוקי, אני ממליץ לעשות מנוי ל-Giveaway of the Day, בין כל ה-fluff היומיומי שלהם יש פעם או פעמיים בחודש איזה ממיר וידאו איכותי או תוכנה שימושית עם רשיון חינם לשנה. חשוב רק לעקוב מדי יום אחרי המייל או העמוד שלהם בפייסבוק בשביל לא לפספס.

פורסם

נסה את format factory,לגבי החינמי אני בטוח,לגבי המרה מDVD אני בטוח,לגבי DIVX,לא בטוח..

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

Avi זו המעטפת

יכול להיות avi שהוא divx והוא יכול להיות בתוכו עוד כמה פורמטים

בכל אופן תתקין divx

הורד את התכנה virtual dub (יש גם גרסה ללא התקנה) , ממליץ על גרסה ישנה 1.3c

בתכנה לך לformat ותבתכנס גם לאודיו וגם לוידאו ושם תבחר את הקידוד שתרצה

אחרכך בתפריט file ושם save avi...

יהיה לך avi בפורמט divx או כל פורמט אחר שתבחר מאלו שמותקנים אצלך במחשב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

התוכנה העתיקה dvdx עדיין עובדת, למרבה ההפתעה. תנסה.

יש עוד תוכנה מכוערת אך עובדת שהצלחתי להפעיל לאחרונה, כשאגיע לבית אבדוק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הטלוויזיה מכירה קבצי divx (סטרימר מובנה). זה למה.

מישהו ניסה להתקין את התוכנה מכאן: http://www.divx.com/en/software/divx-plus

וגם הצליח?

התוכנה הזו מותקנת אצלי במחשב (XP) מזה כמה חודשים ואכן היה עושה את העבודה. הבעיה שתהליך ההמרה הינו איטי מאוד.

לפי דעתי כרגע קיימת בעיה באתר לכן אתה לא מצליח להתקין את התוכנה בעזרת קובץ ההתקנה שאמור להוריד מהאתר שלהם את כול ההתקנה.

איזה כייף לי :)

פורסם
אם בא לך להיות חוקי, אני ממליץ לעשות מנוי ל-Giveaway of the Day, בין כל ה-fluff היומיומי שלהם יש פעם או פעמיים בחודש איזה ממיר וידאו איכותי או תוכנה שימושית עם רשיון חינם לשנה. חשוב רק לעקוב מדי יום אחרי המייל או העמוד שלהם בפייסבוק בשביל לא לפספס.

מחזק את הבחור מלמעלה- אני עוקב אחריהם בטוויטר ולעיתים קרובות יש שם מציאות של ממש. מומלץ בחום.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
מישהו ניסה להתקין את התוכנה מכאן: http://www.divx.com/en/software/divx-plus

וגם הצליח?

זה הוריד לי את הקובץ, להתקין את הקקי הזה (מצטער, אין לי ביטוי אחר) על המחשב שלי אני מתכוון. האם הבעיה שלך היא בהורדה או בהתקנה עצמה?

באיזה דפדפן אתה משתמש? אולי זה שורש הבעייה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הוריד. 3 מחשבים שונים, הורדה בזמנים שונים, מכתובות שונות (אני הייתי במקומות שונים), שימוש בדפדפנים שונים (פיירפוקס, כרום,אפילו הערתי את האקספלורר משנתו).

• תוכן חדש...