Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשבועיים ביצעתי טיפול 10k וטיימינג אצל שאפט, החליפו לי שמן, פילטר שמן, מיסבי שמן באזור של הטיימינג ואת החגורה.

בשבוע האחרון ניתקלתי במשהו מאוד מוזר - לאחר נסיעה באורך בינוני (מעל 15 דקות), כאשר האוטו נעצר או לקראת עצירה (אין קשר ללחיצה על הברקס) - הנורות STOP וOIL מהבהבות, אני עם הרכב הזה כבר מעל שנה וחצי ועברתי איתו הרבה - אבל תקלה כזו לא ראיתי עדיין (:

למרות התקלה הזו, הרכב עדיין נוסע תקין אבל אני חייב לציין שהוא מתחמם הרבה יותר ממה שהייתי רגיל, ולפעמים אף מגיע לגבול האדום.

תעזרו לי בבקשה!

תודה רבה למראש לכל סוג של עזרה!

פורסם

למען האמת ההתחממות המוגזמת מתרחשת רק אחרי נסיעות ממש ארוכות (מעל שעה), וגם בימים האחרונים התחיל להתחמם ממש אז יכול להיות שאני מגזים.

הייתי מעוניין לדעת מה גורם לנורות להבהב

תודה!

פורסם

ניראה שיש לך בעיה שלך לחץ שמן. אל תסע עם הרכב, גרור למוסך כדי לא לגרום עוד נזק למנוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם התחממות וגם לחץ שמן נמוך הן השיטות הבדוקות ביותר לגמור את המנוע. תסדר את זה בהקדם או שתצטרך להחליף גם מנוע.

בדקת אם חסר שמן?השמן שהוחלף איכותי?

הפילטר שמן שהוחלף מקורי?

• תוכן חדש...