Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סלח לי בני, אבל אתה לא רואה את אלפיין וג׳וניור מפזרים פה פלאייריםשלהם ומחלקים טלפונים כל היום.

זו לא דרך לפרסם ולא לייעץ.

במיוחד שהוא מפזר פה מלא שטויות, ומשתמשים חדשים שלא מכירים יותר מידי יכולים להאמין מהר מאוד (במיוחד בגלל שזה בעל מקצוע) ולאכול אותה בגלל זה.

פורסם
נצל"ש-

קינג, איך הסדרות החדשות של רוקפורד? גם כן אנדררייטד או שאולי אובר-רייטד?

נניח הדגם הזה:

Rockford Fosgate R125-2

(שואל בשביל חבר :oops:)

ארז ,

כמה עוד ערוצים אתה צריך כדי להיות מרוצה ? :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נשבע לך שזה בשביל חבר! (גם כן פרוורט רציני, זה אמור להפעיל את הCENTER CHANNEL אצלו :-P)

ומזתומרת, ברור שחסרים לי ערוצים- תחשוב כמה צריך בשביל מערכת active three way שתהיה 5.1-

שייסה, 16 ערוצי הגברה...

פורסם
סלח לי בני, אבל אתה לא רואה את אלפיין וג׳וניור מפזרים פה פלאייריםשלהם ומחלקים טלפונים כל היום.

זו לא דרך לפרסם ולא לייעץ.

במיוחד שהוא מפזר פה מלא שטויות, ומשתמשים חדשים שלא מכירים יותר מידי יכולים להאמין מהר מאוד (במיוחד בגלל שזה בעל מקצוע) ולאכול אותה בגלל זה.

זה שהוא מפרסם שטוית רק בא לרעתו, זה המונטין שלו בסה"כ...

ולגבי אלפיין, גוניור ושאר המתקינים בעלי הניסיון והידע, חוות דעת שלהם באמת מבורכת!, לדעתי לפחות.

וכל עוד זה מתחיל ונגמר בחוות דעת מקצועית גרידא, עסקים לא פה (שוב, לדעתי)

SCANSPEAK

פורסם
הוו שלום לך!!

לפותח השרשרור - אתה מחפש איכות - יד שנייה

מחפש אחריות- לך לחנות , קח בחשבון שאם תקנה מוצר איכותי לא תשתמש באחריות עליו לעולם.

אני מחפש יד שניה משהו טוב ולא יקר

כרגע אין חח

דעתכם על GBL 4060 ?

פורסם
שוב אני :evil:

מה אתם אומרים על המגבר 4060 של JBL ?

לדעתי שיטוט קליל בפורום המכירה יפרוש אל מול עינייך הזדמניות לא רעות כלל וכלל.

SCANSPEAK

פורסם

תאמין לי שראיתי יש שם בהחלט מגברים לא רעים

חלקם מעבר למה שאני מתכוון להשקיע וחלקם פשוט רחוקים לי..

פורסם

לעיתים שווה לעשות קצת מאמץ... אז יעלה עוד קצת דלק, העיקר שתקנה משהו שאתה יודע שתהנה ממנו, אני מבטיח לך שאחרי שתהנה ממנו שנה ואף יותר, המרחק שנסעת בכדי להביא אותו לא ישנה כלום.

או שתתפשר על משהו אחר, ולא תהיה הכי מרוצה ממנו... ואז תחשוב "אם היתי עושה תשעה נסיעה הזו היה לי משהו יותר טוב"

SCANSPEAK

פורסם
לעיתים שווה לעשות קצת מאמץ... אז יעלה עוד קצת דלק, העיקר שתקנה משהו שאתה יודע שתהנה ממנו, אני מבטיח לך שאחרי שתהנה ממנו שנה ואף יותר, המרחק שנסעת בכדי להביא אותו לא ישנה כלום.

או שתתפשר על משהו אחר, ולא תהיה הכי מרוצה ממנו... ואז תחשוב "אם היתי עושה תשעה נסיעה הזו היה לי משהו יותר טוב"

מסכים איתך

אבל בכל זאת אני לא איזה אודיופיל .ואני גם בטוח לא ישדרג מעבר למה שיהיה לי מבחינת מגבר וסאב...

דרך אגב הציעו לי עכשיו JBL 1004 ב600 שקל יחסית זול לדעתי

יש מישהו מאזור הצפון שמעוניין להיתרם רגע לעזרה על מנת לבדוק שהוא עובד =/

• תוכן חדש...