Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שהקיה פורטה החדשה נמכרת ברובה לחברות הליסינג.

אני מתעניין ברכישה שלה, והמחיר 129K לגרסא המאובזרת יותר.

האם צפויה ירידת ערך גדולה מאוד בגלל חברות הליסינג? האם כדאי לרכוש מאחת מחברות הליסינג בהנחה אך להיות יד שניה אחרי ליסינג (0 ק'מ), או לקנות חדש מהחברה?

תודה.

פורסם

אין לשאלה שלך פיתרון בית ספר.

אם אתה מתכוון להחזיק ברכב לתקופה ארוכה אז ברור שעדיף לך לקנות את הרכב עכשיו כמה שיותר בזול כי את ההפרש אתה לעולם לא תראה במעמד המכירה.

אם אתה מחפש שמירת ערך וסחירות, זה מראש לא הרכב בשבילך.

ובכלל - משפחתית סדאן 1,600 אוטומט זאת כל כך בחירה של 1999. תתקדם, שוק הרכב גם הוא התקדם. יש אלטרנטיבות שעולות בערך אותו הדבר אבל נותנות הרבה יותר - יותר מרווח, יותר כוח, יותר פוזה, יותר חיסכון בדלק ועוד ועוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תתקדם, שוק הרכב גם הוא התקדם. יש אלטרנטיבות שעולות בערך אותו הדבר אבל נותנות הרבה יותר - יותר מרווח, יותר כוח, יותר פוזה, יותר חיסכון בדלק ועוד ועוד.

בשתי מילים: סיאט ליאון!

סתם, גם אני חושב שהמחיר שלה יפול בעוד שנתיים-שלוש כשכל הפורטות ייצאו מליסינג ויימכרו ב 48K (תמיד המחיר הזה מככב בלוחות ובשלטים בכבישים ) בסייל .

כמו שאמר לך תתקדם.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני מתנייד היום על פורטה מודל 2010 , רכב ראוי למשפחה, אבל אם תשאל אותי באופן אישי , הרכב אינו שווה 129K , יש אלטרנטיבות טובות הרבה יותר במחיר הזה כפי שנאמר לפני.

באופן אישי אם רוכשים רכב באופן פרטי נדרש ךהתרחק מכל רכב אשר היעוד המרכזי שלו הוא חברות הליסינג, מסיבה פשוטה שבעת המכירה ישחתו אותך במחיר, הפורטה הנוכחית היא דוגמא מעולה לכך.

מה אפשר במקום למשפחה...

סקודה יאטי

פלואנס ואו מאגאן סטיישן עם מנועי דיזל חסכונים

הונדה סיביק

בקיצור , לדעתי כל מה שלא הולך לליסינג.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בשתי מילים: סיאט ליאון!

סתם, גם אני חושב שהמחיר שלה יפול בעוד שנתיים-שלוש כשכל הפורטות ייצאו מליסינג ויימכרו ב 48K (תמיד המחיר הזה מככב בלוחות ובשלטים בכבישים ) בסייל .

כמו שאמר לך תתקדם.

החיים הם לא אפס למאה ולא כ"ס לשקל. הסיאט ליאון היא מכונית ראויה - אך יש לא מעט שימצאו אותה נוקשה ותזזתית מדי.

אני מכיר שני אנשים שקנו - ומכרו מייד עם כמה מאות קילומטרים.

לגופו של עניין הקיה פורטה רק נחתה, לא ברור בכלל אם היא תמכר לחברות הליסינג באותו קצב שנמכרה קודמתה, וגובה ההנחה למכוניות "ליסינג 0" (אם בכלל יהיו) עדיין לא ידוע.

הריו הקודמת כיכבה בעמודת ה"ליסינג 0" עם הנחות מפליגות - החדשה הרבה פחות.

אם הייתי מחליט לקנות רכב כששמירת הערך היא בראש מעייני הייתי קונה טויוטה קורולה.

כל שאר המכוניות לא ממש מחזיקות מחיר ולא משנה כמה הן נפוצות בחברות הליסינג.

לא פרטת מהם השימושים הצפויים שלך - כך שקשה לתת המלצה ממוקדת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
החיים הם לא אפס למאה ולא כ"ס לשקל. הסיאט ליאון היא מכונית ראויה - אך יש לא מעט שימצאו אותה נוקשה ותזזתית מדי.

אני מכיר שני אנשים שקנו - ומכרו מייד עם כמה מאות קילומטרים.

לגופו של עניין הקיה פורטה רק נחתה, לא ברור בכלל אם היא תמכר לחברות הליסינג באותו קצב שנמכרה קודמתה, וגובה ההנחה למכוניות "ליסינג 0" (אם בכלל יהיו) עדיין לא ידוע.

הריו הקודמת כיכבה בעמודת ה"ליסינג 0" עם הנחות מפליגות - החדשה הרבה פחות.

אם הייתי מחליט לקנות רכב כששמירת הערך היא בראש מעייני הייתי קונה טויוטה קורולה.

כל שאר המכוניות לא ממש מחזיקות מחיר ולא משנה כמה הן נפוצות בחברות הליסינג.

לא פרטת מהם השימושים הצפויים שלך - כך שקשה לתת המלצה ממוקדת.

והפורטה מרבד קסמים??

יותר בכיוון של שבירת הגב ללא רחמים..

וגם המנוע רועש.

פורסם
והפורטה מרבד קסמים??

יותר בכיוון של שבירת הגב ללא רחמים..

וגם המנוע רועש.

מתי כבר הספקת לנסוע בפורטה החדשה? איך היה?

אני מציע לא לתת משקל גדול לנאמר במבחני הדרכים ולהמתין עד לביצוע נסיעת מבחן לפני שמותחים ביקורת על רכב חדש שרק הגיע ארצה.

פורסם
מתי כבר הספקת לנסוע בפורטה החדשה? איך היה?

אני מציע לא לתת משקל גדול לנאמר במבחני הדרכים ולהמתין עד לביצוע נסיעת מבחן לפני שמותחים ביקורת על רכב חדש שרק הגיע ארצה.

למה לא לתת משקל לבעל מקצוע שביצע נסיעת מבחן ברכב??

על מי אני יסמוך?

על החוות דעת שלך?.נו באמת.

הרכב עבר קטילה במבחן דרכים,וכן,אני בהחלט נוטה "לקנות" חוות דעת של בעל מקצוע.

פורסם

אני קראתי את המבחן של אוטו ושל וואלה וקטילה לא הייתה שם.

הפורטה ישרה קו עם הקטגוריה, אחרי הכל לא חידשו לנו הרבה ומדובר בעצם ביונדאי I35 בשינויים קוסמטיים, כמו בכל דבר בחיים יש לה את היתרונות שלה והחסרונות שלה.

אבל לתת חוות דעת כזאת נחרצת כשאפילו עוד לא נתקלת ברכב במציאות? נו באמת.

אני לא חויתי את דעתי, התייחסתי רק לתגובה הנחרצת שלך. אני תמיד מביע את דעתי בהסתייגות אם מדובר ברכב שיש לי ניסיון מועט איתו או כשאין ניסיון בכלל ואתה יכול גם לבדוק את התגובות שלי.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אין לשאלה שלך פיתרון בית ספר.

אם אתה מתכוון להחזיק ברכב לתקופה ארוכה אז ברור שעדיף לך לקנות את הרכב עכשיו כמה שיותר בזול כי את ההפרש אתה לעולם לא תראה במעמד המכירה.

אם אתה מחפש שמירת ערך וסחירות, זה מראש לא הרכב בשבילך.

ובכלל - משפחתית סדאן 1,600 אוטומט זאת כל כך בחירה של 1999. תתקדם, שוק הרכב גם הוא התקדם. יש אלטרנטיבות שעולות בערך אותו הדבר אבל נותנות הרבה יותר - יותר מרווח, יותר כוח, יותר פוזה, יותר חיסכון בדלק ועוד ועוד.

אם תוכל בבקשה לתת שמות לרכבים עליהם אתה מדבר, אשמח מאוד.

• תוכן חדש...