Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

ביצעתי חיפוש כאן בפורום, אך מצאתי אשכולים יחסית ישנים, לכן לא יודע עד כמה הם רלוונטים לתקופה (מחירון וכו'),

אשמח להמלצות לרכבים ספורטיביים עד 70K.

דגש על אמינות, מעדיף מעל 2006, כוח, חסכונית עד כמה שניתן (כמובן שבא על חשבון כוח אני מניח, אך הכוונה לנסיעה רגועה), ויפה, מעדיף רכב בעל 3 דלתות אך אשמח לשמוע על עוד.

היה לי ניסיון עם ה-1.8T הישן והטוב, הומלץ לי ללכת לכיוון ה-2.0TFSI או TSI (מה שנכנס בתקציב, אם בכלל)

כיוונים שיש לי,

GOLF GTI

IBIZA CUPRA 2007-8

ולאונים למינהם.

אשמח לשמוע המלצות על הרכבים הנ"ל או המלצות נוספות שכדאי לי לשקול.

תודה רבה :-)

פורסם

גולף gti דור חמישי משנת 2006, שלוש דלתות ידנית, לפחות ע"פ המחירון, אמורה להשתחל לתקציב.

היא תהיה התמורה הטובה ביותר למחיר, לפי דעתי האישית.

אופציה מצויינות נוספת שהן לא וואגיות (במתיחת תקציב קלה) היא המגאן RS משנת 2008-2009, והקליאו ספורט 3.

אלי.

פורסם

היי אלי, תודה רבה על התגובה, בנוגע לגולף GTI, כל שנשאר הוא למצוא אחת שמורה :)

מה לגבי לאון FR או (עם מתיחת תקציב) CUPRA (רק אם שווה את התוספת).

שאלה נוספת, האם הלאון FR חולקת את אותו הטורבו של הגולף ?

פורסם
היי אלי, תודה רבה על התגובה, בנוגע לגולף GTI, כל שנשאר הוא למצוא אחת שמורה :)

מה לגבי לאון FR או (עם מתיחת תקציב) CUPRA (רק אם שווה את התוספת).

שאלה נוספת, האם הלאון FR חולקת את אותו הטורבו של הגולף ?

אותה שלדה, אותו הגיר ואותו המנוע(כולל הטורבו).

הקופרה משודרגת במנוע(טורבו גדול יותר), בלמים ומושבים:-D.

פורסם

Yony_S,

תודה רבה על ההמלצה אך אוותר עליה, אם כבר אחותה יותר קורצת, אך ככל הנראה אלך לכיוון הלאון FR, מה שכן, לא נראה שיש כזאת שמורה ביד 2..

מה לגבי אלטרנטיבות אחרות כגון; אימפרזה WRX וכד' (גם אם הדבר מצריך ירידה בשנתון), איך צריכת הדלק, ביטוחים וכד'?

תודה לכולם.

פורסם

אלטרנטיבה טובה לא פחות (ולטעמי טובה אף יותר) היא המגאן RS, משנת 2008-2009 (דוגמאת זאת שיש ליוני.ס)

יש אפילו אחת כזאת שמורה למכירה בלוח.

פורסם

ראיתי את המגאן RS, לצערי בשנת 2008 (לפחות ע"פ גוגל) היא לא לטעמי כ"כ,

משהו עם החלק האחורי של הרכב פשוט לא מסתדר לי..

ומשום מה, ביד 2 היא כתובה כ-MEGANE GT 2.0, מדובר על אותו הרכב ?

נ.ב. - גילוי נאות, Aino, בהתחלה רציתי ללכת לכיוון הרכב שלך, נראית מעולה :)

פורסם

הלאון קופרה רכב מצויין אבל בתקציב הזה לא תוכל למצוא אחת. (שווה מאוד את התוספת אבל התקציב שלך די רחוק).

מה שכן יכול להיכנס לך בתקציב זה לאון ספורט אפ TFSI 2006-2007 וגם לאון FR ידנית 2007-2008.

מבחינת תמורה לכסף, לדעתי הספורט אפ הכי משתלמת, גם היא מגיעה עם אותו מנוע של הGTI/לאון רק עם הספק מעט מוחלש יותר (185 כ"ס) אבל הפוטנציאל שיפורים זהה.

הGTI יהיה לך מאוד קשה למצוא אחת, מה גם שהביקוש גבוה מאוד וההיצע לא מי יודע מה.

האיביזות מגיעות עם ה20VT בשנים הללו - קופרה 180 כ"ס, FR - 150 כ"ס. הרכב זריז וכוח לא חסר אבל הרכב לא מתנהג ותא נוסעים לא איכותי, לדעתי אם כבר 20VT אז לאון טורבו/FR שנת 2005 עדיפה בהרבה (למעט תאוצה בגלל המשקל).

פורסם

נ.ב. - גילוי נאות, Aino, בהתחלה רציתי ללכת לכיוון הרכב שלך, נראית מעולה :)

עשית טעות? עדיין לא מאוחר להתחרט :wink:

שוב, לפי דעתי האישית - הגולף GTI בדור החמישי תהיה האולראונדרית הטובה ביותר בתקציב, כתמורה בין כח-להתנהגות-לאבזור.

אני מאמין שמה שראית היה מגאן קופה ולא מגאן RS (שלמיטב זכרוני, פרט לסמל של RS אין עליה קשקושים נוספים).

מה דעתך על הקליאו 3 (197 כ"ס, אוטמוספרי)?

כפי שדניאל פירט בצורה מצויינת, הלאונים למינהן טובות (ואפילו מאוד) אבל לטעמי האישית תא הנוסעים ספרטני מדי, מה שלי בכל אופן מוריד מהרכב בצורה משמעותית.

פורסם
Yony_S,

תודה רבה על ההמלצה אך אוותר עליה, אם כבר אחותה יותר קורצת, אך ככל הנראה אלך לכיוון הלאון FR, מה שכן, לא נראה שיש כזאת שמורה ביד 2..

מה לגבי אלטרנטיבות אחרות כגון; אימפרזה WRX וכד' (גם אם הדבר מצריך ירידה בשנתון), איך צריכת הדלק, ביטוחים וכד'?

תודה לכולם.

עלויות אחזקה לא שפויות בעליל, אם זה הולך להיות רכב יומיומי תעשה שב בנוגע לעליויות אחזקה ותחזור עם רשמים (רמז 1 ל5 זה לא מילה גסה, כל אחד והיכולות הלכלכליות שלו...).

אתה מפסיד את הרכב הכי טוב בתקציב שלך (האמת שהוא מעט מעל), וזוהי המגאן (גילוי נאות אני מחזיק כזאת), מדובר ברכב מתנהג, זריז, חזק ומאובזר מהתחת, החבילה המושלמת בתקציב הנל אבל על טעם ועל ריח... לפני שאתה פוסל אותה תרים טלפון ותלך לבדוק מקסימום לא תאהב תפרדו כידידים, אני לא יודע אם מופיעה כזו בלוחות אבל אם כן אין לך מה להפסיד חוץ מחצי שעה נסיעה בערך למוכר ?

לענין הGT/RS באנגליה יש 2 דגמים למגאן GT מגיעה עם מנוע 2.0T דיזל, והRS מגיעה עם 2.0T בנזין, לוי יצחק הכל יכול החליט שבארץ צריך לקרוא לה GT כשבפועל היא בעצם RS

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

Yony_S,

תודה על התגובה, בהחלט אשקול אותה, למרות הכל, עושה רושם ששנת 2009 נמכרת בסביבות ה79K (ע"פ יד 2)

שאלה לי אליך יוני, יש לה טורבו? במידה וכן, אשמח לדעת עד כמה ניתן להגיע איתה רק בתוספת תוכנת ניהול מנוע.

כרגע מה שעומד על הפרק זה, לאון FR 08 (אך לא מוצא כזאת שמורה), איביזה קופרה 08 והרנו RS 09.

ירדתי מהאימפרזות, למרות שחלק מהם אומרים (מקריאה פה ושם) שהם מגיעים לתצרוכת דלק של 1-11, 1-10 משולב.

זה באמת כך ?

פורסם

יש לה טורבו, הוא רשם 2.0T 225 כ"ס.

אם אתה מעוניין בשיפורים עתידיים, הייתי ממליץ לך לרכוש VAG כי בארץ רוב הסדנאות מתמחות בVAG ויש להם הרבה חלקי אפטרמרקט והרבה ידע ונסיון ברכבים האלה, כמובן שגם בעולם יש הרבה יותר חלקי אפטרמרקט לVAG מאשר לרנו.

פורסם

אני לא יודע כמה מוסיף לה ציפ כי לא באמת צריך הרכב עם 225 כס סטוק וזה דיי והותר, מה תרוויח עם ציפ עוד מאית שניה שתקזז מ0-100 ?

ויש שוק אפטרמארקט לרכב רק לא ממש בארץ, את הרב תוכל לייבא בעצמך (ובזול הרבה יותר) מהבריטים.

אני חושב שהאיביזה נופלת כאן כי היא לא באותה הקטגוריה, הענין אמור להיות לאון גולף או מגאן. בלאון לא הייתי מתפשר בין FR לקופרה, בכדי לגרד יכולות של קופרה תצטרך לשים כסף ולא מעט ואני ארמוז שזה יצא יקר יותר מלחפש קופרה שיצאה כך משערי המפעל, לא מדובר רק בתוספת כס.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...