Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב - יש רעיון כיצד להוריד עלויות?

גם אופציה של הזמנה מאילת אפשרית.

שמע, אתה קונה מחשב על שלא תשתמש ב20% מהיכולות שלו.

אין שום סיבה בעולם כולו לקנות את המפרט הזה שאתה מדבר עליו, בטח לא בשביל סטונדט ובטח לא בשביל אדם שהסוללה חשובה לו.

יש לי רעיון כיצד אתה יכול להוזיל עלויות, אם תקשיב לי ותלך על מחשב נייד זול ולא מחשב הזוי ב10,000 ש"ח.

פורסם
שמע, אתה קונה מחשב על שלא תשתמש ב20% מהיכולות שלו.

אין שום סיבה בעולם כולו לקנות את המפרט הזה שאתה מדבר עליו, בטח לא בשביל סטונדט ובטח לא בשביל אדם שהסוללה חשובה לו.

יש לי רעיון כיצד אתה יכול להוזיל עלויות, אם תקשיב לי ותלך על מחשב נייד זול ולא מחשב הזוי ב10,000 ש"ח.

מצד אחד - מסכים איתך לגמרי לגבי PC חזק ולפטופ בינוני וזול.

אגב - המחשב בבית הוא באמת מכונה חזקה אצלי, ואומנם אין לי שני מסכים, אבל יש לי אחד של 26" - יותר ממספיק מבחינתי.

מצד שני - לגבי המק/אסוס - זה הרבה עניין של היותי "גאדג'ט-פריק" :roll: ואהבתי לאסתטיקה.

החזקתי המון מחשבים של 15.6" ב2000-6000 שקל, והמכנה המשותף למרביתם:

כבדים, מגושמים, פלסטיקיים, ומרגישים זולים (אפילו אם בפועל הם מחשבים מעולים).

קצת מצחיק להודות בזה, אבל העיצוב משחק מבחינתי תפקיד, וכן איכפת לי איך המחשב נראה ומרגיש.

ומבחינת ביצועים - אני משוכנע בזה שזה אובר-קיל מבחינת הדרישות,

אבל כמו שאמרתי - המחשב צפוי להישאר איתי הרבה שנים קדימה,ולכן אני מעדיף לקחת את חוד החנית של היום ולהנות ממנו להרבה זמן, מאשר לקנות משהו בינוני ואחרי שנתיים שלוש להתבאס ולהתחיל לחפש אחד חדש.

בברכה!

יונתן.

פורסם
אמנם מקפיץ טיפה אבל הלינק הבא שעשע אותי מאוד ...

למק יש אכן בעיות להריץ חלונות אה?

רק ספרו את זה לסולוטו ולPCWORLD :)

http://www.pcworld.com/article/2036199/the-most-reliable-windows-laptop-is-a-mac-says-soluto.html

האמת? אני ממש לא מופתע.

הטענה שלי גם לא הייתה לכיוון של הרצת מע' ההפעלה הרגילה (ראיתי כמה מושלם היא עובדת, כבר בחנות אפל בקניון).

הספק היחיד שהיה לי היה בתחום הרצת מכונות וירטואליות, על גבי מכונה וירטואלית (וירטואליות דו-שלבית או תלת שלבית).

אבל את הספק הזה הורדת לי, כשאמרת שבעצם יש סוג של dual-boot מלא, שדרכו ניתן לעלות וינדוס בתור מע' הפעלה מלאה (לא וירטואלית) ומשם הדרך למכונות וירטואליות חד-שלביות הרבה יותר פשוט.

אגב - אם כבר הקפצת את השרשור,

אני שוקל כנראה להזמין את המחשב בארה"ב ולמצוא דרך להביאו לארץ, הבעיה היחידה שלא ניתן לשלם עליו בחנות של אפל עם כרטיס אשראי ישראלי (אפילו אם הוא בינלאומי). כלומר האופציה היחידה שאני רואה - זה לקנות דרך אמאזון.

השאלה - איך במצב כזה אני מקבל את האחריות של אפל גם בארץ?

בברכה!

יונתן.

פורסם

התשובה היא כן.

לגבי כרטיס אשראי ישראלי - אם יש לך אמריקן אקספרס - אתה יכול להוסיף כתובת משנית אמריקאית ולהזמין איתו מכל חנות אמריקאית כאילו היה כרטיס אמריקאי לכל דבר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
התשובה היא כן.

לגבי כרטיס אשראי ישראלי - אם יש לך אמריקן אקספרס - אתה יכול להוסיף כתובת משנית אמריקאית ולהזמין איתו מכל חנות אמריקאית כאילו היה כרטיס אמריקאי לכל דבר.

א. לא הבנתי על מה ענית "כן"?

ב. אין לי אמקס (יש ישראכארט בינלאומי)

ג. האם ברכישה דרך אמזון - נשמרת אחריות מול idigital?

בברכה!

יונתן.

פורסם
א. לא הבנתי על מה ענית "כן"?

ב. אין לי אמקס (יש ישראכארט בינלאומי)

ג. האם ברכישה דרך אמזון - נשמרת אחריות מול idigital?

אם אתה לקוח בנה"פ (וגם אם לא) - הוצא אמקס בדרגה מספקת. התהליך של מספר ימים שלא צריך להיות בעייתי אם הרקורד שלך בבנק תקין. יש להם גם מספר מועדוני לקחוחות בכלל לא רעים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור, עם אופציה חדשה שהצטרפה לאחרונה (ושפויה בהרבה מבחינת מחיר),

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15319

אסוס N550,

16GB זכרון

מעבד I7 דור רביעי, (ולא מדגמי U)

מסך FHD מגע וכמובן התאמה מלאה לWIN8

וגם כרטיס מסך חיצוני נחמד בנוסף למובנה.

החסרונות:

משקל גבוה יותר (2.5-2.6 קילו) בכ300-400 גרם מהזן-בוק ומק-בוק המקבילים.

המחשב גם שמן יותר בכ-5-7 מ"מ ביחס לשני המועמדים האחרים מבית מק ואסוס.

HD רגיל (לא SSD) של 1TB

מסך נחות מהמק (אבל עדיין FHD)

היתרון המובהק ביותר הוא כמובן המחיר (פחות מחצי מהמק ובסה"כ קצת יותר מ6 אלף).

כיום אני נוסע כל יום ברכבת עם XPS M1210 ישן (12") ששוקל בערך כמוהו (2.4-2.5 קילו).

קצת באסה מבחינת משקל - אבל לא סוף העולם.

לגבי SSD - הבנתי שקיימות שתי אפשרויות:

החלפת הכונן הקיים בSSD

הוספת SSD במקום המגירה של הסי-די רום. (רק נשאר להבין אם האחריות נשמרת בביצוע החלפות כאלה באופן עצמאי).

מישהו יכול לתת את הדעת על הנושא הזה?

דעות/המלצות יתקבלו בברכה!

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...