Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם על התגובות, טוב להשכיל. :-)

אני לא מחפש להגיע "לקו האדום" של הרכיבים ולהגביר אותם ברמה המקסימלית.

פשוט דואג לתקינות ואמינות של הסאב בווליום מסויים.

המגבר שלי הוא Cerwin Vega 400.4.

מחובר לקומפוננט ולסאב בגישור.

אלה הנתונים:

v

4 ohms: 60 watts x 4 chan

2 ohms: 100 watts x 4 chan

Bridged, 4 ohms: 200 watts x 2 chan.

אם אני לא טועה הוא מספיק חזק.

פורסם

כמו שכתבו לך, מקור השמע HU הוא גורם מאד חשוב מכיוון שהוא זה שמוציא את האות, איזה HU יש לך?

ולדעתי עצתו של SCOOB נכונה מאד, וכל עוד לא מדובר במערכת HIGE END אין צורך\תועלת ממשיכה שלה לקצה גבול היכולת.

בסוף המאמר הזה מוסבר איך יש לכוון את המערכת באופן בסיסי, אין הדברים תורה מסיני ויש להשאר קשוב לתגובת הציוד לכל כיוון שעושים, אך זוהי התחלה טובה.

כמה נקודות חשובות:

1.תשתדל לא לפתוח את הגיין עד הסוף, תועלת רבה לא תצא מזה, רק רגישות יתר.

2.הגיין איננו ווליום, ואם הגיין פתוח עד הסוף ואין רעשים, זו לא סיבה להחליף מגבר.

3.נכון יש HU שאינם מזייפים עד קצה הסקאלה (בודדים ויקרים), לכן מומלץ באמת לבצע את הכיוון כאשר הרדיו דיסק מכוון ל75% מהווליום שלו.

בהצלחה!

SCANSPEAK

• תוכן חדש...