Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשבוע הבא אני מתכוון להזמין את המיקרופון הזה:

http://www.minidsp.com/products/acoustic-measurement/umik-1

מדובר במיקרופון USB חדש מבית MINIDSP

מוצר מאוד מדוייק, לא דורש שום דרייברים לאף מערכת הפעלה, לא דורש קובץ קליברציה למרות שמקבלים אחד לפי המספר הסידורי של המיקרופון (לעולם לא מאבד קליברציה, מכוייל בשיטה דיגיטלית) והוא מתאים לעבודה מול תוכנות כמו REW וTRU RTA

אני החלטתי הפעם להוריד את תכנת REW שמכילה בתוכה RTA מאוד מדוייק בין היתר עם הרבה מאוד אופציות ושיטות עבודה ועוד כמה דברים נחמדים.

אני מעלה לכאן סרטון של חבר פורום בשם "ביקינפוק" מפורום מאוד מוכר (קוראים לו ארין במציאות), הבן אדם מומחה בתחום ומסביר יפה מאוד איך לעבוד עם התכנה החינמית ואת היתרונות שלה.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bds759UuWiU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בכדי להוריד את התכנה צריך להרשם לפורום של מערכות קולנוע ביתיות משם ניתן להוריד אותה, התכנה חינמית לחלוטין - ההרשמה - סיוט :-D -> פשוט תרשמו בגוגל download rew software ותמצאו את אתר הבית של החברה room equalizer והם כבר יפנו אתכם לפורום שממנו תצטרכו להריץ חיפוש על REW ואז להוריד את התכנה אחרי הרשמה עם שני רובוטים (זיהוי ממשק אנושי במקום BOT) או יותר נכון טופס דו שלבי :?:?:?:?:?

:roflmao:

כל זה מגיע בעקבות כך שהשיפורים הכי גדולים שאני רוצה לעשות עכשיו ברכב הם:

1. לחתוך מהגריל הימני חלק שמזמזם בו ולהרכיב בחזרה.

2. לכוון לכוון לכוון עד שיצא לי עשן מהאזניים :-D

תהנו

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וואו המיקרופון עושה רושם טוב, אבל לא זול העסק...

אגב, מה קורה שבוע הבא שרק אז אתה קונה? יש איזה קופון או משהו? :-)

פורסם

יש מכונת קפה במסדרון - אין הנחות

:evil:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תוכנה ממש קלה ונחמדה, הרדתי אותה

לגבי מיקרופון נחשוב בהמשך, נשמח להדקון לדבי המשך

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

רק ביום ראשון אני מתכוון להזמין את המיקרופון אז ככה שיקח עוד קצת זמן עד שזה יגיע - בכל מקרה יש שרשיר לנושא הזה אז אפשר להשתמש בו ואני גם כן כמובן, אעדכן בהמשך.

Pioneer TS-X150

פורסם

יש שתי המלצות נוספות שם למיקרופונים, אך אני מבין למה דווקה מיקרופון הזה במיוחד שהוא לא צריך קליברציה

מה המחיר סופי כולל משלוח? אני ראיתי שמיקרופון עצמו עולה 75?

פורסם

אני עשיתי בדיקה די זריזה ולא עמוקה, לכן לא ממש בטוח שזה נכון, אבל משתי המלצות נוספות שיש (Behringer ECM8000,Dayton EMM-6 ) לעבוד עם תוכנה,עלות שלהם גבוה קצת. וממה שאני מבין חיבורים למחשב לא ממש תואמים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אני לא טועה המיקרופונים שמנית הם מיקרופונים סטנדרטיים שדורשים מתח פאנטום?

אני מבין שהמיקרופון שאדי המליץ לא דורש פאנטום?

עריכה: כן, הוא מקבל מתח פאנטום מהUSB

פורסם

היתרונות של המיקרופון הזה הינן שהוא מוצר פלאג אנד פליי אמיתי ולא משנה איזו מערכת הפעלה, לא זקוק לקליברציה, מאוד מדוייק, מגיע מבית טוב.

לא זוכר שכתבתי בשום מקום שהוא זול. - המשלוח יכול לנוע לכל מקום בין 20 ל40 דולר עד כמה שאני זוכר את התעריפים של MDSP.

Pioneer TS-X150

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אדי יש עדכון כמה עולים דמי משלוח?

יכול להיות שתצטרך לשלם על זה מיסים- בגלל שזה מעל 75$ זה לא יעבור מתחת לרדאר של המכס,

ומסתבר שיש רשימה (קצרה מאוד) של מוצרים שגם חייבים מס קניה בסך 17.4% מעבר למע"מ- מיקרופונים רשומים בראש הרשימה, מיד אחריהם - מגבר לבית ולרכב :-(

פורסם

כן פשוט נראה לי שנמחקה לי הודעה -

דמי המשלוח הם לצערי הרב, מאוד! -> 40 דולר :shock:

זה הופך את העניין ליקר, אבל, לא יכלתי לעצור את עצמי והזמנתי :oops:

אעדכן אתכם כשהמשלוח יגיע ואוכל להתחיל להתנסות בRTA סוף סוף עם מיקרופון טוב ולא המיקרופון הסטנדרטי שהיה לי ואין לי מושג מה קרה לו :-D מאז שעשיתי שינוי בדירה.

Pioneer TS-X150

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון - לאחר נראה לי למעלה מחודש, המיקרופון סוף סוף הגיע.

הם עלו על תקלת ייצור ועצרו פס ייצור שלם בגלל מדידות SPL לא טובות.

אתמול, יום ראשון, המיקרופון הגיע והיום בבוקר כבר הורדתי לו את קובץ הכיול הייחודי לו מהאתר של MDSP.

הוא מגיע באריזה מאוד רצינית עטוף היטב בספוג.

ביחד עם המיקרופון מגיע כבל USB, ספוג להגן על ראש המיקרופון, חצובה קטנטנה ותפס חצובה.

מחברים לPC, לא צריך דרייברים לא צריך כלום והופס זה עובד.

כרגע תמונות של המוצר עצמו - אריזת הקרטון בה הוא הגיע נשארה בבית ולא ראיתי טעם לצלם.

עוד מעט אעלה עדכון לגבי בדיקה ראשונית בRTA חינמי של תכנת REW סדרה 5 וגם נסיון (כושל לדעתי) לבדוק TC בעזרת תכנת ARTA -> צריך לעשות הרבה שיעורי בית בנושא אבל נראה לי שכאן, עדיף לכוון לפי שמיעה - זה גם ככה אינדיבידואלי מידי לכל אוזן.

mic1.JPG

mic2.JPG

mic3.JPG

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...